שאלון=]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את יודעתתת ש.......... שלחה....... לה!!! היא שמה פה תמונה אחת שלו של הפרופיל ראית את התמונות?

עונהה

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? אממ..... את עצמיי חחחח ... אפ'חדד מי הבוי הכי הכי בשבילך? אדמיי כפרעליוו יפהה שליי איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליביי האם פגשת פעם מישהו מהבויז? רק בשיר נולד כשהם הופיעו
יש לך חתימה של מישהו מהבויז? לאאאאאאאאאא
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? חחח את מן הסתםם את מכירה אותי בכלל חח?? ועוד איך מכירה .. אין מישו שמכיר אותך יותר ממני נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! הכי שולטות!!!! קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? לאא .. לא הייתה דקה שלא חשבתי עליהם גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? להרבההה חברותת .. אני מדביקה כל אחתת היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] לא בפורום אבל עוד מעט... איך השאלון העלוב הזה? סבבהההההה אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: דוגמןן .. רקדן.... ערן: דוגמן.... רקדן.. אושרי: דוגמן ... רקדן... אביחי:דוגמן.רקדן.... אדם: דוגמן ..רקדן...... מ-ל-ך

עונהה....

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?את עצמי...=]...חח סתם...אממ...יוסי אזולאי(חח) מי הבוי הכי הכי בשבילך?אאאאאאאא דדדדדדדדדד םםםםםםםםם איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?שמחה ואא"ל האם פגשת פעם מישהו מהבויז?כן...את כולם יש לך חתימה של מישהו מהבויז?כה...של כולם...עם הקדשה יש לי רק של שרון, אביחי ואדם מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?בר... את מכירה אותי בכלל חח??בטחח...צופייתתת ואני מחכה לראות חתימות שאת עשית..! נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!שולטות מבחינה חיובית! קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?אין מצבב...! גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?כה...לכולם...! היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]אממ...גם חופית... איך השאלון העלוב הזה?עלוב..חח...סתם! אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:מעצב אופנהה ערן:איןן מצב שלא זמרר...זמר ורקדן לנצחח אושרי:דוגמן/מנחה באקזיט..חחח.. אביחי:שחקןן אדם:דוגמןןןןןןןן מושלםםםםםםםםם

0rin

New member
../images/Emo80.gifע-ו-נ-ה../images/Emo80.gif

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? הראל מויאל ה-
מי הבויז הכי הכי בשבילך?
אדםם
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי
אממ.. הזדמנות שנייה
האם פגשת פעם מישהו מהבויז? לצערי..עדיין לא
יש לך חתימה של מישהו מהבויז? גם לא..
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? יש המון..כולן
את מכירה אותי בכלל חח?? אממ..ראיתי כמה הודעות שלך..אבל לא יודעת איך קוראים לך..
נכון שהמנהלות היא מנהלות שולטת?! כן...הן הכי טובות שיש
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? אין מצב כזה
גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? בטחח
כל החברות שלי התאהבו בבויז בגללי..בעיקר באדם
היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]: לא..עדיין לא..חח היא רוצה להצטרף
(לפי מה שאני יודעת
)
איך השאלון העלוב הזה? למה עלוב
הוא נחמדד
אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: חשפן..
(חחח
) ערן: רקדןן... אושרי: דוגמן.. אביחי: מלצר (חחח
) סתםם סתםם ברמןן.. אדם: עורך דין בעל שם טוב..

עונה:

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?אםםםם אותי? מי הבוי הכי הכי בשבילך?אושרי!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אםםםם את כולם אבל את הזדמנות שנייה במיוחד האם פגשת פעם מישהו מהבויז?כן את אדם וערן!!!!!!!!!! יש לך חתימה של מישהו מהבויז?לא:( מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?אהה את האמת... דני יולי וירדן... את מכירה אותי בכלל חח??אםם לא... נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!בטח!!:) קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?לאאאאאאאאאאאאאאאאאא גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?בטח לכל החברות שלי!! היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]אםם כן אבל לא כולן מי שנמצאות פה הן: דניאל,יולי ונופר.. איך השאלון העלוב הזה?למה הוא עלוב?!?!? חמודד אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:מנחה באקזיטטטטט ערן:דוגמן!!!!!!!!!! אושרי:דוגמן!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!! או מלך יופי! אביחי:מאבטח סקסי כזה אדם:מלך!!!

עונה!!!

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?:אממממ....את הראל סקעת!!! מי הבוי הכי הכי בשבילך?:
אדם
(שמתי לב שכולם אוהבים את אדם ואושרי חחחח.... איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?:אמממ...קשה...אשמור את ליבי ושמחה!!! האם פגשת פעם מישהו מהבויז?:לא יש לך חתימה של מישהו מהבויז?:כן של אדם,אדם בא למועדון של דוד שלי אז אבא שלי בדיוק בא למועדון ובדיוק ביקש ממנו חתימה בשבילי
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?:אורין משיח את מכירה אותי בכלל חח??:את צופית? ברור חחחחח... נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!:כן... קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?:כע...שהיה לחברה הכי טובה שלי יומולדת(מודה באשמה) גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?:כע היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]:כע אורין משיח!! איך השאלון העלוב הזה?:נחמד...(רואים שהיית משועממת...) אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:מנחה בערוץ הילדים(סתם הפלצתי) ערן:דוגמן בית של קסרו(חחחחח...) אושרי:דוגמן לא יודעת איפה?!?!? אביחי:מציל/ברמן... אדם:אמממ...המושלם הזה...דוגמן על...ו...עורך דין...!!!(חחחח אני לא יודעת ממש איזה עבודה לתת לבעלי הוא מושלם אז מתאימות לו כל העבודות!)

