יום שבת גרייס קלי:]
ה ה 1 והיחיד New member 10/8/08 #7 וכמובן שכן התכוונתי לשרשר אליו../images/Emo11.gif גם כי אני מקורי מאוד, וליאורה לא עשתה את זה , וגם כי מה שהוא אמר התאים לי ובניו
וכמובן שכן התכוונתי לשרשר אליו../images/Emo11.gif גם כי אני מקורי מאוד, וליאורה לא עשתה את זה , וגם כי מה שהוא אמר התאים לי ובניו
L limors2 Well-known member 10/8/08 #5 וכמובן שלא התכוונתי לשרשר רק אליו../images/Emo11.gif אבל אין לי כח למחוק ולשרשר מחדש ככה שאף אחד לא ידע שטעיתי. האם זה אומר שלפעמים אני עושה זאת? מי יודע
וכמובן שלא התכוונתי לשרשר רק אליו../images/Emo11.gif אבל אין לי כח למחוק ולשרשר מחדש ככה שאף אחד לא ידע שטעיתי. האם זה אומר שלפעמים אני עושה זאת? מי יודע
L limors2 Well-known member 10/8/08 #9 אגב, זו רק אני או שלא היה לנו מצעד פורום? האם זה קשור לכך שמישהו מסוים עוד לא חפר על המפגש?
מ מנגוM New member 10/8/08 #13 ../images/Emo7.gif ובניו! ../images/Emo10.gif חחח בניו לא היה יום אחד שלא החליטו להוציא אותי מהבית מהבוקר עד הערב מאז המפגש. אבל רשמתי נקודות לחפירה, כדי שאני לא אשכח כשאני אלך לרשום את החפירה אוף. כרפס. אני מקווה שמחר לא מתכננים לי כלום..
../images/Emo7.gif ובניו! ../images/Emo10.gif חחח בניו לא היה יום אחד שלא החליטו להוציא אותי מהבית מהבוקר עד הערב מאז המפגש. אבל רשמתי נקודות לחפירה, כדי שאני לא אשכח כשאני אלך לרשום את החפירה אוף. כרפס. אני מקווה שמחר לא מתכננים לי כלום..
M me123 New member 10/8/08 #17 וואו, קרה משהו הזוי עכשיו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה את האות של "בגלל המוזיקה" ואני שמעתי... "בגלל המוזיקה.... בשביל המוזיקה... " ופתאום קלטתי שהיא אמרה "בשביל" והבנתי שאני כנראה הוזה
וואו, קרה משהו הזוי עכשיו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה את האות של "בגלל המוזיקה" ואני שמעתי... "בגלל המוזיקה.... בשביל המוזיקה... " ופתאום קלטתי שהיא אמרה "בשביל" והבנתי שאני כנראה הוזה
I Inbar789 New member 10/8/08 #19 אתה לא../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif היא אמרה "בשביל המוזיקה", גמני שמעתי! וחשבתי שזאת רק אני
אתה לא../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif היא אמרה "בשביל המוזיקה", גמני שמעתי! וחשבתי שזאת רק אני