Evan - March 2010

Guid

New member
אוי לא...

הנה זה מתחיל שוב. *לוקח נשימה ארוכה כדי להירגע*

deisy

New member
../images/Emo45.gif מעיק אבל

אמרו מה הפעם נקבל למיין...?

Don Nirtin

New member
היה צפוי להחריד../images/Emo87.gif

אני כמובן אפתח אחד בשביל לנסות.

yonVata

New member
נו טוב...

זאת הזדמנות טובה למכור את הכפפות שלי ועוד כל מיני שטויות לקוסמים במחירים מופקעים

btekx

New member
ממליץ לפתוח דמות רק בשביל טבעת

ממליץ לפתוח דמות רק בשביל טבעת בדיוק כמו אראן, יש טבעת חדשים (לרמה 30, 50 ו70...( זה אומר שאפשר ביחד עם טבעת של אראן אצל משתמש... (מקווה שאני צודק...)

כתוב שיש טבעת!?

אני לא חושב שיוסיפו עוד טבעת כי היא של רמה 70 כ"כ חזקה! היא כמו גלימה שעולה 150 מיליון ויותר......(3 אטק 3 כוח דקס אינט ולאק....)

btekx

New member
לא בדיוק

בדקתי..., מקבלים רק ברמה 50 REQ LV: 30 Weapon Attack: +3 Magic Attack: +1 HP: +180 MP: +100 Has a chance to instant kill an enemy 5% chance of dealing Critical Damage (50% Damage) Adventurer’s Critical Ring REQ LV: 30 Weapon Attack: +2 Magic Attack: +1 HP: +180 MP: +100 Has a chance to instant kill an enemy 15% chance of dealing Critical Damage (50% Damage) Adventurer’s Magical Ring REQ LV: 30 Weapon Attack: +1 Magic Attack: +5 HP: +100 MP: +180 Has a chance to stun an enemy 10% chance of dealing Critical Damage (50% Damage) If you level up 30 times from your current level, you can get the Adventurer’s Cruel Ring. () If you level up from Lv. 1 ~ 50, you can get the Adventurer’s Cruel Ring (), Adventurer’s Critical Ring (), or the Adventurer’s Magical Ring. () You can get all three rings on one character. All you need to do is raise many characters to Lv. 50. The Magical ring is excellent for my Evan. כלומר טבעת שונה...

btekx

New member
הבדל בין הקוסם אוון לקוסמים השאר

הבדל בין הקוסם אוון לקוסמים השאר לרוב הקוסמים מקבלים סקילים שקשור לאלמנט (קרח וברק או אש ורעל או קדוש) אצל אוון יותר מורכב, יש לו סקילים התקפה אש, ברק וקרח וישנם סקילים התקפה ללא אלמנט... ואצל אוון יש המון התקפות שונות אצל קוסמים "4 רמות" שמקבלים סקילים חדשים (10, 30, 70, ו120) ואילו אוון יש 10 (10, 20, 30... לא זוכר עד 120) וגם לא משנה שמות כדומה לאראן בעבודה רביעי לאוון מסוגל גם לחיות פארטי (כמו בישופ) ומסוגל לשים ענן כחול שמעלה לפארטי MP (כדומה אינסופ MP לפראטי...) וחסרון בעבודה רביעי- ישנם סקיל התקפה עד 15 מפלצות- בין שימוש צריך לחכות 15 שינות... (אלו אלמנט צללים..)

LovelyLital

New member
OMG סוף סוף מה שחיפשתי O:

אני מכורה לקוסמים ועכשיו הEVAN הזה עשה לי ת'יוםD: כ"כ הולכת לפתוח אחד ברגע שזה יוצא! מתי זה יוצא בכלל?O-O

ההתקדמות העשירית היא ב- 160....

אבל כבר ב- 160 אפשר שיהיה הסקיל שהורג 15 מפלצות במקס (אפשר לשמור נקודות....) ד"א איוון הוא מאד איטי בהתקפות ככה שזה יותר מ- 15 שניות זה 15 שניות מהרגע שהייתה המכה עד שהיא יכולה ליהיות מופעלת שוב זה משהוא כמו 20....

למעלה