רוחניקים

ב ת ח ו ה

New member
../images/Emo189.gif רוחניקים

משהו שאני רוצה לשתף ולקבל פידבק במהלך דרכי אני פוגשת המון המון אנשים שקוראים לעצמם "לוחמי אור" שדורסים ומזלזלים באנשים שכביכול "מהוויים הפרעה " לדרכם המוארת.אז הבנתי שיש גבולות לאור. יש מתאימים ויש שלא? השאלה שלי מהי דרך האור? ומי קובע אותה? האם יש כללים? ומדוע אנשי "האור" הם האנשים הכי פחות אנושיים שאני מכירה. אני מכירה אנשים "רגילים" שהם מקסימים בדרכם ומאד מוארים אך לא מצהירים על עצמם כפורצי דרך לאור. מאד צנועים ועושים מלאכתם בשקט. אז היכן האור האמיתי? בת חוה

Tal_Ya_Tal

New member
שלום לך../images/Emo68.gifבת../images/Emo90.gifחוה

א-כ-ן ישנן תויות יפות לבקבוקים שונים. לא כל תוית מתארת במדויק את הבקבוק עליו היא רשומה. המושג"לוחם אור" כבר מעיד על ניגוד וקונפליקט. כי במושג לוחם יש את השורש של המלחמה. כאשר מישהו 'יוצא למלחמה', 'יוצא לקרב'- משמע שיש קרב בקרבו. כל עוד הוא בעימות עם עצמו, הוא ימצא גם את העימות בחוץ. לאור אין היפוך וגם לא לאהבה. לכן, לוחמי האורהם אלו שעדיין נלחמים במקומות החשוכים בתוך עצמם וזה משתקף כאשר הם רוצים למגר את המקומות 'האפלים' בעולם שמשקפים את המקומות 'החשוכים' בתוכם. ברגע שהם יפסיקו להלחם ויקבלו את החלקים שאינם נושאים חןבעינים בתוכם, לא תיהיה להם יותר עילה להיות 'לוחמי אור' אלא 'מפיצי אור'. 'מגדלורים' -'אור העולם' כי זה בלבד התפקיד שנועד לכל אחד ואחד מאתנו
וכמובן שהאורות הזוהרים ביותר, אינם צריכים להכריז על עצמם. נוכחותם מורגשת ומאירה את כל סביבתם. L&L TALY

ב ת ח ו ה

New member
../images/Emo45.gifואהבתי במיוחד את הסיום

וכמובן שהאורות הזוהרים ביותר, אינם צריכים להכריז על עצמם. נוכחותם מורגשת ומאירה את כל סביבתם. בת חוה

למעלה