עעעווונננההה

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? אף אחד ! ככה הם מושלמיםםם הבוי הכי הכי בשבילך? אממ.. שהכי מזכיר לי את עצמי - נוליש איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? בעיקרון את כולם, אשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז? כן, בקניונים של באר שבע כשהייתי עם חברות שלי, כול הבויז היו שם חוץ מאדם שהיה בבית לפני ההופעה (ביחוש סיפר לנו) יש לך חתימה של מישהו מהבויז? נוליש ביחוש אושי, ומערן לא הספקתי לבקש :( מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? אווממ... אני לא זוכרת מה הכינוי שלה .... את מכירה אותי בכלל חח?? ברוורר , רקקק... מי את <??? נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! כשאני אכיר אותם אני אענה. קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? no way.. גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? בטח, להמון. היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] לאא. איך השאלון העלוב הזה? מעביר ת'זמן יופי.. אם אושרי שרון ערן אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: אממ.. מעצב אופנה ערן: רקדן מיקצועי אושרי: מנחה טלוויזיה אביחי: דוגמן אדם: דוגמן (למרות שהוא גמד גינה קטנצ'יק וחמוט ) *שאלון זה נעשה ברגעי טימטום, לא לא להילחץ, לשתות כוס מים ולהרגע.*

litalg06

New member
../images/Emo207.gif מי שהולכת להופעה ברמת השרוןן

בואו נתאם שעה להיפגש ומקוםם!! מתאים 4 וחצי בכניסה למועדון.. זה בסדר?

עונהה [:

אם הייתי רוצה להוסיף מישו..=>לא יודעת מי =\ הבויז הכי הכי בשבילי=>שרון סנדלר המושלם השיר שאני הכי אוהבת=>גליהוגם שמחה שניהם יפים =] לא פגשתי אף אחד לצערי =[ אין לי שום חתימה של אף אחד. . . מממ..לא עבר יום אחד שלם שלא חשבתי פעם אחת על הגיים בויז אין שניה שאני לא חושבת עלהם [= ממ..כן גרמתי למלאמלא חברות שלי. .\= והם לא בפורום..חחח השאלון..נחמד מאודד. . .אהבתי לשרון המקצוע שהיה הכי מתאים לו=>להמשיך להיות דוגמן כי אין הוא הכי מושלם בעולםם!!!!! ערן..לא יודעת אושרי=>דוגמןןןןןן חחחח אביחי..אוףף לא יודעת אדםם..גם דוגמן הוא חמודדד [:

אניייייייייייייייייייייייייי

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? רן דנקר מי הבוי הכי הכי בשבילך? שרון ואדם איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?הזדמנות שניה האם פגשת פעם מישהו מהבויז?לאא:( יש לך חתימה של מישהו מהבויז?לאאא:( קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?לאא !!!!!!!!! גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?כעעעעעע היא בפורום? לא איך השאלון העלוב הזה?למה עלוב???? דווקה נחמד אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:מדגמן בקסטרו מןןןןן ערן:איש עסקים ודוגמן אושרי:ילד רגיל בתיכון ודוגמןן אביחי:עובד בצער בע"ח וד וגמןן אדם:דוגמןןןןןןן

עונננהה :]

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?-אפחדדד!
מי הבוי הכי הכי בשבילך?-ביחו'שששש
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?-שמחחהה
האם פגשת פעם מישהו מהבויז?-לאא הללוואייי
יש לך חתימה של מישהו מהבויז?-לאאא...
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?-טווליי... אבללל כ-ו-ל-ן מזהה מתוקותת אליייי כפרות עליהםםם ואני אוהבתת אותןןןן
את מכירה אותי בכלל חח??-חחח כן קצתת חחחח
נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!-לייק דדדדדההה
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?-לללללללאאא
גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?-כןןן למלאאאאאא!!
היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]-אחד רק..שרית..{שריתוש המושלמת}
איך השאלון העלוב הזה?-מזהה ל-א עלובבבבבב
אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם?
שרון:-דוגמןןןןן
ערן:-זמררר
אושרי:-פסיכולוג
אביחי:-חשפןן
אדם:-מנהללל מוזיקלייי

עונה..=]]

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?ממ..יהודה לוי..
מי הבוי הכי הכי בשבילך?אושריייייייייייי
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי וגליה!! האם פגשת פעם מישהו מהבויז?ממ..כן אבל לא פנים מול פנים..לא יצא לי..
יש לך חתימה של מישהו מהבויז?לא.. מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?כולם..
את מכירה אותי בכלל חח??בטח צופיתושש..מה עם החתימה שלי?!
נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!בטחחחח
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?לא..אני כל יום חושבת עליהם וחולמת עליהם!!נשבעת..
גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?בערך..
היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]..לא.. איך השאלון העלוב הזה?למה עלוב?!דווקא נחמד..
אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:דוגמן ערן:זמר אושרי:רקדן+דוגמן+שמר
אביחי:רקדן+זמר אדם:זמר הודעה חשובה!! בנות אני פתחתי אייסי חדש..תוסיפו כולן!!ותמחקו את הישן! 213062056

למעלה