"עשור" - פרק א'

Fairywitch

New member
../images/Emo189.gif"עשור" - פרק א'../images/Emo189.gif

אז גם אני מנסה לכתוב פיק, ומקווה שתאהבו. המון תודה וחיבוקים על הביטוא- ליעל, מנהלת וגורו בישראל
מצורף הפיק בקובץ, ואני כבר מעלה אותו גם בהודעות. מקווה לכתוב את הפרק הבא בקרוב. תהנו

ואו ../images/Emo70.gif

זה מקסים, הכל מתואר כל כך יפה. אהבתי את המיקצועות שבחרת לדמויות! אני מצפה לפרק הבא.

Fairywitch

New member
תנקס../images/Emo9.gif

היה ברור לי שהרמיוני חייבת להיות ספרנית (כמוני, נו מה?), ולונה- אם היא כזאת מסובבת- למה היא ברייבנקלו? אז תמיד חשבתי שהיא בטח כמו הגאונים המוזרים האלה...

אם אני לא טועה...

אמא של לונה היתה מדענית ואז היא מתה בגלל אחד מהניסויים שלה. בכל אופן,(מסכימה איתך) לונה באמת קצת -הרבה- מוזרה , אבל הרבה מדענים הם ככה, מפוזרים כאלה, אולי לונה באמת תלך בעיקבות אימה!

Fairywitch

New member
זה מה שאמא שלה הייתה?../images/Emo2.gif

איזה קטע- וממש לא זכרתי את זה... אבל עכשיו שציינת את זה- היא הרי נהרגה בגלל איזה ניסוי כושל, לא?

Fairywitch

New member
חחח... זה כי היא כמוני../images/Emo9.gif ז"א-

זאת הדמות שאני הכי מזדהה איתה והכי אוהבת אותה. היא ממש ממש דומה לי, ולא רק חיצונית. ואני גדלתי והפכתי מתולעת ספרים לספרנית... אז זאת הייתה בחירה מקצועית ברורה...

אלאסטור

New member
וואלה!!

הפיק הראשון שקראתי ונהנתי, דחוף להוריד הכל בהודעות, האינטרנט שלי מקולקל ואני קורא בסלולר!

Fairywitch

New member
תקרא גם את "הצל" של ג'סי|סגידה|

לא שאחרים לא טובים- אבל את שלה אני מכירה היטב. את השאר לא הספקתי לקרוא כ"כ, כי התחיל סמסטר א', ומאז אין לי חיים כ"כ...

Fairywitch

New member
בבקשה../images/Emo27.gif

צל ומצד ימין יש רשימה של פיקים נוספים, שכאמור לא היה לי זמן לקרוא...

אלאסטור

New member
סליחה שאני נודניק היום

אבל אני לא יכול לראות קישורים אלא אם הם בגוף ההודעה. פליזז(;

Fairywitch

New member
אה...

אז תעתיק לך את זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=160&c=969&sc=0&ssc=0

אלאסטור

New member
סליחה שאני נודניק היום

אבל אני לא יכול לראות קישורים אלא אם הם בגוף ההודעה. פליזז(;

Fairywitch

New member
בהודעות - חלק א':

