יום חמישי

../images/Emo189.gifיום חמישי ../images/Emo189.gif

שיגיע אלינו הסופשבוע מהר ובלי בעיות, איימן.

hadarinke

New member
יום הורים |חלחלה| |אימה| |ייבוב|

אני באה עם אבא כי רבתי עם אמא היום, נקווה שהוא יותר רחמן ממנה ושלא יעשה פאדיחות >< הלכתי לכתוב צוואה, מישהו צריך פסל של ג'ירפה או נרות ריחניים?

hadarinke

New member
אהה בסוף הלך טוב!!+מקרה מעיק!../images/Emo46.gif

באתי אל המורה והיא אמרה לאבא שלי שאני תלמידה רצינית ועדינה ומכבדת אבל שאני שוכחת להביא ספר תנך לעיתים קרובות.. וחוץ מזה- הייתי בקניון גבעתיים במטרה לקנות לי 2 דיסקים[וכפפות שחורות עד החצי כי ממש קפוא לי!] אז הלכתי לי לטאואר רקורד, שאלתי אותם אם יש דיסקים של קמלוט-אין. דיסקים של סונטה ארקטיקה- אין דיסקים של אפיקה- אין! הדיוידי של אנד אוף אן ארה[נייטוויש] אין!! בסוף הלכתי לי לאגף נייטוויש ומצאתי אוסף מסכן ואת הדיסק החדש עם הזמרת ה....אממ... מעניינת. אז קניתי אותו.. אוף מפגרים! אני רוצה דיסקים!!$%^&*) יש לי קצת |ייבוב|

PerfectSP

New member
בשביל להקות כאלה לא הולכים לטאוור../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

הטאוור יש בו מזרחית, ו..מזרחיתXD וזה גם יקר^^ לכי לדיסק סנטר, או הכי מומלץ למטאל שופ(שנראלי עבר מקום או משהו,אני מבולבלת לגביו
) אבל יש שם את כל הדיסקים האלו

hadarinke

New member
חחח כן אני יודעת

אבל לא היה לי זמן כי הייתה לי אסיפת הורים, אבל אני אלך השבוע כנראה.. אני חייבת דיסקים! אני חייבת מוזיקה..

איף.

שעה שנייה: היסטוריה, הרגשתי ממש רע ובעיקר סתם שכבתי על השולחן והייתי מופתעת מכמות הטימטום. שעה שלישית: תנך. לא היה בחן
ומסתבר שמה שלמדתי לבחן בכלל לא היה צריך! למדתי חומר שלמדו בכיתה רק היום!!!~ שעה רביעית: לשון. פשוט פתרתי לי בשקט את הדברים ובלי כל רצון לעשות את זה בכלל. שעה חמישית: שוב תנך. עשיתי שיעורים בכל מיני דברים וזהו.

How I Disappear

New member
חמישי

I - לשון, בשיעור הזה רק דיברנו על הבעיה של החינוך היום [היא לא המחנכת שלי או משהו כזה] II - לשון, היא רוצה שנעתיק את כל הספר למחברת III - היסטוריה, החזיר את המבחן הקודם שעוד עשיתי בכיתה הקודמת וקיבלתי 77 אבל הוא צריך להעלות לי 15 נקודות זה לא מעניין אותי !! ביום הורים אני אדבר איתו כשאבא שלי לידו ונראה אם הוא לא יעלה לי את הציון
IV - פיזיקה, לא הבנתי כלום V - פיזיקה, ^ VI - היסטוריה

PerfectSP

New member
איזה יום מסטול לגמריXD ../images/Emo190.gif

שעה 2 (אנחנו מתחילים ב9 בימי חמישי^^) - ספורט, יש לי סוג של פטור עד אחרי חנוכה, אבל כדי לא להשלים שיעורים אתה יושב בצד עושה משקולות חחח אבל היה כיף כי הייתי עם שתי חברות^^ שעה 3 - היסטוריה>> חצי שיעור עשינו מסיבת פרידה לאוסטרלים שהיו איתנו בכיתהXD והחצי השני למדנו
שעה 4 - שיעור חופשי כי לכיתה שלי יש אנגלית ואני בדוברים^^ העתקתי חומר של 4 שיעורים בהיסטוריהXD שעה 5 - אמור להיות שעה חופשית אבל היה לי איזה מבחן למן פרויק כזה, חופרXD שעה 6 - אמור להיות לשון אבל המשיך המבחן המכוערXD שעה 7 - לשוןXDDD יש לנו מורה מה זה מסטולההה ואני בכלל הייתי מסטולהXD ואין לי מקום אז כל פעם אני עוברת איפה שפנוי
שעה 8+9 - מתמטיקה>> לא הצלחתי לקלוט כלום היום._. ולא הבנתי את מה שהם למדו שבוע שעבררר>< הייתי קצת מעופפת היום..XDD

קר

אנגלית- בלהבלהבלה מת'- קיבלתי 95 בבוחן. ~גאה~ [טוב נו העתקתי קצת] כימיה- מבחן =[ הלך סבבה אבל היה ארוך ומכשיל :S ספורט- שיחקנו כדורסל D: ואז הלכתי להתנדבות היה משעמם -_- והולכת ב9 למסיבה סופ"ש!!!!

למעלה