הים..

אושן28

New member
../images/Emo189.gifהים..../images/Emo189.gif

היית איתה היום בים והיה לי כל כך קשה לראות את כל המשפחות האלה עם האוכל והילדים.. הם יושבים כמשפחה, מחייכים, משחקים עם הילד.. והנה אני איתה לבד, בים, עצובה ומחייכת בכח..עד מתי? תמיד זה קורה לי בחגים או במקומות בהם אני רואה משפחות מאושרות ( עלאק). בתוך תוכי אני יודעת כי בטח גם להם אין את האושר העילאי שכולם שואפים אליו. ותוך כדי זה בלילות גולשת באתרי הכרויות כדי לא להשאר בלי בן זוג- הפחד מקנן בי. אני צעירה ויפה באמת, ועדיין לא גרושה.. ואני מוצאת את עצמי משוטטת שעות בכדי לתפוס טרף- שלא תטעו אין לי שום עניין בסקס מזדמן ממש לא הכוונה.. רוצה את בן זוג התומך, המעניק, המקשיב, איש השיחה- ואין. כולם עם שריטות כאלו עמוקות.רואה נשים בנות 40 גרושות שחיות לבד.. מנסות בציפוריניהן לחיות עם גבר.. פוחדת מלהגיע לשם. ובלילה כשהיא כבר ישנה אני נגשת למיטתה, מלטפת את שיער המשי שלה ולוחשת לה שאני מצטערת, מצטערת על העוול הנורא שאני גורמת לה, על הרגעים הקשים בבית הספר בו יצחקו עליה.. על זה שלא תחווה חיים נורמליים עם א ב א א מ א ועוד אחים...

מלטשת

New member
יש לי כמה שאלות.

חלק אחד חשוב לא אוכל להתייחס אליו כי לא הבנתי איפה הבעל? כמה זמן אתם לא ביחד אם בכלל, בשביל לחפש בצימאון בן זוג. ומדוע את קוראת לבן זוג טרף??? למה את חושבת שילדים יצחקו על הבת שלך? מעולם לא שמעתי שילדים צוחקים על ילדים של גרושים. אגב אני חיה עם גבר כבר שנה ולא נעזרתי בציפורניי באף רגע למה התכוונת?

אושן28

New member
תשובות..

לגבי הבעל- עוד חודש מתגרשים ולא גרים ביחד. לגבי הטרף- יש לי הרגשה של רדיפה אחרי משהו שייתכן והוא לא מושג ולגבי ילדים- כמי שעובדת איתם אני רואה את זה יום יום- לצערי..

מלטשת

New member
תגובות../images/Emo13.gif

תודה על התשובות. גם לתינוק יש שלבי התפתחות (ואת הרי יודעת זאת) לכל דבר הזמן שלו הלימוד והניסיון הכשלונות ולבסוף הניצחונות. "גם לקלוע למטרה צריך מאה החטאות" גבר חלומותייך יגיע..ועוד איך יגיע, אבל זמןןןןןןןן רגע מתוקונות יש עבודה עצמית בינתיים שאת חייבת לעשות עם עצמך בכדי להיות פנוייה לגבר שראוי לך. רק סבלנות, הפסיקי את הרדיפה, התחילי בחיפוש:) כאחת שגם אני עבדתי איתם שנים לא ראיתי את מה שאת רואה, הצחוקים שאת מדברת עליהם אולי אלו רק הפחדים שלך? שאת שומעת??? מתרגמת??? בהצלחה.

מלטשת

New member
להיות פנוייה....התכוונתי ל....

פנוייה ריגשית ופנוייה מהכאב שחווית ופנוייה לבנייה חדשה של אושר.

אושן28

New member
מלטשת יקרה..

תודה על התשובות. הארת העיניים.. אני פנוייה רגשית או כך לפחות נדמה לי. מקווה שזוגיות תגיע מהר.. כי אין לי סבלנות להיות לבד. לגבי הילדים- אני שומעת אמירות מפורשות. גם בגילאים הצעירים.

