מועדפים

DIE kvar

New member
../images/Emo189.gifמועדפים../images/Emo190.gif

מכירות את זה שאתן כותבות איזשהי הודעה בפורום, וממש רוצות לקבל עליה תגובה, אז אתן כל הזמן עוברות לאתר אחר, ואז חוזרות אחרי דקה לראות אם יש תגובה, ואז שוב לאתר אחר, ואז שוב לפה? ומכירות את זה שאתן פותחות את המועדפים שלכן על אוטומט לכאן? ואז על אוטומט למקום אחר? ואם המחשב איטי אז העכבר שלכן מגיע למקום שאתן הולכות ללחוץ עליו הרבה לפני שהחלון מועדפים נפתח? בקיצור מעניין אותי מה האתרים הקבועים שלכן מה יושב לכן במועדפים וזוכה להרבה הרבה צפיות מכן? אל תגידו לי 'ישרא בלוג', תנו לי קישור לבלוג שאתן כל יום בודקות אם הוא התעדכן (מודה באשמה
) אל תגידו לי 'פורומים אחרים', תנו לי קישור לפורום שיצליח להיות יותר ממכר מהפורום הזה (איפה השאלה?) וזה הסעיף הכי חשוב: אל תגידו לי 'משחקים אונליין', תנו לי קישורים למשחקים שיביאו את הבנות כאן לעשות פרינט סקרין ולהשוות בין השיאים שלהן (ע"ע)

LimiMimi

New member
יו את גדולה!

את לא מבינה בכלל כמה רציתי לפתוח פעם את השרשור הזה. טוב אצלי יש את הקבועים, ואח"כ יש את אלה שאם עדיין משעמם לי אני נכנסת אליהם מידי פעם. הם בדר"כ המשפילים
- אחרי שאני נכנסת ומרפרפת בבנות, אני בדר"כ נכנסת לעבוע"ב (169) ולסקס לנוער (733). אם נגמר מהר אז אני שוב בבנות קוראת יותר לעומק כי ת-מיד יש מה לקרוא כאן, אנחנו כ-אלה זיינות שכל. - מקושרים. ברור. אבל בזמן האחרון לא מעניין לי שם..
- אח"כ ישר לבלוג שלי, משם יש לי את הרשימת קבועים שהיא עצומה, אבל לרוב אני טוחנת בעיקר בלוגים של חברים שלי, לדוגמה - 12881. הם מעניינים. יש את אלה שמעניינים אותי במיוחד בגלל תמונות, כמו נגיד הבלוג של ג'קי . (166766) - אם כבר תמונות, ישר אחרי אני נכנסת לפליקר, לרוב רק מסתכלת על תמונות שחברים עדכנו. - לסט.פמ, מפשפשת שם והופ, חוזרת על אותה הרוטינה
כשממש משעמם, אני בפורום אופנה ומוזיקה אלטרנטיבית, פעם היה לי כלכך משעמם שנכנסתי לאקטואליה.

DIE kvar

New member
וואי עבוע"ב!!

איזה ישןןןןן חחח יואו הייתי שם לפני איזה 10 שנים או משו והיו שם את בלבלה ואת הנופר הזאת אם אני לא טועה...חח מעניין אם הן עדיין בפורומים.. הן היו בנות 14 בערך והן היו מזדיינות חחח זה ממש היה הסק"ל של פעם

adiss90

New member
../images/Emo45.gif אפנה+אפנה אלטרנטיבית מעסיקים לאללה!

{רק שירשורי התחדשויות אבל. להתעדכן מה יש בחנויות בלי לצאת מהבית}

EVE Lights

New member
חח אחלה ../images/Emo13.gif

טוב, נכנסת לאינטרנט, קודם כל בודקת את פייסבוק. אחר כך נכנסת לכאן, קוראת מה נשתנה, מגיבה על מה שקורץ לי בקריאה ראשונה. מייד אחר כך ג'ימייל, הכלוב והפורטל שלנו. בדר"כ אח"כ אני אבדוק את מקושרים, את פורום אופנה, סק"ל ואופנה אלטרנטיבית (לא בהכרח בסדר הזה), בלוגים בכלוב, ואם משעמם גם קצת בלוגים בישרא (לא משו ספציפי.. שניים שלושה קבועים ולא מפורסמים במיוחד), ולרוב בכל שיטוט אינטרנט אני נכנסת לאתר של הבנק ולאתר של ויזה לבדוק חיובים אחרונים
מכה.

