ראש בראש

../images/Emo189.gifראש בראש../images/Emo190.gif

קרדיט לפורום עברי לידר
המלך
ונראה אתכם אומרים שלא
והפעם מתמודדים שני השירים הבחלט מדהימים בעייני- איך מרגישים שזה נגמר
געגועים (הם הילדים של הבדידות) והנה השאלות:
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...]
באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר?
שורה אהובה מכל שיר -
לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

באמת שני שירים מדהימים
מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] -"איך מרגישים כשזה נגמר"-אחד השירים היותר טובים באלבום מבחינתי שאני מאוד אוהב ומתחבר אלייהם
המילים כ"כ יפות,כ"כ מרגשות,את הלחן אני מאוד אוהב וכמובן גם את הביצוע. "געגועים"
גם כן שיר מאוד יפה,די שונה משאר השירים שיש באלבום ולכן קל להתאהב בו,שיר קייצי וכייפי
לחן מעולה וביצוע מצויין
באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינט מתבטאות טוב יותר?-אממ אני חושב שב"איך מרגישים כשזה נגמר"
שורה אהובה מכל שיר -"מה עושים עם הבטחות שכבר הבטחנו,איפה נשאיר את המילים והדמעות.."-בכללי את כל הבית השני בשיר הזה אני אוהב. געגועים-"אם שואלים אני עונה,הכל בסדר כבר נרגעת,ובטח אתה יודע את האמת..."-זה הצילצול שלי בפלא'
לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?-"איך מרגישים כשזה נגמר"-פשוט מתחבר אליו כ"כ..

87A87

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo203.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? שני שירים פשוט מקסימים
ב"איך מרגישים כזה נגמר"- הלחן והמילים מרגשות ומדהימות פשוט שיר מצויין גם "געגועים" שיר מדהים למרות שהוא יותר קליל המילים מאוד נוגעות והלחן יפה מאוד כמובן שבשני השירים הביצועים מושלמים ואף אחד לא יכול היה לשיר את זה טוב יותר
. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר?ב"איך מרגישים כשזה נגמר" לדעתי
. שורה אהובה מכל שיר - ''איך מרגישם כזה נגמר''- לילות חמסין כשהים שר רק לנו, והחיוך שהמיס לי את הלב" ''געגועים''- לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? - אני מעדיף את "איך מרגישים כזה נגמר''- פשוט שיר מקסים ונוגע.

87A87

New member
תיקון כמה טעויות../images/Emo122.gif../images/Emo203.gif

באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר?
*באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינט מתבאטת טוב יותר?
שורה אהובה מכל שיר - ''איך מרגישם כזה נגמר''- לילות חמסין כשהים שר רק לנו, והחיוך שהמיס לי את הלב" ''געגועים''-
שורה אהובה מכל שיר - ''איך מרגישם כזה נגמר''- ''לילות חמסין כשהים שר רק לנו, והחיוך שהמיס לי את הלב" ''געגועים''-''וזה מצחיק שכבר עברה שנה אבל בתוכו שום דבר לא השתנה אחרי כל כך הרבה זמן זה עוד אתה"

כמו שאמרתי..אחלה פינה../images/Emo47.gif../images/Emo126.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] איך מרגישים כשזה נגמר-שיר מדהים מבחנית המילים יש לו מילים חזקותת ויפות.
געגועים- כנ"ל
באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? איך מרגישים כשזה נגמר
שורה אהובה מכל שיר -
געגועים- "שלא תבין יש לי חיים וכמה חברים טובים ובטח אתה יודע את האמת געגועים הם הילדים של הבדידות.."
איך מרגישים כשזה נגמר-"לילות חמסין שהים שר רק לנו והחיוך שהמיס לי את הלב" אני כ"כ חולה על השורה הזאתתתתת
לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? לא יכולה
סורייי : ]

ג ב ש ו ש

New member
השורה שכתבת מהבית של איך../images/Emo88.gif

מרגישים כשזה נגמר מאוד יפה
בכללי כמו שאמרתי,כל הבית הזה מדהים ובכלל השיר שווה ביותר

87A87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo203.gif

המילים שאמרת לשיר "איך מרגישים כשזה נגמר" גם אני אמרתי אותם בדיוק וזה באמת השורה הכי יפה לדעתי בשיר, כל הזמן שאני שומע את הקטע הזה אני חוזר אחורה כדי לשמוע אותו שוב

שלי

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] געגעוים יותר קצבי ושמח ואיך מרגישים עצוב יותר באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? שניהם שורה אהובה מכל שיר - " לילות חמסין שהים שר רק לנו והחיוך שהמיס לי את לב..." , ובגעגעוים הזמון לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? שניהם

../images/Emo103.gif../images/Emo183.gif

מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] "איך מרגישים כשנגמר"
שיר מדהים, הוא אחד משני השירים שאני הכי אוהבת באלבום, מדהים מדהים מדהים מכל הבחינות, והוא כל כך מזכיר לי את רנינט שזה בכלל הופך אותו ליור מדהים בעיניי
"געגועים"
גם שיר מדהים
אני כל כך אוהבת את הכתיבה שלו, והיא מבצעת אותו מדהים.
באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר? "איך מרגישים כשנגמר"..
שומעים כאב בביצוע שלה, כאילו היא מש מתחברת אליו..
שורה אהובה מכל שיר - "איך מרגישים כשנגמר"
"מה עושים עם הבטחות שכבר הבטחנו, איפה נשאיר את המילים והדמעות"/ "לילות חמסין שהים שר רק לנו והחיוך שהמיס לי את הלב"
"געגועים"
"שכבר הכרתי כמה אנשים הכי עניין אותי לראות אם הם דומים או לא דומים לך"/ "אם בלעדייך אז עדיף לבד, כי בלעדייך זה עצוב עם כל אחד, כי אני יודעת שזה לא אתה.."
לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים?
"איך מרגישים כשנגמר"
בלי להתלבט בכלל

ווע ווע,

קרדיט לימיק וצליל ^____^
מה פורום עברי.
סתם. מה אתם חושבים על כל אחד מהשירים? [מבחינת מילים, לחן, ביצוע...] געגועים - סבבה לגמרי, נחמד
רק את הבתים לא אוהבת. איך מרגישים - מ ה מ ם
!!! וזהו. כל המוסיף גורע, או משו. באיזה שיר היכולות הווקאליות של עברי מתבטאות טוב יותר? איך מרגישים! דפנטלי. שורה אהובה מכל שיר - געגועים - "געגועים הם הילדים של הבדידות...", "בטח גם כואב לך, געגועים הם גם הילדים שלך..." איך מרגישים - "וזה מכאיב כשחלום מתעורר...", "לאן הולכים כל הז כ ר ו נ ו ת..." לסיכום - איזה שיר אתם מעדיפים? איך מרגישים כשזה נגמר, אין ספק.

למעלה