מלטשת

New member
זוגיות, זו לא הבעיה.

היום מחר עוד שבוע או חודש תימצאי איזה חתיכון עם ילד קטן שיעשה לך את זה ואני מתכוונת למובנים העמוקים יותר. גברים?? זוגיות?? למרות הבררנות שלנו? זאת לא הבעיה. הבעיה היא בזוגיות אוהבת ואמיתית, זוגיות מאושרת ויציבה ובשביל להגיע לפיסגה כולם יודעים את הציטוט הגדול של צריך להיות קודם לכן בעמק, כולנו היינו שם אני מבטיחה לך את הפיסגה:) סבלנות ילדונת. נשיקות.

אושן28

New member
את כ"כ צודקת

אבל האם קיים דבר כזה בפרק ב'? זוגיות מאושרת ואוהבת שהיא לא מתוך התחשבות?

מלטשת

New member
../images/Emo24.gifאבא אבוה קיים

מחר אשלח לך מסר שתאהבי מאוד עכשיו חייבת ל....
עכשיו נגבי דמעות אה? וחייכי יש לך מלאך לצידך עם שיער משי זוכרת?:)

ל י M ו ר

New member
נדמה

שאני קוראת בך את עצמי לפני תקופה. יגיע היום שבו תשלימי ותקבלי את המשפחה הקטנה שלך כעולם ומלואו יגיע היום שבו תלכי איתה לים ותהיי כל כך שקועה בך ובה שבכלל לא יהיה אכפת לך מי סביבך,וזה לא יגרום לך לצביטה הזו שאת חשה עכשו.תסתכלי עליה תראי כמה היא מאושרת ותראי כמה את מאושרת. ותדעי שהצלחת. החיים לימדו אותי שמשפחה קטנה ,כן גם אנחנו שתיים יכולה להיות הרבה הרבה יותר מאושרת ושלמה ממשפחה גדולה. לפעמים נדמה שקל לומר לכל דבר "הזמן יעזור" במקרה הזה הוא אכן עוזר. בינתיים תהיי חזקה ותשתדלי להרים ראש הכי גבוה שאפשר.

רציתי רק להגיד...

שהבלתי מודע תמיד נראה מפחיד, קשה, ובלתי מושג אבל גם לא אומר לך שאין צדק בדברייך כל חששותייך טבעיות אך האמיני בך וברצונותייך העמידי מטרות בפנייך ותפעלי עבור השגתן מתוך אמונה שמגיע לך את הטוב ביותר את את יודעת מתי? לא לפני שאת תהיי פנוייה ומוכנה נפשית וריגשית להכניס את השינויים אז חיזקי ואימצי, התאזרי בסבלנות והאמיני ותדבקי במטרות בהצלחה

את עושה את הבחירות

ומפרשת את מה שאת רואה כפי שבוחרת... תחשבי לרגע: אולי המשפחות האלה שאת רואה הם באמת משפחות מאושרות? (מכירה כמה כאלה מקרוב) הבן זוג שעליו את מפנזטת הוא "טרף קל בעינייך"...אף אדם לא רוצה להיות טרף קל... במקום ללחוש לילדה על "מר גורלה וחיים לא נורמאלים" ובכך להחדיר לה פסימיות מדאיגה, אני לא מכירה אותך, אבל ממה שאת מתארת, את בחורה צעירה, טרם התגרשת וככל הנראה את בבלבלות רציניות. נראה לי שכדאי שתטפלי בעצמך קודם, תקבלי את המצב שבו את נמצאת ואת הכלים הנכונים והמתאימים לחיות בו.

