ראש בראש

../images/Emo189.gifראש בראש../images/Emo190.gif

קרדיט לפורום עברי לידר
המלך
(ונראה אתכם אומרים שהוא לא..
טוב אז ככה זה הולך, כל פעם אני אציג בפניכם שני שירים מהאלבום או לא מהאלבום של נינה ואתם תצטרכו לענות על השאלות שיוצגו..
טוב אז לרגל הסיבוב הראשון הנה שני סינגלים הראשונים של נינה..
"כשאתה כאן"
"הכל יכול לקרות"
השאלות
איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן
איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים
באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר
שורה אהובה מכל שיר:
לסיכום- שורה אהובה מכל שיר:
בהצלחה

87A87

New member
דעתי ../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן: הכל יכול לקרות איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: לדעת המילים של כשאתה כאן עמוקות יותר באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר: בכשאתה כאן שורה אהובה מכל שיר:"אני משתוללת כמו חיה פצועה" "רוצה שתישאר עד שיגמר הטירוף הלילה עד קצה יום אחר" לסיכום-השיר שאתם מתחברים אליו יותר: לא יכול להחליט
אם אני יצליח להחליט אני יודיע לכם..

וואי, זה בכל הפורומים *&%%$&^%()*

כבוד
! איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן? הכל יכול לקרות. איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים? הכל יכול לקרות. באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר? הכל יכול לקרות. שורה אהובה מכל שיר: הכל יכול לקרות: "אבל תמיד יש מישהו ששומע, שומר עלי, יודע שאני לא אוותר..." לסיכום- שורה אהובה מכל שיר:
כשמעתיקים - מעתיקים בסטייל. אבל לא.

אחלה פינה../images/Emo47.gif../images/Emo3.gif../images/Emo126.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן- כשאתה כאן איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים- הכל יכול לקרות באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר- כשאתה כאן שורה אהובה מכל שיר:
כשאתה כאן- "אני משתוללת כמו חיה פצועה, כשאתה כאן זה נרגע.."
הכל יכול לקרות- "שחרר אותי מבדידותי בחדר קח שבר ועוד שבר ותדביק אותי.." לסיכום- השיר שאתם מתחברים אליו יותר.. הכל יכול לקרות
שניהם מושלמים

l a h a v100

New member
המ

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן:כשאתה כאן איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים: כשאתה כאן באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר:כשאתה כאן שורה אהובה מכל שיר: "אני משתוללת כמו חיה פצועהההההההה" "כי תמיד, יש מישהו ששומע, שומר עליי יודע, שאני לא אוותר." לסיכום- כאתה כאן- ללא ספק- השיר הכי יפה בעולם[אחרי היא יודעת
]

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן-הכל יכול לקרות. איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים-אממ..שנייהם
באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר-כשאתה כאן
שורה אהובה מכל שיר:"אבל תמיד יש מישהו ששומע,שומר עלי יודע שאני לא אוותר", "כשאתה כאן,אז פחות.." לסיכום- שיר שאני מתחבר אליו יותר:כשאתה כאן

ילד רע 15

New member
עונה

איזה שיר טוב יותר מבחינת לחן - הלחן מיוחד יותר ב"כשאתה כאן". איזה שיר טוב יותר מבחינת מילים - המלים חזקות יותר ב"כשאתה כאן", בהי"ל הן צפויות ופשוטות מידי, בכשאתה המלים חוזרות על עצמן בצורות שונות לכאורה וזה מעצים את משמעות השיר מבחינתי. באיזה שיר היכולות הווקאליות של נינה מתבטאות טוב יותר - שניהם, בעיקר "כשאתה כאן" - שם מגיע השיא אליו מחכים מתחילת השיר. שורה אהובה מכל שיר: "כשאתה כאן". לסיכום- שורה אהובה מכל שיר: "כשאתה" - "אני משתוללת, כמו חיה פצועה" ו- "אתה אוהב אותי נקיה" הי"ל - "שחרר אותי מבדידותי..." "רכבת, שאף פעם לא עוצרת,.."

למעלה