גן עדן

soofgania

New member
../images/Emo189.gifגן עדן../images/Emo189.gif

אישה אחת עולה לגן העדן ומתקבלת בשער על-ידי המלאך גבריאל
בזמן שהיא ממלאת טופסי קבלה ומשוחחת עם המלאך, היא שומעת צרחות כאב נוראיות
לשאלתה מה זה, אומר לה המלאך, כי זה מישהו שהגיע לגן עדן לפניה ועכשיו קודחים לו חורים בגב לחיבור הכנפיים. האישה נרגעת וממשיכה בתהליך הקבלה. פתאום היא שומעת צרחות כאב נוספות, הפעם נוראיות עוד יותר. לשאלתה עונה המלאך, כי עכשיו קודחים לאיש חור בגולגולת על מנת לחבר לו את ההילה. האישה מפסיקה ומודיעה למלאך גבריאל שהיא לא מעוניינת יותר להיות בגן העדן
ומבקשת העברה מיידית לגהינום
אבל, אומר לה המלאך, בגהינום יאנסו אותך ויבצעו בך מעשי סדום. למה לך? אומרת האישה: לזה יש לי כבר חורים מוכנים

soofgania

New member
חידה

לאיש אחד היו שלוש נשים. כדי להחליט עם מי יתחתן הוא נתן לכל אחת 1000 דולר כדי לראות מה תעשה עם הכסף. הראשונה לקחה את כל הכסף והלכה למספרה, עשתה מניקור, פדיקור, תספורת, צבעה את השיער והלכה לעשות קניות של בגדים ותכשיטים יוקרתיים. "עשיתי את זה בשבילך", אמרה כשראתה אותו. "אני רוצה להראות יפהפייה בשבילך כי אני אוהבת אותך." השנייה לקחה את הכסף, קנתה מערכת סטריאו, שעון רולקס מזהב, טבק ומשקאות, וגם עניבות יקרות. היא הביאה לו הכול ואמרה: "קניתי את כל זה בשבילך, כי אני אוהבת אותך מאוד". השלישית השקיעה את כל הכסף בבורסה. היא הכפילה את הכסף, משכה מחצית ואת השאר השקיעה שוב בבורסה. היא החזירה לאיש את האלף דולר שנתן לה ואמרה: "השקעתי את הכסף בשבילך בבורסה והכפלתי את הסכום. אני מחזירה לך את מה שהבאת לי ואת השאר אני משקיעה בשביל העתיד שלנו, כי אני אוהבת אותך מאוד". האיש בחן בקפידה ובזהירות את צעדי הנשים,למד את היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן. לאחר מחשבה רבה הוא החליט לבחור באישה .......................................... נחשו איזו? ואם אתם חושבים באמת כמו גבר רדו למטה וקיראו ת'תשובה הוא בחר באישה עם הציצים הכי גדולים....

soofgania

New member
../images/Emo25.gifקצת הומור על נשיקות../images/Emo25.gif

הסקרן זה שאינו מתבייש להשתמש בלשונו לצורך מחקר מעמיק של מלתעותייך: הוא משגר את הלשון לא רק במטרה לדגדג לך את בלוטות החשק בפה אלא גם כדי לבדוק אם הצטברה אבנית על השיניים, כמה סתימות יש לך ועד היכן מסוגלת הלשון שלו להגיע בתוך הגרון שלך. שזה רעיון מענג במיוחד אם את סובלת מעצמים זרים שמשוטטים לך בלוע או על השקדים. השואב הוא מעולם לא שמע על טכניקת הנשיקה, לא התאמן על כרית ולא שמע על עדינות המגע. הוא פשוט רוצה להגיע לשפתיים כדי לנטרל אותן לגמרי. בדרך כלל האנשים שמחוברים לשפתיים השואבות הם כאלה שאמא שלהם לא הניקה אותם מעולם והם עדיין מסתובבים עם חסכים קשים ומחפשים תחליף לפטמות. הנשיקות שלהם גם משמיעות רעשים מוזרים שכמובן מכחידים כליל את האווירה הרומנטית. התוצאה: יובש בפה וצרבת האקרובט יש מי שנשיקה נראית להם כחלק מסשן מזמוזים סוער. הם לא יכולים להסתפק רק בפה ומערבים בחגיגה גם את הידיים והרגליים, מזיזים אותך תוך כדי לכל הכיוונים, משכיבים אותך על הרצפה ומנסים לשרוף כמה שיותר קלוריות בנשיקה אחת. את כמובן חוטפת סחרחורת מכל התנוחות עד שאת בכלל לא זוכרת אם הנשיקה שלשמה התכנסתם היתה בכלל שווה משהו. העוצם לא קל לפעור עיניים כשמתנשקים. לפעמים הנשיקה היא תשוקה בלתי נשלטת ולרוב עוצמים עיניים ונותנים לשפתיים לדבר. אבל מי שמתנשק רק בעיניים עצומות חזק, יש מצב שהוא סובל מחוסר ביטחון עצמי, או פשוט מעדיף לדמיין שהוא עם פרטנרית אחרת ולא איתך. בדקי מה המניעים לעיוורון הזמני שלו

soofgania

New member
../images/Emo18.gifטבלת הקלוריות../images/Emo224.gif

להלן טבלת הקלוריות קליק על התמונה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> הורדת החזיה בעזרת שתי הידיים - 8 קלוריות ביד אחת - 20 קלוריות בעזרת הפה - 85 קלוריות חבישת קונדום בעת זיקפה - 6 קלוריות בלי זיקפה - 315 קלוריות רשימת תנוחות מסיונרית - 12 קלוריות שישים ותשע בשכיבה - 8 קלוריות שישים ותשע בעמידה - 329 קלוריות אורגזמה אמיתית - 112 קלוריות מזויפת - 345 קלוריות אחרי אורגזמה להישאר במיטה - 19 קלוריות להתלבש - 36 קלוריות לתרץ למה אתה חייב לטוס - 790 קלוריות לעשות את זה פעם שניה בין גיל 16-19 - 12 קלוריות בין גיל 20-29 - 36 קלוריות בין גיל 30-39 - 108 קלוריות בין גיל 40-49 - 324 קלוריות בין גיל 50-59 - 972 קלוריות אחרי גיל 60 - 2916 קלוריות להתלבש בניחותא - 23 קלוריות במהירות - 98 קלוריות בזמן שבעלה עולה במדרגות - 1248 קלוריות

זה טוב לספורטאים שבינינו

חחחחח כנראה סקס יותר טוב מחדר כושר " מחר אני מבטל את המנוי שלי "

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה