מרים בת משלין

../images/Emo189.gifמרים בת משלין

בודי וגולשים יקרים, רציתי לספר לכם על חווית תקשור מדהימה שהיתה לי עם מרים בת משלין. הגעתי לביתה לפגישה כאשר פתחה לי את הדלת אשה צעירה ומאירת פנים. "כבודו" הנביא שעמו היא מדברת ידע בדיוק את מצב נפשי הקשה . עברתי משבר קשה בנישואי וקיבלתי תשובות מדויקות ומצמררות על חיי. מה שהדהים אותי ההוא העובדה שמרים בת משלין קיבלה את היכולות האלה בילדותה מה שמקנה לה רהיטות ומיומנות. שמעתי על עוד אנשים שהיו מרוצים ממנה ואשמח להמליץ עליה בחום!!! השפה הגבוהה שיוצאת מפיה (העיברית העתיקה התנכית)הוא זה שהדהים אותי בכל המעמד הזה!!מומלץ לבעלי אמונה.

תביני עומר

| מלאך| כשכמעט מפרקים נישואים שכרוכים בהם ילדים בוגרים, ובאה הכוונה נכונה תפקידי הוא לספר לעולם על ההכוונה הזאת. התרשמתי מאתרך שגם את מתקשרת גבוהה.

סבבה...

זה באמת מאוד יפה מצידך שאת חולקת איתנו את החווייה הרגשית העמוקה שעברת... אנחנו בדרך כלל מוחקים הודעות כאלה, אבל הפעם בגלל שזה ככה מהלב ועם כל הכוונה, נשאיר
מקווה שמצבך השתפר מאז...

עומר

לצערי כבר נתקלתי הרבה שרלטנים ואנשים הטוענים שהם"מתקשרים" והיה נחמד סוף סוף לפגוש דבר אמיתי. בטח מניסיונך את כבר מבינה למה אני מתכוונת. צריך לדעת לפרגן ולא לשפוט מתוך חוסר ידע. שיהיה לך ערב נפלא.... עם מי את מתקשרת?

עם מי אני מתקשרת?

לעיתים נדירות, האמת, אני מבקשת שם. פעם זה היה לי חשוב... היום לא. מה שחשוב לי זה המידע שמגיע. את צודקת, יש הרבה שרלטנים בתחום...

האם זה טהור?

אם אין לך מושג ואת לא שואלת מאיפה את יודעת שזה טהור? איך אפשר לא לשאול? מהו האינדקציה שאת מחוברת לדבר הנכון? ידוע לי דרך מרים בת משלין ומתקשרים אחרים שהייתי אצלם שמידע שגוי עלול להגיע ממקורות לא טהורים. רינת הסקרנית........

Curious

New member
גברתי הנכבדה../images/Emo70.gif

או שמא אדוני... אין לי מושג כיצד "עברת" את מנהלת הפורום, אבל מבחינתי אני עדיין משוכנעת בכך שמשהו לא בסדר איתך. אני אישית לא אוהבת את השימוש הגס שהנך עושה בפורום על מנת להפיץ פירסום. אשמח מאוד אם תעצרי זאת כאן ועכשיו. ככל שאת מוסיפה יותר, הרי שהפרסום שלך הופך לגס יותר, גורע ומפספס את מטרתו ההתחלתית. Curious

סקרנית...........

אני באמת ובתמים נמשכת לענין התקשור ורציתי מעומר פרטים, למה הרגישות? בשביל ללמוד צריך להבין לא?או שאני טועה? גם את מתקשרת? ולמה "גברתי הנכבדה" למה להכביד במילים? אני קראתי את האתר של עומר ומאוד מעריכה אותה ולכן שואלת שאלות...... איזה רגישות.....

חלילה! חלילה!

בכלל לא. לא נפגעתי. זה גם לא היה אלייך אלא לסקרנית... אבל באמת בחיבה... לא בטון נעלב...

Curious

New member
חלילה וחס

חס וקרפס... לא בכוח.... זו הישירות שלי, שלעיתים קשה לריסון.

טהור, טהור...

העניין הוא שמעט מאוד מהמסרים עוברים במילים. ככה גם הטהורות של המסרים. כל מתקשר, אני מאמינה, חווה תיקשור או נסיון לדבר עם יישויות שאינן טהורות. אבל התחושה שמרגישים כשהיישות טהורה, אי אפשר לטעות בה. זו תחוה שאני נאהבת. יישות שאינ טהורה לא גורמת להרגשה הזאת. ועוד דבר, אני מאמינה שגובה התדר שמגיע אלי תלוי בחיים שאני מנהלת, ודיברתי על זה הרבה בעבר. אני חושבת שזה מאוד תלוי בתדר שאני בוחרת לחיות בו - מה אני אוכלת, לובשת, איזה סרטים אני רואה, איזה רגשות אני מרגישה, וכו'... בקיצור, להיפך להבנתי, זה מקום של לשחרר את השליטה ואת החוקים שנכונים לכאן... כשאני משוחחת עם מדריך, אני לא חייבת לדעת מה השם שלו... אני מקבלת עליו מידעים אחרים, רק את מה שאני צריכה לדעת כדי לזהות את טיב האנרגיה. אגב, בהתחלה, כשהתעקשתי לקבל שמות, קרו שני דברים - אחד, זיהיתי שאני צריכה שמות בעיקר בשביל ההרגשה שאני מד אוכל לקרוא להם, מה שעם הזמן גיליתי שהוא מיותר גם בגלל שהנוכחות שלהם בתוכי תמיד וגם בגלל שכשקוראים להם אין טעם להתמש בשם, זה בכלל לא השם שלהם, רק כלי שהם מאפשרים לי להשתמש בו, עדיף לקרוא להם מהלב לא מהפה, ושתיים, שמוטב בכלל לוותר על המילים בקשר הזה כי הן מאטות. אין מילים לתאר את החוויות שהפסדתי בגלל שהתעקשתי על שם. כשאתה מתעקש על תוכן המסר, קשה להגיד שאתה באמת מתקשר...

מסכימה מאוד...

זה מקום של אהבה שאינה תלויה בדבר... ולמרבה הפליאה, כל החיים מסתדרים באופן כמעט ניסי, כשאני מוצאת בעצמי את היכולת להכיל ולבטוח באהבה הזאת!

night mistress

New member
היו לי כמה תיקשורים מדהימים בחיי

האינטואיציה היא זאת שנותנת לך את הידיעה אם זה הדבר האמיתי או לא..

למעלה