דירוג - G
פאנדום - הארי פוטר
תקופה - פוסט הוגוורטס
דמויות - הרמיוני, לונה "עשור" - פרק א' הרמיוני נשענה על מעקה המרפסת בדירתה שבהוגסמיד, והשקיפה החוצה אל היום הדועך, הצובע את הרחובות בורוד עתיק וכתום אפרסק. מייק הודיע שהוא יאחר הערב – שנת הלימודים בהוגוורטס עמדה להתחיל בשבוע הבא, והיה עליו להתארגן לקראתה. הרמיוני שקעה במחשבות. בעוד כשבועיים תציין את יום-הולדתה ה-29, אך לא היה בכוונתה לחגוג ממש. כבר עשר שנים שהיא לא ממש חוגגת ימי הולדת – לא כמו בעבר. עשר שנים בדיוק חלפו מאז הלילה ששינה את חייה לעד. היא זוכרת את הקרב הגדול, זוכרת איך ראתה את הארי נופל, ואיך חשבה שהקרב אבוד. אבל אז הניף וולדמורט את שרביטו, וכיוון אותו לעבר ג'יני, וכשהארי ראה זאת, הוא מצא את כוחותיו האחרונים, התרומם מעט, וזעק עם כל ישותו: "אבדה קדברה!!!" וולדמורט נהרג, הפעם לנצח, אך גם הארי אבד. לעולם. הוא מת בזרועותיה של ג'יני השבורה והמתייפחת. ברגע שהחלימו, רון וג'יני ארזו מזוודות ונסעו. הם עזבו את אנגליה, והרמיוני לא שמעה מהם מאז. הם היו בקשר עם משפחתם, אך לא נאמר להרמיוני דבר, והיא מצידה לא לחצה. היא הבינה. הרמיוני הייתה כעת הספרנית הראשית של הוגוורטס. שלוש שנים לאחר סיום לימודיה, ולאחר שעברה את ההכשרה המתאימה, היא החלה לעזור למדאם פינס, שפרשה כעבור מספר חודשים, ופינתה להרמיוני את מקומה. הרמיוני הרגישה שם כמו בבית, זה תמיד היה כך. ערב אחד בשבוע הקפידה להקדיש לארגון אלרג"ה, שגדל מעט עם השנים, ושאותו היא ניהלה מביתה, נתמכת ע"י מספר מתנדבים, כשהתרומות הנאספות עוזרות לקדם את הארגון ומטרותיו. הרמיוני עדיין חלמה להגדיל את הארגון ביום מן הימים ולהפכו לארגון ארצי, ואולי אף בינלאומי. בתחילה היא אכן פעלה במרץ להגשמת מטרה זו – הדבר הסיח את דעתה מכל אשר אירע. אך כשהמידע באמת חלחל, הכוח שהניע את הרמיוני כמו קרס, והיא נמלטה אל הספרים והלימודים, שאף פעם לא אכזבו אותה בעבר. את מייק היא פגשה לפני שלוש שנים. הוא היה סטודנט מקנדה, בן מוגלגים כמוה, שכתב את הדוקטורט שלו בהתגוננות מפני כוחות האופל. הוא הגיע לאנגליה בתקווה לפגוש את הרמיוני ולראיין אותה למחקר שלו. הרמיוני נעתרה לבקשתו, ולאחר שהוא היה האדם הראשון לו סיפרה את כל מה שעבר עליה, נוצר ביניהם קשר עמוק, והם חיים ביחד בדירה משותפת בהוגסמיד מזה שנה וחצי. לאחר השלמת הדוקטורט הוצעה למייק משרת המורה להתגוננות מפני כוחות האופל בהוגוורטס, והוא קיבל את ההצעה בשמחה, וכבר שנתיים שהוא מחזיק במשרה זו. מאז מותו של וולדמורט המשרה לא הייתה מקוללת עוד, אך לא רבים חפצו בה, ומייק שמח להזדמנות לעבוד במקום עתיר היסטוריה כמו הוגוורטס, וכמובן – קרוב להרמיוני. צלצול הטלפון קטע את מחשבותיה של הרמיוני. היא גררה את עצמה והרימה את השפופרת בחוסר חשק. "הלו?" "הרמיוני? היי, האני." "היי, לונה." "מה שלומך היום?" לונה הכירה היטב את התאריך הזה. בעשרים וארבעה באוגוסט, לפני עשר שנים, גם היא הייתה שם, פצועה אנושות. חייה ניצלו בדרך נס, והודות לטיפול מסור ושיקום ארוך בביה"ח ע"ש הקדוש מנגו. כיום הייתה לונה מדענית צעירה ומבטיחה ביותר, ועבדה במעבדה מיוחדת וסודית, שעבדו בה קוסמים ומוגלגים גם יחד, משלבים בין תורת השיקויים לכימיה, ובין שינוי צורה לפיזיקה. כישוף ומדע פסעו להם זה בצד זה בשיתוף פעולה יוצא דופן. "אני בסדר", שיקרה הרמיוני. "לא, את לא." ללונה עדיין היה הכשרון לומר את הדברים הקשים והמטרידים ביותר. "היית בבית הקברות?" שתיקה. "לא". "טוב, אז תוכלי לבוא איתי. אני אאסוף אותך בעוד חצי שעה." "אני... אני לא..." "הרמיוני... אני יודעת שזה קשה. כך לפחות לא תצטרכי להיות שם לבד." שתיקה נוספת, קצרה יותר. "טוב."

