אבל אתם מסיימים ב-20 כן?
S sivan1207 New member 20/5/06 #18 ../images/Emo108.gif כן אבל י"ב כבר סיימו אנחנו לא לומדים... עולם רק לבגרויות ומתכנות..
ה הגר חולה על מאיה New member 20/5/06 #22 ../images/Emo80.gif יופי רותם יופי לא למדת?!?!?!?!?!?!? את רוצה מכות?
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 20/5/06 #24 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח אני בשלביםםם כבר סיימתי יותר מחצי ספררר עלק כתוב בספר של המיקוד- "כל צילום מהספר או הפצתו ייחשב כעבירה" משהו כזה חחח...כאילו מי ירצה לצלם את החרא הזההההה אני רק מחכה לשרוף אותו חחח
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח אני בשלביםםם כבר סיימתי יותר מחצי ספררר עלק כתוב בספר של המיקוד- "כל צילום מהספר או הפצתו ייחשב כעבירה" משהו כזה חחח...כאילו מי ירצה לצלם את החרא הזההההה אני רק מחכה לשרוף אותו חחח
מ מיכה חולה על מאיה New member 20/5/06 #25 היום האירוויזיון החזיקו אצבעות לנציג שלנו אדי בטלר שיביא בעזרת השם ניצחון מאתונה.
ל ליטלוש חולה על מאיוש New member 20/5/06 #26 כפרות עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את לא מבינה שאת בכלל לא צריכה לקרוא את הספר הזה את יותר מדי חכמה בשבילו גם בלעדיוו תצליחי חחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמתיי מתה עלייךךךך
כפרות עליייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את לא מבינה שאת בכלל לא צריכה לקרוא את הספר הזה את יותר מדי חכמה בשבילו גם בלעדיוו תצליחי חחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמתיי מתה עלייךךךך
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 21/5/06 #34 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח ליטל אהובתיייי אני מטורפת עלייךךךך...תודה נשמה שלי
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח ליטל אהובתיייי אני מטורפת עלייךךךך...תודה נשמה שלי
ה הגר חולה על מאיה New member 20/5/06 #28 ../images/Emo80.gif חחחחח כפרוניייי תלמדי טוב טוב ובעזרת השם גם הציון יהיה טוב טוב חחחחחח גם אצלי זה ככה בספר הבעה.. מי רוצה לצלם את זה?!
../images/Emo80.gif חחחחח כפרוניייי תלמדי טוב טוב ובעזרת השם גם הציון יהיה טוב טוב חחחחחח גם אצלי זה ככה בספר הבעה.. מי רוצה לצלם את זה?!
N nitzangro2 New member 21/5/06 #30 ../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifתמונה שלי ושל מאיה הולכות יד ביד... צריך להגדיל.. כי זה מטושטש ומרוחק.. אבל זאת הוכחה..
../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifתמונה שלי ושל מאיה הולכות יד ביד... צריך להגדיל.. כי זה מטושטש ומרוחק.. אבל זאת הוכחה..
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 21/5/06 #35 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח הגר תודה מאמי