שאלת השבוע

esterosh

New member
../images/Emo189.gif שאלת השבוע ../images/Emo189.gif

בסימן שירים....כל מי שיענה אני אודה לו מאוד....
איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר גם וגם) מזכיר לכם את עפר? איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר ורצוי גם וגם) מתאים לאופי של תום שלייפר? איזה שיר באנגלית או בעברית ......................... מתאים להתנהגות של עפר במועדון לילה? איזה שיר ......................................... .........מתאים לאופי של יהודה (הדמות שלו בנו אקזיט)? איזה שיר הייתם מקדישים לעפר? אהמ זה לא חייב להיות שירי אהבה או סגידה סתם שירים שאתם שומעים אותם זה מזכיר לכם את עפר או סיצנות שהוא השתתף בהם.. והפעם אני מעדיפה שתתענו ברצינות ...למרות שגם הומור יתקבל בברכה...אשמח אם הרבה ישתפו פעולה ....תודה .

t o m k a

New member
מנסה לענות :)

איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר גם וגם) מזכיר לכם את עפר? השיר שלו מטלנובלה בע"מ..מיסטר בומבסטיק או משו איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר ורצוי גם וגם) מתאים לאופי של תום שלייפר? שיר שקט, לא הצלחתי לחשוב על אחד מסוים. איזה שיר באנגלית או בעברית ......................... מתאים להתנהגות של עפר במועדון לילה?איזה התנהגות יש לו במועדון לילה? חח לא מבינה תשאלה..לפעמים הוא שקט ולפעמים הוא מצחיק כזה וילד כזה. איזה שיר ......................................... .........מתאים לאופי של יהודה (הדמות שלו בנו אקזיט)? לא יודעת חח איזה שיר הייתם מקדישים לעפר? את מיסטר בומבסטיק. טוב עניתי די בחפיף לא היה לי כוח לחשוב לעומק.. זה די מוזר לא הצלחתי לחשוב על שירים מסוימים לכל אחד. סורי

randu

New member
התשובה הראשונה-כ"כ מסכים!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

esterosh

New member
אהמ...תודה שניסית לענות

יש סיבה מיוחדת לשאלות האלה... אבל אני עוד לא יודעת מה יקרה עם זה אז אני לא אומרת מה הסיבה...זה לא כל כך עזר לי אבל תודה בכל מקרה... למי שיש רעיונות לשירים שמזכירים לכם את עפר אני אשמח שתכתבו אותו ....הכוונה היא שאם הייתם צריכים להשים שיר רקע לכל דמות שעפר שיחק מה הייתם שמים...תשדלו לחשוב על משהו זה יכול לעזור לי תודה...

t o m k a

New member
אמממ

יש שיר אחד שאין לי מושג איך קוראים לו ולאיזה דמות הוא מתאים אבל הוא מתאים לעפר בכללי כזה השיר באנגלית שהוא מושמע ברקע בפרומו של רשת. שרואים את כל הכוכבים של רשת (הילה נחשון יאיר לפיד כוכבי מרחק נגיעה אבי קושניר ועוד) בתוך ריבועים כאלה. ויש קטע בשיר שהולך ככה dont stop me now. cause im having a good time ולא יודעת זה די מתאים לו חח .. ילד כזה רק רוצה להתחרפן לעשות חיים חח לא יודעת :/ עלה לי פתאום

esterosh

New member
וואי תודה רבה רבה רבה

אם יש לך עוד רעיונות תכתבי לי... יש מצב שזה יעזור לי...שוב תודה....אני אנסה לחפש את השיר...

n o g n o g

New member
קוראים לשיר dont stop me now..

חח כתבתי עליו בסיכום שבוע שלי.. שיר מדהים. הגירסה של מקפלי יותר טובה משל קווין... לטעמי. שיר שיכול להתאים לו

מורוש101

New member
שיר שמזכיר לי את עפר..

השיר נושא של ארמגדון..Aerosmith- I don't wanna miss a thing כי קראתי איפשהו שהוא אוהב את השיר הזה..וחוץ מזה זה שיר ממש יפה

t o m k a

New member
השיר שאני הכי אוהבת

ארמגדוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

0ליוש0

New member
עונההה:]

איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר גם וגם) מזכיר לכם את עפר?השיר הזה שהוא רקד איתו בטב"ע באיזה פרק נו מאיפה לי איך קוראים לו חחחחח ו"במדינת הגמדים.." לא חחח סתם סתם איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר ורצוי גם וגם) מתאים לאופי של תום שלייפר?שיר של אגדה כלשהי חחחחחח איזה שיר באנגלית או בעברית ......................... מתאים להתנהגות של עפר במועדון לילה?"אז רק תבואו למסיבה של הפיג'מות.." איזה שיר ......................................... .........מתאים לאופי של יהודה (הדמות שלו בנו אקזיט)?"אני ואתה נשנה את העולם.." איזה שיר הייתם מקדישים לעפר?מאיפה לי?חחחחחחח הייתי מקדישה לו שיר תוצרת אסתר
אהמ זה לא חייב להיות שירי אהבה או סגידה סתם שירים שאתם שומעים אותם זה מזכיר לכם את עפר או סיצנות שהוא השתתף בהם.. והפעם אני מעדיפה שתתענו ברצינות ...למרות שגם הומור יתקבל בברכה...אשמח אם הרבה ישתפו פעולה ....תודה .

0ליוש0

New member
יש לי שיר לתום...חחחחחח

"אני רוצה שתדעי זה מכאן עד הסוף.." זה מתאים כזה כצל הסצנות שלו עם סיגי חחחח

עידית23

New member
ניסיתי ...

איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר גם וגם) מזכיר לכם את עפר? אמממ באנגלית השיר "פור אבר יאנג.." איזה שיר באנגלית או בעברית (אפשר ורצוי גם וגם) מתאים לאופי של תום שלייפר? לא עולה ליי... איזה שיר באנגלית או בעברית ......................... מתאים להתנהגות של עפר במועדון לילה? איזה שיר ......................................... .........מתאים לאופי של יהודה (הדמות שלו בנו אקזיט)? איזה שיר הייתם מקדישים לעפר?

למעלה