Fairywitch

New member
בהודעות - חלק ב':

_____________ לונה הייתה "הפרופסורית המפוזרת" האולטימטיבית – הייתה לה מכונית מוגלגית רגילה, עם כמה תוספות מוזרות שרק מדענית-מכשפה מסוגה יכולה הייתה להתקין, שלא לדבר על להפעיל. מלבד המכשירים המוזרים הללו, שררה במכונית הקטנה אנדרלמוסיה סטריאוטיפית במיוחד. "המצאת משהו חדש היום?" שאלה הרמיוני, לאחר שהתמקמה במושב שלצד הנהג. "לא ממש. ואת? קיטלגת ספר חדש היום?" החזירה לה לונה. הרמיוני חייכה. זה היה ריטואל קבוע. הן הפכו לחברות קרובות מאוד בשנים שחלפו, וכבר הכירו זו את חייה ועבודתה של זו היטב. "שמעת מנוויל לאחרונה? יש לך מושג אם הוא מתכנן לבקר השנה?" שאלה הרמיוני. "לא נראה לי. אין לו הרבה מה לחפש פה לאחרונה, את יודעת." נוויל חי כבר למעלה מ-8 שנים בארה"ב. מחקריו בתחום מחלות פסיכיאטריות חשוכות מרפא קנו לו מוניטין הן בקרב הקהילה הקסומה, והן בקרב מוגלגים. הוא עבר לעבוד בארה"ב, ולאחר שנים ספורות הצטרפה אליו סבתו, ובהמשך הוא העביר את הוריו לביה"ח הטוב ביותר בארה"ב למחלות ופציעות קסומות, ביה"ח "סיילם ממוריאל". "ואת?", שאלה לונה, "שמעת משהו מהוויזלים?" "רק ממולי. הבנתי שהם היו בבית הקברות בבוקר, באזכרה הרשמית. את יודעת שאני..." "לא אוהבת את האירועים האלה. כן, אני יודעת." "אני לא יכולה לשאת את המבטים. כולם יודעים שהיינו שם באותו לילה, לונה. זוכרת את הפעם ההיא שניסו לראיין אותנו לעיתון? אין לי כוח לזה. אחרי כמה פעמים זה פשוט... פשוט נמאס לי, לא תכננתי ללכת היום, את יודעת. חשבתי שזה יהיה יותר קל עם השנים, אבל זה לא." "לא", אמרה לונה. "לא, זה באמת לא. הזמן מקל על הכאב, אבל רק מגביר את הגעגוע." כעבור מספר דקות היא עצרה את הרכב והביטה בהרמיוני. " הגענו. את מוכנה?" "לא. אבל בואי נלך." לונה והרמיוני פסעו לאיטן אל קברו של הארי, שנקבר לצד הוריו. על קברו הייתה חריטה בצורת מכת-ברק, ומתחתיה נכתב "מת כדי להציל את העולם". כמה בנאלי. וכמה נכון. "לא הבאנו פרחים", מלמלה הרמיוני. "פרחים סתם נובלים", אמרה לונה. "יש לי משהו טוב יותר". והיא שלפה מתיקה שרשרת עשויה פקקי שעם. הרמיוני חייכה. "זוכרת כמה הצחיקו אותו שרשראות השעם שלי?" חייכה לונה. "אז כשמצאתי אחת באיזו תיבה ישנה לפני כמה חודשים, ידעתי שאני חייבת להביא לו אותה. אולי הוא מסתכל עלינו עכשיו ממקום כלשהו וצוחק?" הרמיוני צחקה, והניחה את זרועה על כתפה של לונה. "אני כ"כ שמחה שאת כאן איתי..." ןלפתע הפך צחוקה לבכי חרישי. לונה חיבקה אותה וליטפה את שיערה, והן התרחקו מעט והתיישבו על ספסל. לונה הביטה בקברים הרבים סביב, וחשבה על השמש השוקעת, מזג האוויר הנעים, ועל כמה כל זה אירוני ולא הגיוני. זה מעולם לא היה הגיוני. היא התבוננה בקבריהם של לילי וג'יימס, ולאחר מכן בזה של הארי. אחר פנתה להביט בחברתה הטובה. "הרמיוני... את קולטת שעברו כבר עשר שנים?" הרמיוני החזירה לה מבט. הן התבוננו זו בעיני זו. והן שתקו. ___________ סוף חלק א'.

למעלה