Touched By An Angel

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo189.gifTouched By An Angel../images/Emo189.gif

שלום לכל חברי הפורום, הייתי רוצה שתראו סרטון בין 7:30 דקות שצולם בשנת 1998 לאגודה של הזמרת סלין דיון למלחמה בסיסטיק פיברוזיס. הייתי גם רוצה לשאול אם קיימות אגודות מפורסמות להם אפשר לתרום בצורה קבועה ומסודרת, ואם יש אגודה מיוחדת שמסייעת לילדים חולים במחלה. בשנת 1994 נפתרה קארין, אחייניתה של הזמרה סלין דיון (שהייתה רק בת 16 במותה). מאז 1990 הוקמה האגודה של סלין שתומכת בחקר המחלה ומטרתה לסייע להגשים חלומות של ילדים חולים, והפגשת ילדים חולים עם ילדים במצבם. את הצהרותיה של סלין שמעתי לא פעם במהלך השנים האחרונות, היא גם מזכירה את התמיכה שלה במלחמה במחלה בכל אלבום שהיא הוציאה עד היום, וגם בהופעותיה בלאס ווגאס, כסף של כל דבר שנקנה החל מבקבוק מים ועד סיכה מוזהבת של לוגו האגודה, שימש כתרומה לאגודה שלה. מאז שנחשפתי לאגודה שהיא הקימה, אני מחשיבה את עצמי תורמת, ואני מחפשת כל דרך לעזור ולהביא סיוע כזה גם לילדים בארץ. בשבוע הבא אני טסה לצרפת להופעה נוספת, במסגרתה הוקם פרוייקט אימוץ אח ליום אחד, שמאפשר לכל האורחים בשבוע ההופעות של סלין בצרפת, להכיר ילדים חולים תושבי פריז, ויחד איתם לסייר בעיר ולהכיר את צרפת מהעיניים שלהם. מיותר לציין שנרשמתי לפרוייקט והכרתי נער מדהים בן 13 שאיתו אני מתכתבת כבר חודש ימים. האם אתם חושבים שאפשר לעשות דבר כזה גם בארץ?

sporTV

New member
באמת נשמע מדהים

אכן איגוד סיסטיק פיברוזיס בישראל הוא הכתובת של המלאך בארצנו.

למעלה