יום חמישי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo189.gifיום חמישי../images/Emo189.gif

כן, חופש
אבל חלק מאיתנו לומדים חלק מהחופש, ובלי קשר אנחנו לא רוצים שהפורום יתייבש רק בגלל שחופש. בקיצור, ספרו לנו מה אתם עושים בחופש
אלה היותר משועממים יוכלו לקחת רעיונות

hadarinke

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

התעוררתי היום בבוקר מרעשים מוזרים, בבית לבד, ופתאום אני מגלה שיש פה 3 פיליפיניות עם דליים וספריים כאלה והם ממש מפחידות הם נראות ככה:
,
,
. מסתבר שלאמא אין כוח לנקות את הבית לפסח, ומסתבר שגם אין לה סבלנות עם מנקה אחת שתסיים הכל ב3 ימים, אז מסתבר שהבית שלנו מריח כמו בריזת ים
גם גיליתי שמחר יש פה ארוחה עם קרובים מבלגיה, שהם ממש פלוצים כאלה וצריך שהכל יהיה מצוחצח, אמא גם איימה להתגרש מאבא אם עוד פעם אחת הוא לא מוריד נעליים בכניסה
. אז מה עשיתי עד עכשו בחופש: -הייתי בים
-הייתי ב4 מסעדות
-קניתי שמלה
-מיינתי את החדר לכבוד פסח
-הייתי ב2 תגבורים
-הייתי בתל אביב
-ראיתי סרט
-השתכרתי
ועוד....

הממ../images/Emo60.gif

ים, חברים, קניון, סרטים, לימודים (היה תגבור במת'). שום דבר חסר תקדים. הלילה ליל סרטים לבן עם חברים וזה.

How I Disappear

New member
../images/Emo7.gif

הלכתי כמה ילדים לסרט [כל אחד רוצה להיות איטלקי] דווקא סרט נחמד אבלללללללללל ישבתי על מסטיק עם הג'ינס החדש !!!
ואחרכך ישבנו איפשהוא ודיברנו והיה ממש צחוקים אבל הג'ינס

hadarinke

New member
חחחחחח ../images/Emo3.gif

שים את הג'ינס במקפיא והסמטיק יתקשה ואז אפשר יהיה לקלף אותו =]

How I Disappear

New member
חח בפעם המיליון שאני אומר את זה כבר

השיטה הזאת עוזרת רק אם המסטיק הוא גוש כזה .. אצלי זה כבר היה מרוח אבל הסתדרתי בכל מקרה ועכשיו כבר אין מסטיק יותר למזלי הרב

How I Disappear

New member
צמר פלדה ומשפשפים וגם לפני זה

שמתי נייר אפייה וגיהצתי על זה וחלק מהמסטיק נדבק לנייר ..

pRimaVeriTaVIV

New member
סה"כ כולנו בוכים, הא? ../images/Emo3.gif

טוב, תכלס אני גם לא עשיתי שום דבר... וסביר להניח שכרגיל אני אתייבש בבית שבועיים וחצי >< (טוב, התרגלתי...) לפחות סיימתי שיעורים בהסתברות, איזה חרשן
זה רק משאיר לי גאומטריה, חקירה, אנגלית, ערבית, לשון....
ביום הראשון עבדתי איזה 5 שעות אצל אמא שליD: תכלס לא עבודה קשה מדי, פשוט ישבתי לי מול המסנג'ר ועניתי לטלפונים וכאלה... ביום השני (אחד באפריל-יבש!) ממש התפרעתי והלכתי לעשות את הדבר הכי מטורף בחיים שלי... צילומי שיניים עם אמא^#@^#@$^ שיואו, זה היה כזה פרוע. (
) אתמול היה השלמות בהיסטוריה (העיקר שזה עבר
), אחרי ההשלמות היה לי משעמם וגם פשוט היה חבל לי על הבזבוז זמן שינה
ובגלל שלא היה לי מה לעשות אז עקבתי אחרי חבר הביתה..
אף פעם לא הייתי אצלו חעחע היה נחמד ביותר.. חח תפס לי זמן יופי באותו יום האידיוט קבע איתי שנלך לטיילת לעשות קצת ספורט (כל פעם אני קולט כמה שזה נשמע מוזר, ועצוב שזה נשמע מוזר
) ואז רצינו להזמין עוד שני אנשים, אחרי שיחות איתם אמרנו אחד לשני שהם לא רוצים ואז האידיוט נעלם
5000 שיחות ואסאמאסים והוא נעלם... מסתבר שהוא נרדם
רציתי לרצוח אותו! קיצר זה נדחה להיום
*שימו לב שההודעה הזאת אחרי עריכה קפדנית להורדת חפירות
*

PerfectSP

New member
XDDDDDD ../images/Emo190.gif

אני עד כדי כך משועממת שקראתי ממש את הכל פה><

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

כל הבית התעורר מהצחוק שלי כשקראתי את זהXDD זה היה בלתי נשלט!@#