FELIX inc

New member
אז ככה.

קודם כל כשאני פותחת את המחשב אני נכנסת לקומונה החברתית של אופנה. (
) אח"כ אני חוזרת לדף הבית של תפוז (באמת צריך קישור?) ונכנסת בו זמנית גם לאופנה (326) ולפה (67, דה?!). אחרי שקראתי הכל, אולי אני נכנסת למתגייסים (איןלימושגמההמספר) ואופנה אלטרנטיבית. (גםלאיודעת!) אחרי שמיציתי את תפוז ממשיכים הלאה לפייסבוק, ולאתרי אופנה החביבים עליי, לבדוק מה חדש בשביל לשלוח לאבא לקנות לי בחו"ל (אין על הצפונבוניות שלי), נגיד www.urbanoutfitters.com או www.hottopic.com. אחרי שמיציתי, נכנסת למייל בוואלה לבדוק מה חדש. תודה ולהתראות! זהו :]

Summer moved on

New member
חח הרגת אותי עם המשחק הזה.

אז ככה, ->בד"כ זה קודם כל וואלה. גם כי זה דף הבית וגם כי סתם כיף לפשפש שם ולקרוא ברפרוף. אני אוהבת ת'סקרים שלהם:p ->אח"כ ישר לפליקר שלי , ואח"כ לשל אנשי הקשר. הכי אני אוהבת את- avig, chagabunga, billie_ru. בפליקר אני הכי הרבה זמן נראה לי. ->משם לבנות, ואז תיכוניסטים בד"כ.(116) ->יש את הבלוג של הצביץ השואג, שהוא נהדר, מאז ומתמיד. ->באתר בי"ס אני מבקרת פעם ביום, להתעדכן בהודעות ובשינויי מערכת וכל זה. וזהו פחות או יותר. אני לא הרבה על המחשב. משחקים אין לי. לעיתים ממשששששש רחוקות זה סוליטר. בד"כ בשאר הזמן זה אייסי, ואח"כ נמאס לי ואני קמה. אה וגם פוטושופ, כן.

Oo The Gush Oo

New member
חזק!../images/Emo47.gif

טוב אז ברור שישר נכנסת לפורום הזה, אחריו לאופנה. אחרי שאני מחטטת בהם אני נכנסת למקושרים, משם מחטטת בהודעות אם יש, ברשימות שלי ובודקת עם החברות עידכנו תמונות או משהו. והו בעיקרון, חוזרת 17,000 פעם על אותו הדבר. עד שנמאס ואני פורשת לטלויזיה או משהו. אבל כמובן שכל זה בנוסף לחפירות במירנדה/מסנג'ר!

svety

New member
יאללה ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

קודם כל, דף הבית שלי זה ג'ימייל, נכנסת לבלוגים שעדכנו [יש לי כמה וכמה קבועים כבר שנים, לא יותר מדי תודה לאל!] ואח"כ לבלוג שלי [6558]. במקביל נכנסת למקושרים, לפורום אופנה אלטרנטיבית ולפה. וגם לYNET. נכנסת גם לפורום נותני שירות, ולפורום פירסינג וקעקועים. מממ זהו?

svety

New member
ד"א - תתי, עקפתי אותך ../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif

תראי

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifחחח

אוקי ישר שאני נכנסת לאינטרנט: -מקושרים-http://net.mekusharim.co.il/profile.aspx לבדוק דואר, צפיות ולרוב שמשעמם -לצפות באנשים :) באמת שהעכבר עובר לבד לשם חח -פורום בנות !
,אופנה ומכבי צעיר בנוסף: כשהדף אינטרנט נפתח אני פותחת את הגלגל"צ בחלק העליון של הדף מנדנדת לאנשים במסן/מירק וחוזרת על התהליך המוווון פעמים !!

MC SammY

New member
אז ככה

מקושרים
פורום בנות
מוזיקה שחורה
מייספייס. זה הקבוע... אבל תמיד יש אקספשנס

למעלה