אושריי כפרעליו
ב בתאלוש love אדמוש New member 19/12/06 #76 ../images/Emo79.gif יא לירון... את כולם רשמת בחתימה שלך רק אותי לא =[[ לא צריךך!! חעחע
ל לירונוש לנצח New member 19/12/06 #86 ../images/Emo205.gifמהההההה??? אין מצב שלא רשמתי אותך כי אני כןן!! יווו נשבעת לך שרשמתיי!! תפוזזזזבלייייםםםםם!!! חכי אני מוסיפה אותךך! חיי שמתי אותך בשורה הראשונהה אין מצב שלא רשמתי אותךך!! זה כזה לא נכוןן
../images/Emo205.gifמהההההה??? אין מצב שלא רשמתי אותך כי אני כןן!! יווו נשבעת לך שרשמתיי!! תפוזזזזבלייייםםםםם!!! חכי אני מוסיפה אותךך! חיי שמתי אותך בשורה הראשונהה אין מצב שלא רשמתי אותךך!! זה כזה לא נכוןן
ל לירונוש לנצח New member 19/12/06 #149 ../images/Emo205.gifחה חה חה../images/Emo4.gif חחחחחחXD Not Funny XD
ל לירונוש לנצח New member 19/12/06 #165 ../images/Emo205.gifיאלה אני עפההה../images/Emo6.gif אני לא יכולה להפרד אני ממש מכורה לפורום
א אביה LOVE אושרי New member 19/12/06 #145 רחחל את קורעת אוותיי.. עילגת?? חחח..כל מילה שלך..עילגת...בהתחלה לא הבנתי מזה עד שמיטב אמרה לי..חחח...
רחחל את קורעת אוותיי.. עילגת?? חחח..כל מילה שלך..עילגת...בהתחלה לא הבנתי מזה עד שמיטב אמרה לי..חחח...