גבריאל

mars4

New member
../images/Emo189.gif גבריאל

ניסינו, באמת שניסינו להגיע לגבריאל לארוחת בוקר. מה לעשות שבגבריאל החליטו שבוקר זה רק עד 12:00? איו מצב! אז הגענו מאוחר יותר והלכנו על ארוחת צהריים מהתפריט. האמת? באתי בלי ציפיות בכלל. משום מה גבריאל הצטיירה בעיני כמעוז וייברס מזדקנות ולא כמקום ששוה לאכול בו. אבל הילדה המתוקה שחגגה יום הולדת בחרה בגבריאל . וטוב שכך. ככה זה שבאים ללא ציפיות. מופתעים בדר"כ לטובה. המקום מקסים. שכית חמדה בלב העיר. בית מקסים, מרוהט אולי קצת בפומפזיות אבל משרה אוירה מאד מאד מיוחדת. אהבתי את הסיטרואן הענתיקה החונה בחוץ ואת הפטיו בחוץ. פנים המסעדה מאד מרווח והישיבה סביב שולחנות גדולים בדיוק כמו שאני אוהב. כאמור ויתרנו על אופצית ארוחת הבוקר [מה שבטוח שנתקן בקרוב] והזמנו ראשונות. פטה כבד [38] גוז'גוז'יה [45] ומרק היום שהיה גספצ'יו.[42] המנות היו פשוט תאווה לחיך. כל מנה והיצירתיות שלה, הטוויסט המיוחד שלה והטעם משובח. הפטה מוגש ב-3 פינכות. הכבד, ריבת צ'טני וממרח על בסיס בצל בתוספת טוסטים קטנים. הכי טוב שאכלתי עד היום. הגספצ'יו הלו הוא מרק עגבניות קר, מטובל בשמיר , כוסברה ופלחי מלפפונים ירוקים ו3- שרימפסים בשרניים מנסים לצוף בתוכו. [אפשר גם בלי שרימפס ] . מנה מעולה ומרעננת לימי הקיץ הלוהטים. את הגוז'גוז'יה אהבתי פחות. מנה מהמטבח הבוכרי שכוללת 3 לחמניות ממולאות בבשר וסלט עגבניות. נקודה ציון לשיפור: לחם הבית היה מאד טעים אבל נראה לי מוגזם לגבות על זה 11 ש"ח. העיקריות: - מדליוני פילה בקר [110]. נתח בשר מהמשובחים שיש. עשוי על האסכלה מדיום , בתוספת דוגמיות תפוחי אדמה אפויים בתנור ועל רוטב שבסיסו מחית עגבניות . באמת שלא ציפיתי לרמה הזו. פילה מוסר [97] מנה "מהמיוחדים", דג פשוט מדהים. 3 נתחים בשרניים ועסיסיים. מנה לעילא ולעילא. טליאטלה בשר [53] ופסטה צימחונית לעדינות יותר. הראשונה היתה פסטה ברוטב בולונז, והשניה פסטה ברוטב על בסיס שמנת. טעמתי, לא נפלתי מעונג צרוף. אבל במקום שיש כל הרבה אופציות מי צריך להזמין פסטה? את הארוחה ליווה בנאמנות יין פלאם קלסיקן בעל אפיצות וארומה משובחים. הציון לשרות 10 ! בזמן ההמתנה עילעלתי בתפריט ארוחות הבוקר. יש מגוון אופציות ואני חושב שבשיקלול כל המרכיבים, גבריאל היא בהחלט אחת האופציות היותר ראויות הן לארוחות בוקר בפאטיו המקסים או לארוחת ערב רומנטית במבנה הכל כל מיוחד. יש גם חנות למתנות וכלי בית אבל את מי זה מענין?

ננה f

New member
יופי למרות כל ה..אמירות השובניסטיות

97ש"ח למנת פילה מוסר זה יקר. גם 53 לפסטה בשר Zה לא זול. כמה עולה ארוחת הבוקר.

mars4

New member
את מי זה מענין כמה עולה?

קודם שאצליח להתעורר..

נרי כ

New member
גבריאל, אח. רק חיכיתי להזדמנות

לקטר על מנת הפנקייקס השערורייתית שלהם, ולא שערורייתית במובן העסיסי, נוטף החמאה, אלא במובן הגרידי והחצוף. לא מצאתי אותה בתפריט ברסט, ואני לא זוכרת אם המנה עלתה 38 שקלים או 42, אבל זאת היתה מסגרת המחיר. המנה כוללת ארבעה פנקייקים עם גלידה לא רעה ומעט פירות. עד כאן נשמע סביר. אלא שהפנקייקים - ומוכרחים לראות את זה כדי להאמין - גדולים מעט יותר ממטבע של 10 שקלים. ארבעה כאלה. מטעמי מגבלות שונות של הסועדים, ביקשנו את הגלידה והפירות בצד. כשקיבלנו את המנה הייתי משוכנעת שמישהו עובד עלינו, אבל מכיוון שאנחנו לא מורן אייזנשטיין ולא מכירים את יגאל שילון אז הנחתי שסתם מישהו מתבדח. אז זהו, שלא. המלצרית, בעוקם אף, הסבירה שזאת המנה, שהיא קצת יותר מרשימה כשהגלידה והפירות לא בצד (ידעתי שזאת אשמתנו). וזהו. מה שהכי מרגיז, זה שלהכין פנקייקים גדולים ונורמלים עולה עוד ארבעים אגורות. ועד כמה שמנות ענק עלולות להיות מוגזמות, גם קמצנות היא תכונה מאוד לא סקסית. ככה שאין מנוס מלהסיק שזה סתם היה חלק מהאטיטיוד המעצבן של המקום הזה; ממש לבדוק עד כמה אפשר למתוח את גבולות החוצפה. יפהפה שם, ולרוב גם די טעים ומוצלח. אבל השירות מתנשא, לא נעים, נוקשה (תנסו להוסיף כסא לשולחן. אני ראיתי שם משפחה שכל הזמן מתחלפת במקומות זה עם זה, כי כשהזמינו מקומות לא ספרו את הילדים ועכשיו זה דופק להם את עיצוב החצר. אז השאירו אותם עם מינוס שני כיסאות. הזוי? גם בעיני). חבל לי, אבל די. לא בבית ספרי.

למעלה