סליחות

יפעת*

New member
../images/Emo189.gif סליחות../images/Emo190.gif

מה אתם נוהגים לעשות ביום כיפור? צמים? הולכים לבית הכנסת? יש לכם מנהגים מיוחדים ליום כיפור? אז יאללה ספרו....

IAM20072007

New member
אצלנו זה קצת מסובך...

בעלי צם אז אני מכינה לו ארוחת מפסקת, אנחנו כולם אוכלים איתו ביחד. אני וכמובן הילדים לא צמים, אז אנחנו משתדלים לא לאכול לידו ולאפשר לו לנוח , למרות שזה מאוד קשה בשבילי כי אני משתגעת עם הילדים והוא די נח במיטה - לא פייר !!!

צמה מגיל 13....

והולכת לבית הכנסת (לקראת סוף הצום) מאוד מקפידה ביום כיפור...(אפילו חותכת נייר טואלט מראש
) קוראת או ספרים...או תהילים... נחה המון...בדרך כלל בכיפור אנחנו מתפצלים... אני אצל הוריי (ששומרים) ונפגשים שוב בסוף הצום בארוחה.

החורזת**

New member
השנה אהיה אצל הורי בכיפור.

הם גרים בשכונה שהיא די מעוז המנגלים, וביום זה המנגלים פורחים על הגגות. חוץ מזה הרבה מנצלים את האופניים לרכיבה לים. ואני לא צמה וכנראה אעביר את הימים בשינה, מנוחה וצפיה בסרטים. דרך אגב מישהו יודע אם שירותי ההוט VOD יפעלו בכיפור?

סליחות , חשבון נפש..

היום כבר ו' בתשרי . עדיין הימים הנוראיים לפני יום הכיפורים בסוף השבוע . בכיפור , אני גם צם מגיל 13 . מתכוון לצום גם השנה (מקווה שאחלים מהמחלה קודם , שיהיה לי יותר קל) בשנים האחרונות , אולי תמיד , אבל גם בשנים האחרונות , אני גם מכבה את המחשב . ומתנתק מהאינטרנט (מה שראיתי שנה שעברה שיש הרבה כאלה בפורום שלא עושים
) אני לא בטוח , אבל מתכנן גם השנה בערב ובצהריים
לעשות טיול בסביבה (שוב סביבת מגורים חדשה) , ולכתוב רשומה לפני כיפור ואחרי כיפור בבלוג שלי , כמו לפני שנה . והרבה מחשבות וחשבון נפש , סיכומי חיים . במיוחד לאור מה שקרה לי בחיים בשנה החולפת . :) .

למעלה