ראש בראש

../images/Emo189.gifראש בראש../images/Emo190.gif

והפעם מתמודדים-
'הלב שלי נשבר'
'אתה הכוכב'
והנה השאלות:
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] באיזה שיר היכולות הווקאליות של הבנות מתבטאות טוב יותר? שורה אהובה מכל שיר- לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

[מרגיש לא קשור אבל לא נורא
] מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]-"הלב שלי נשבר"
[בדיוק אני שומע אותו]
המילים שלו ממש יפות,את הלחן אני הכי אוהב והביצוע גם כן מעולה לדעתי
|אתה הכוכב"
מילים מאוד יפות,אחד השירים היפים גם מבחינת הלחן והביצוע
באיזה שיר היכולות הווקאליות של הבנות מתבטאות טוב יותר?-לדעתי בשיר "הלב שלי נשבר"
שורה אהובה מכל שיר-"הלב שלי נשבר"
"...עבר עוד שבוע ויש געגוע הלב שלי נשבר..." "אתה הכוכב"
"...זו אני שרוצה אבל לא מוכנה לוותר על עצמי,לוותר בשבילך..." לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?
"הלב שלי נשבר"
באמת הוא נשבר כאשר צריך לבחור באחד מהשירים

SivAn 4u

New member
ראש ובראש אווווו../images/Emo6.gif ממש ערוץ 24

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] - אני חושבת ששני השירים טובים!האמת שבמילים ובלחן "הלב שלי נשבר" מנצח אבל בביצוע "אתה הכוכב"! באיזה שיר היכולות הווקאליות של הבנות מתבטאות טוב יותר? ברור שב"אתה הכוכב"! שורה אהובה מכל שיר - מ"אתה הכוכב"
NOW STOP
מ"הלב שלי נשבר"
"כוכב נופל כוכב נופל אולי תחזור אלי..." לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? הלב שלי נשבר!

MC MoRaNa

New member
../images/Emo224.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] שניהם טובים. אין לי הרבה מה לפרט, כי אם הייתי צריכה לבחור שיר אהוב עליי של הבנות, זה כנראה היה אחד מאלו. באיזה שיר היכולות הווקאליות של הבנות מתבטאות טוב יותר? בלב שלי נשבר שומעים את כולן, אז אולי שם. שורה אהובה מכל שיר- הלב שלי נשבר: "מה שלא עשיתי לא עזר, וכמה שבכיתי זה נגמר" אתה הכוכב: ""אתה הכוכב שזורח מעל, בוא ותראה לי לאן" לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?לאדע.

למעלה