סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo189.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo190.gif

צלם האופנה המצליח עמירם בן ישי יתארח מחר לאורך היום בפורום דוגמנות שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בנושא צילום, דוגמנות ועולם הזוהר! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=78463396
גיא שילה קב"ן במיל' בחיל האוויר, יתארח מחר בשעה 21:00 בפורום צבא וגאווה נושא האירוח: תהליכי הפניה וקבלת הסיוע בנושאי בריאות הנפש במהלך השירות הצבאי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=46188

Hieros Gamos

New member
בערך ../images/Emo32.gif

היה היום ביסבבה את 101 דלמטים
ליו הכי מתאים בעולם לשחק את הרשע LOL הוא כל כך מצחיק שם
אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני רואה את הסרט הזה עם מודעות שהוא משחק שם
זה היה הרבה יותר מצחיק.. אממ למי שיש יס, תראו היום(או מחר) את השידור החוזר של המהדורה הגלובלית של הדיילי שואו- יש איזכור נחמד של יו ושל האוס. אממ לא חובה לראות בשביל זה אבל תראו בכל מקרה. זה מצחיק

לא ראיתי את הסרט :X ../images/Emo29.gif

אבל אני רוצה לראות אותו בשביל לראות את יו ^^ הוא משחק שם עם מבטא בריטי או אמריקאי?

Hieros Gamos

New member
אכן יאיי../images/Emo3.gif

לעומת זאת בסטיוארט ליטל הוא משחק זוג נעליים ולפעמים גם יש לו קרסול

Hieros Gamos

New member
כן. זוג נעליים עם מבטא אמריקאי../images/Emo3.gif

הוא נשמע קצת מצונן עם המבטא האמריקאי, זה משעשע *מתעסקת בדברים כל כך לא חשובים תוך כדי צפייה חוזרת בעונה 2*

הא! ../images/Emo29.gif

ראיון בלייט לייט שואו עם קרייג פרגוסון (המקסים ^^)! למען האמת, לא מזמן הסרט שודר בהוט ויצא לי לראות אותו, וזה כל כך משעשע איך שיו נראה שם

Hieros Gamos

New member
יפ../images/Emo3.gif

הראיון הראשון מבין השניים. יו נראה שם חצי מת זה ממש משעשע. crazy Mormons

"Was that a British accent ../images/Emo29.gif

or American?" "That was me doing a Scottish accent"
אוי, ראיונות עם יו זה כלכך כיף ^^; "On rainy nights I lie in bed and listen to the car accidents."
"It [the driving] is on the other side, of course." "That's not the problem. I'm broadminded enough to go with the other side of the road thing. It's the not looking through the big glass thing at the front of the car." LOL

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif

הוא כל כך מעולה -your bigness -my hugeness LOL זה נשמע כל כך רע כשזה מוצא מההקשר

pink panther 8

New member
ראיתי את הראיון הזה...

איך נשפכתי אם הקטע של המכוניות וזה שהוא נרדם בלילה לקולות התאונות חחח הראיונות שלו מצחיקים כל כך כל פעם שאני רואה אותם אני בוכה מצחוק!!

Hieros Gamos

New member
בערך../images/Emo58.gif אבל זה גם קצת אוף

בפרק 2X15 כשהאוס נכנס לדירה ו-ווילסון מסתכל על מה שמוקלט לו בטיבו, תסתכלו טוב, כתוב שם blackadder שזו סידרה שיו השתתף בה יחד עם רואן אטקינסון ו(איך לכתוב את השם שלו, סטיבן או סטפן? זה כתוב סטפן אבל מבוטא סטיבן
) פריי לפני...די הרבה שנים בבריטניה
זה ממש הצחיק אותי (יש שם גם בוב ספוג. הרבה ממנו
וthe o.c....ועונה שלמה של היאנקיז
)

בלאקאדר, ברור...! ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

נהוג לכתוב סטיבן. למרות שראיתי על חלק מהספרים של סטיבן קינג שכתוב סטפן קינג. בכל מקרה אני לא מבינה למה צריך לכתוב סטפן ולהגות את זה סטיבן :X. ורק עכשיו שמת לב לזה?

Hieros Gamos

New member
כן זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי

שוב את הפרק
(פעם שנייה שראיתי בכללי) ובפעם הראשונה שראיתי את הפרק לא ממש התייחסתי לדברים כאלה

../images/Emo4.gif

את לא יכולה לצפות ממני לא לקרוא את ההודעות ספוילר אם את רושמת בלקאדר בכותרת. Bitch. בכל מקרה, אני כותבת כמו שהוגים למרות שזה באמת טורד את מנוחתי.

אבל אין שם ספויילר ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

את רואה שם ספויילר?
כנראה שכתבתי משהו אז התחרטתי אבל שכחתי למחוק את הספויילר.

לא,

אבל לא הייתי יכולה להבין על מה את מדברת בלי לקרוא את ההודעה שלפני. בכל מקרה זאת אשמתי שלא התאפקתי (לא שהספוילר ההוא היה כ"כ נוראי, סתם צחקתי, על עצמי בעיקר).

למעלה