חח טוב.. :]
ל לירונוש לנצח New member 19/12/06 #144 ../images/Emo205.gifחתימה בתפוז או בפייט שופפ? ואם זה בפייט שופ יאלה תראי תראיי
מ מיכלוש יוסף New member 19/12/06 #155 ../images/Emo137.gif חעחע אני ידעתייי אמרתי לך שאת עילגת!!! חעחע אומרים פיינט שופ עם נ' חעחעחע איזה עילגתתתתתתת זה מש'ו XD
../images/Emo137.gif חעחע אני ידעתייי אמרתי לך שאת עילגת!!! חעחע אומרים פיינט שופ עם נ' חעחעחע איזה עילגתתתתתתת זה מש'ו XD
ל לירונוש לנצח New member 19/12/06 #160 ../images/Emo205.gifדייי../images/Emo6.gif אני בכלל לא יודעת איך משתמשים בתוכנה הזאת אז את רוצה שאני אזכור ת'שםם?
../images/Emo205.gifדייי../images/Emo6.gif אני בכלל לא יודעת איך משתמשים בתוכנה הזאת אז את רוצה שאני אזכור ת'שםם?
ל לירונוש לנצח New member 19/12/06 #180 ../images/Emo205.gifאת בכוונה מעצבנת אותי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 18/12/06 #3 ../images/Emo110.gifרחלוש...... קודם כול לא היית צכה לפתוח הודעה חדשה היית צכה לשרשר למשוווו... אבל אני?! אוהבת מה את לא יודעת???חחחח את מי אני יכולה לאהוב עם לא את בעלי היחידדדדדדדדדדדדדדדדד כפרעליו החיימשלי א=ד=ם י=ו=ס=ף=!!! כפרעליו חחחחחח אותו הכי הכי הכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo110.gifרחלוש...... קודם כול לא היית צכה לפתוח הודעה חדשה היית צכה לשרשר למשוווו... אבל אני?! אוהבת מה את לא יודעת???חחחח את מי אני יכולה לאהוב עם לא את בעלי היחידדדדדדדדדדדדדדדדד כפרעליו החיימשלי א=ד=ם י=ו=ס=ף=!!! כפרעליו חחחחחח אותו הכי הכי הכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!