ממני אליכם 2

• פותח הנושא rnan
  • פורסם בתאריך

rnan

New member
../images/Emo189.gif ממני אליכם 2

תמיד הדהים אותי הרקע של תוכנות APPLE הקטע המטאלי כאילו שאתה נוגע במערכת סטיריאו , ומרגיש את המתכת בקיצור חרשתי על גודל ולא מצאתי כלום אז החלטתי לבנוןת בעצמי ישבתי וחשבתי איך אני עושה רקע כזה ל FORM ( כמובן שחייב להיות באירוע PAINT) ובניתי את זה עצם בניית הפעולה היא דיי כבדה ( מאות מלבנים קטנים בגווני אפור רנדומלים) וזה קצת כבד למחשב שלא חזק אפשר לשפר קוד ( כמו כל קוד בעולם) אבל התוצאה זה רקע מדהים לדעתי של מטאל מומלץ לרקע ה FORMS !!!!! דרך אגב ב LABEL יש לשים TRANSPARENT .... BACKGROUD הנה : WWW.MAIL-PROJECT.COM/1.RAR ביי

IdleThought

New member
עדיף לעצב את זה בפוטושופ ולעשות רקע

הדוגמה (האסתטית ) שלך הצליחה לחנוק לי את המחשב ולתקוע אותו לחצי דקה כאשר טעיתי וחשבתי לבצע RESIZE זה יותר מדי כח חישוב שהולך על משהו .. לא הכי עיקרי

rnan

New member
../images/Emo189.gif ()

לי יש 1.3 וזה לאט אצלי אני מאמין שיש לאנשים מחשב עם יותר כח עיבוד חחחחח נ.ב. רשמתי שזה כבד יחסית לא ??? נ.ב. פוטושופ יתן לך רקע אבל יהיה בעיה : 1) אם תשנה את גודל התמונה זה יעשה לך STRECH ואתה ממש לא רוצה לראות אתזה מוגדל כי זה פשוט לא התמונה אתה תראה פיקסלים 2) אם תוסיף את הרקע בקטן - ותעשה TILE , אתה תראה ריבועים של רקע בקיצור זה התוכנית נ.ב. בעבודה יש לי AMD 2 עם 512 וזה טס ( כולל שינוי חלון) כך שנראה לי שיש ( כמו לי) מחשב לא מי יודע מה חזק.

IdleThought

New member
אמממ

יש לי AMD K7 768MB במהירות של 1.9 ואני מתכנת עליו בסטים שונים של התקנות וקונפיגורציה ( פעם הוא שרת, פעם הוא סתם דסקטופ) ובקונפיגורציה הכי קלה שלו המחשב פשוט נחנק קשות.. נ.ב. נתקע לך מקש ה"נ.ב."

למעלה