לפי מה שאני הבנתי, אורי קבע שנפגשים ב11, אני בטוחה שרובכם לא ראיתם את זה כי זה כבר בתחתית של התחתית של העמוד. שרשרו כל אחד באיזו שעה הוא מגיע כדי שאני אוכל לראות אם יש טעם שאני אגיע בכלל, 3 שעות וחצי אחרי שתהיו שם. יש לי הרגשה שלא.
אבל מה שיקרה זה שאתם תהיו בעזריאלי כבר 4 שעות ותספיקו לעשות הכל, וכשאני אגיע אני משערת שארצה לאכול, אז תאלצו לשבת איתי, וישעמם, וברגע שאסיים לאכול נתפרק. ואני לא באה לעזריאלי בשביל שעה.
כי להמשיך לחטוף טילים על הזמן זה בטוח לא פיתרון... לא יודע אם הלחימה הזאת תעזור בכלל, ולא יודע אם נצא פגועים ממנה ועד כמה. אבל לפחות אני יודע שמנסים, וזה טוב יותר מאשר לשבת ולהמשיך לספוג עוד ירי ופגיעות.
שמעו חלום- היה לי שיעור דרמה. למה דרמה אני לא יודעת כי מעולם לא למדתי או רציתי ללמוד דרמה, אבל בסדר
הברזתי כרגיל אבל שלחו לי סמסים ואמרו לי שכדאי לי לבוא כי המורה ממש עצבנית והיא תסבך אותי, אז באתי. בנינו דברים מוזרים
. השתמשתי במין חומר צמיגי אדום שהיה על אדן החלון כדי להדביק את הדברים ביחד, וכשהיא ראתה את זה היא התחילה ממש לצעוק עלי. הקריזה שלה ממש הצחיקה אותי, וצחקתי בחלום כ"כ חזק שהתעוררתי צוחקת