שני צידי המתרס

נקודת מבטך היא שהחיים נעצרים בגדר התוחמת את מה שנקרא "נשואין" את חוששת מצעד המעבר מהצד האחד של הגדר אל הצד השני. לראייתך, הצד השני של הגדר אינו נורמלי את חוששת מחיי הלבד והגרוע מכל את מאשימה את עצמך בכך. אני מזהה בכתיבתך נקודת ראיה דרך משקף שחור. לפעמים אלו המשקפיים הנחוצות לנו כדי לשמור אותנו בתוך הגדר אך ממה שאני קורא בין שורותיך כנגד השקפתך ואפילו רצונך את נדחפת אל הצד השני העוות שנוצר בין נקודת המבט שנועדה להגן על הקיים לבין המציאות הקיימת הוא כה גדול עד כי אפילו המשקף השחור אינו חוסם בעדך מלהגיע למסקנה שהבלתי נמנע אכן יקרה. ואכן, אינך עומדת לצאת לפיקניק או לטיול מאורגן החיים בצד השני של הגדר אינם קלים אך חיים קלים אין בשום מקום ובכל מקום בו את נמצאת או תימצאי דרושה השקעה מרובה ומאמץ מתמיד כדי להגיע וגם לשמור על מה שהושג ובכך אין כל שוני בין שני צידי המתרס לכן כל שעלייך לעשות כדי להצליח בכל צד שתבחרי הוא לדעת וללמוד שבחיים יש יותר מנקודת מבט יחידה ושהנורמל הוא על פי האינדבידואל בחרי לעצמך רק מה שמתאים לך אל תתפשרי על ואל עצמך ותוכלי להגיע אל כל מבוקשך. אך אם אל בחירותייך תמשיכי להגיע מתוך פשרה או אז המשך חייך יהיה דומה למה שעד כה היה. מאחל לך בהצלחה יניב

אושן28

New member
ליניב.. ולכולם- חובה לקרא../images/Emo41.gif

אין ספק שכתיבתך מעידה על עומק שנובע מהגיל הכרונולוגי ומתלאות החיים. חייבת להגיד שקראתי שוב ושוב .. מרתק מעניין ומביא נקודות למחשבה! תודה

N D R

New member
כנראה...

שצריך שריטה בכדי להתגבר על אחרת. אני לא האמנתי בעניין של השריטות. היום כבר מאמין. לא חושב שצוחקים על הילדים אבל כמו שתמיד טענתי כאן. חושב שלילדים להורים גרושים אכן נגרם נזק מהתהליך שלעיתים גדול מהנזק שהיה נגרם ללא התהליך. ההתמודדות בנושא הילדים קשה יותר כאשר מדובר בצד שלא יזם את הפרידה אבל גם לצד שיזם לפעמים לא קל. נסי להרפות בעניין השריטות למרות שזה קשה. בהצלחה

מזל חי

New member
פעם חשבתי שזה קורה לי הרבה

אחרי זה חשבתי שזה בעצם קורה לי רק בחגים אבל החג הזה הבנתי שהכל קורה או לא קורה אם נרצה או לא היה לי אחלה עם חברות עם הרבה ילדים ובלי חברים ובעלים ומצידי שיהיו ככה עוד הרבה חגים שלוים ועליזים.

ד ו ל ה

New member
גם אני הייתי איתם בים אתמול...

עם השלושה שלי
אני והם, לבד והחוויה שלנו הייתה לגמרי אחרת... גם אני ראיתי משפחות משפחות סביבי חלקן מחייכות, נינוחות, מאושרות חלקןבהחלט פחות (טונים צורמים, מבטי מיאוס ואטימות בעיניים...) והגורים שלי, עסוקים בשלהם משתוללים, צוהלים, משחקים וצוללים ואני נינוחה, נהנית מהשקט, מחויכת (למרות היותי שרוטה בת 40 שחיה לבד רחמנא לצלן) רוצה לומר שהכל בעיני המתבונן והתחושה שחווית היא פנימית שלך ואינה קשורה בסיטואציה כזו או אחרת והקושי שאת חווה כרגע הוא טבעי וצפוי היות והפרידה שלכם טרייה כל כך אל תמהרי כל כך "לצוד" לך בין זוג חדש עכלי את הפרידה תני לעצמך זמן להתאבל התרכזי בך ובילדה כל השאר יגיע מאליו בהמשך כשתרגישי טוב יותר... דולה (שזופה...)

למעלה