שאלון=]

../images/Emo189.gifשאלון=]

סורי שאני לא כל כך פעילה.. אבל אני מנסה כמה שיותר.. אז ככה.. נתחיל עם השאלון..:
אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?
מי הבוי הכי הכי בשבילך?
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?
האם פגשת פעם מישהו מהבויז?
יש לך חתימה של מישהו מהבויז?
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?
את מכירה אותי בכלל חח??
נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?
גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?
היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]
איך השאלון העלוב הזה?
אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: ערן: אושרי: אביחי: אדם: חחחחחחחח
צופית

עונהה!

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?אמ..אני לא חושבת שצריך להוסיף.. מי הבויז הכי הכי בשבילך?אושרי המושלם שילי!!! איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז?כן את כולם פעמיים פעם בשיר נולד ופעם בנבחרי הילדים יש לך חתימה של מישהו מהבויז?כן 2 של אושרי באחד הוא רשם באהבה אושרי ובשני הוא רשם:למור אברהמי את מקסימה המון נשיקות+חיבוקים אושרי חמי..!!{איזה שלמותתתת} מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?שירה את מכירה אותי בכלל חח??אמ..לא ממש נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!כן!ברורר קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?לא! גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?אמ..אולי היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]אמ..לא איך השאלון העלוב הזה?אמ..בסדר אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:רקדן ערן:דוגמן אושרי:דוגמן ורקדן{אבל לךכולם הכי מתאים להיות זמרים! אביחי:רקדן אדם:רקדן איזה שלמות--->>אושרי אני אוהבת אותך!

miri2102

New member
זה בטעות..קפץ לי..

..בשאלה..11..זה קפץ לי הסוףף..אז עלל..תתיחסי..ותמשיכי לקורא... ואמרתי אם את רוצה אז את יכולה להתחבר עליי320172061..ואני מקווה שנדבר בהמשך..

miri2102

New member
אז ככה מאמי..!!

1..הייתי מוסיפה את יהודה לוי או את הראל סקעת כי יש להם קול סוף.. 2.אושרי..כמובן...חיימשלי..ואז שרון המתוק..פשוט שלמות!! 3.את כל השירים..יש להם שירים חבל על הזמן..כל השירים..ממש טובים! 4.כןן..את כולם..מאחורי הקלעים בשיר נולד יהודה לוי הכניס אותי..על כולם איזה חמוד הוא!!!..וישבתי עם גיים בויז..בחדר אוכל..חח.. 5.של כולם..!! 6...לינוי..ממש מתוקה!!..חולה עלייך..מואהה.. 7.לא..אבל ישמח..להכיר אותך..!!!:) 8.כן...אני לא מכירה אותה..אבל הפורום פשוט סוף..אז כל הכבוד לה!! 9..כל הימים אני חושבת עלהם..חח..הם תמיד אצלי בראש!!..חח.. 10.פחות או יותר..כן..חחח.. 11.היא לא בפורום.. זהו...!!תודה על השאלון ומקווה שנדבר בהמשך..מירי..:) אם את רוצה תתחברי עליי לאייסי..!! 12.למה עלוב??הוא סבבה..!! 13...אני רוצה להתחיל עם אושרי כי אותו אני הכי אוהבת ..ואז עם שרון וכ"ו.. אושרי:לדעתי....מורה או פסיכולוג.!וגם דוגמן..כולם יכולים להיות דוגמנים! שרון-לדעתי דוגמן..כי הוא נירא סוף.. ערן:לדעתי גם דוגמן..ןאולי זה שמהרגן את כל המסיבות כי הוא מת על מסיבות! אביחי:..דוגמן..וטבח..חחח..למרות שהוא לא ידע להכין אוכל!! אדם:דוגמן..ומורה..לריקוד..חח..

עונהננהנהנהה...

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?אפ'חד הם מושלמים ככה מי הבויז הכי הכי בשבילך? אדם&אושרי&שרון איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?ממממ את אשמור את ליבי ושמחה האם פגשת פעם מישהו מהבויז?כה את כולם יש לך חתימה של מישהו מהבויז?של כל אחד ואחד.. מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?סנדר'וש כפרעליההה
את מכירה אותי בכלל חח??מממ לא ממש חח קוראים לך צופית לא?! נכון שהמנהלות הן מנהלות שולטות?!כןןן!!!!! קרה לך שיום שלם לא חשבת על בויז?לא קרה שדקה לא חשבתי עליהם גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? כן לא אחת... היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]היא לא בפורום איך השאלון העלוב הזה?למה עלוב?!נחמד...יאפהה אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם?כולם יכולים להיות דוגמנים ורקדנים!!!! שרון:
דוגמן & רקדןועוד הרבה דברים חחחחח ערן:
דוגמן & רקדן אושרי:
רקדן & דוגמן &מורה אביחי:
דוגמן יש לו גוף סוףףףף אדם:
הכללל!!!!!דוגמן רקדן מורה הכל הוא מושלם פשוט!!!

scooby2

New member
עוננהנהנ

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?אפחד ככה הם מושלמיםם מי הבוי הכי הכי בשבילך?אוושררריי מושללממווששש איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי
האם פגשת פעם מישהו מהבויז?לא.. יש לך חתימה של מישהו מהבויז?כה מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?תאמת אין לי ממש אבל מי שאני הכי מדברת איתה זו ברושש את מכירה אותי בכלל חח??אממ לא.. נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!ברור
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?
גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?כה סחפתי אחרי 5 בנות ועכשיו ביחד אנחנו סוחפות את כל השיכבהה היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]אממ אחת מהן זו לי וקוראים לי פוצקית נראה לי איך השאלון העלוב הזה?למה עלוב
אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:רקדן ערן:דוגמן+רקדן אושרי:דוגמןן אביחי:רקדןן אדם:תאמת..לאדעת...אולייי...רקדן

../images/Emo9.gif

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? מידן
חח [התאום של ערן], זה יכול להיות מגניב!
מי הבוי הכי הכי בשבילך? שרון
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור
האם פגשת פעם מישהו מהבויז? אכן יש לך חתימה של מישהו מהבויז? אכן מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? אהממ..בר [בר רצון] ורעות
את מכירה אותי בכלל חח?? נראה לי
נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!
קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? לא
גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? אכן
לא רק לאחת... היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] כן, היא אבל לא כותבת הרבה, שמה דנה
איך השאלון העלוב הזה? חמדמד
אם אושרי שרון ערן אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: מעצב בגדים ערן: רקדן וברמן אושרי: דוגמן אביחי: שחקן אדם:

oRTaLi 612

New member
עונה נה נה ../images/Emo192.gif

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? דודו טופז או משהו
מי הבויז הכי הכי בשבילך? מזור הכט
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? גליה שליטה! האם פגשת פעם מישהו מהבויז? אכן, כולם
יש לך חתימה של מישהו מהבויז? אכן, כולם
מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? אכן, כולם
סתם
את מכירה אותי בכלל חח?? לא אבל אני אשמח
נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! שטו? קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? שטו? גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? כן
היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] קים ונוי, שתיהן פרשו
איך השאלון העלוב הזה? חאביב! אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: לונהפארק מן
ערן: דוגמן
אושרי: פסיכולוג? (הוא מרחיב בפסיכולוגיה
) אביחי: חומוסניק!
אדם: פליי בוי? סתם בטח איזה סופר או משהו

עונה:

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה?לא יודעת.. מי הבוי הכי הכי בשבילך?אדדדדדדדדםםם יוסף איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז?פגשתי את כולם! יש לך חתימה של מישהו מהבויז?כןן שח כולם מי החברה הכי טובה שלך מהפורום?אדר את מכירה אותי בכלל חח??כןן.. נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!כפרה עלייה... קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז?אממ כןן גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם?כןן היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]כן.. איך השאלון העלוב הזה?חחחחחחח בסדר.. אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון:רקדן ערן:רקדן ודוגמן אושרי:דוגמן אביחי:זמר אדם:זמר..

אדרררר

New member
עוווננהההההה../images/Emo13.gif

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? אףף אחדד מי הבוי הכי הכי בשבילך? יואאאאאאו..שאלה קשה איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז? כן,את כולם :) יש לך חתימה של מישהו מהבויז? חתימה לא מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? ספיר את מכירה אותי בכלל חח?? אמממממ לא נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?!נכון מאוד קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? לא גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? כןן היא בפורום? [אם כן אז מי זאת] לאאא.. איך השאלון העלוב הזה? חביב אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: ד ערן: ו אושרי:ג אביחי:מ אדם: ן

עונהה =]

אם היה אפשר להוסיף מישהו ללהקה.. את מי היית רוצה? יהודה לוי גם חתיך וגםפ שר יפה חחח מי הבויז הכי הכי בשבילך? אדםםםםםםםםםםםםםם איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? הזדמנות שניה ואשמור את ליבי האם פגשת פעם מישהו מהבויז? כה את אדםם אהוביי ואת ערן אאוץ!!! יש לך חתימה של מישהו מהבויז? לא.. =\ מי החברה הכי טובה שלך מהפורום? דני(דניאלוש לאב סעדוש) את מכירה אותי בכלל חח?? אממ לא.. =\ חחחח נכון שהמנהלות היא מנהלת שולטת?! נכון קרה לך שיום שלם לא חשבת על הגיימבויז? אממ לא! גרמת לחבר\ה שלך לאהוב אותם? כה..לאליקי היא בפורום? [אם כן אז מי זאת]..אממ היא נירשמה אבל היא בקושי נכנסת.. איך השאלון העלוב הזה? חמוד+ חחח אם אושרי שרון ערם אדם ואביחי לא היו זמרים.. איזה מקצועות היו הכי טובים להם? שרון: אמממ לאדעת ערן: דוגמן אושרי: דוגמן חחחחחחחח אביחי: מציל =\ אדם: עורך דיןן דוגמן הכלל =]

למעלה