Weekly Summary

../images/Emo188.gif Weekly Summary

Hello forumers, bad to be back here. What a boring week in a boring forum to sum. But we promised and unlike backstabbing bitches like Stephanie Forrester, whores like Brooke Logan and baby murderers like Taylor Hayes, who's having a rotten time in hell with Yasser as we speak, we actually tend to keep our promises.
Taylor18, writing from her grave, complained about Darla, the silly bleached secretary, and about women on the show not having abortions. Well, how typical of you, Taylor! How many babies have you killed in your sorry life, ha? And now you want to murder yet another? Sacred our ass! Special delivery coming to you VERY SOON!
Yaniv1 begged you to vote for B&B for "The Golden Screen" competition, but you all ignored. Can't blame you - who'd vote for stupid B&B when neither Sheila nor Morgan is there to spice things up?
Sasha showed you how inspired she is by us, by revealing the annonymous threat letters she sent to CBS. We'd like to make clear that Sasha is not related to us in any way - we don't mess with amateurs like her. Sasha, we advise you to lock your doors tonight and watch carefully for your baby boy - Morgan is looking for another baby to adopt...
This week's episodes were horribly boring. Girlontop, not Eric should die, but you and Stephanie!
Another thread by, surprise surprise, GOT made it to the front page. If you think Taylor in Marocco was bizzare you've definitely seen NOTHING yet!
Oh, and don't forget our Stunning Solider who lately became Great Girl. She loves Jackie so much and waiting to see her in December. The question is dear girl, will Jackie be alive by then?
A survey by GOT (will she get a life someday?): Which couple makes you sicker? Our answer: Stephanie and whoever! ewww, old lady!
Happy Birthday Wandering Painter! Must be exciting to celebrate your last one ever...
Annoying person of the week: GuyK with his dreadful idea to kill Sheila. We'll see who gets killed, Guy.
Brooke IS ugly and all the makeup in the world won't help her. Stop posting her pictures, they make us puke!
SoldieRonit: meet us tonight at the regular spot for the weapons you stole for us.
Scarlett, rachelMcfadden, Lina18 and everyone else we've forgotten to threat-Have a horrible weekend and Shabbat War.​
ועכשיו בעברית לכל הדיסלקטים שמתקשים: שלום גולשי הפורום, רע לחזור לכאן. איזה שבוע משעמם לסכם בפורום משעמם. אבל הבטחנו ובניגוד לכלבות בוגדניות כמו סטפני פורסטר, זונות כמו ברוק לוגן ורוצחות תינוקות כמו טיילור הייז, שסובלת מאוד בגיהנום עם יאסר כרגע, אנחנו דואגות לקיים את ההבטחות שלנו.
טיילור18, כותבת מהקבר, התלוננה על דרלה, המזכירה המחומצנת הטיפשה, ועל נשים בסדרה שלא עושות הפלות. כמה טיפוסי, טיילור! כמה תינוקות הרגת בחיים העלובים שלך, אה? ועכשיו את רוצה לרצוח עוד אחד? קדושה בתחת שלנו! משלוח מיוחד בדרך אלייך בקרוב מאוד!
יניב1 התחנן בפניכם להצביע ליפים והאמיצים בתחרות "מסך הזהב", אבל אתם התעלמתם. אי אפשר להאשים אתכם - מי יצביע ליפים והאמיצים המטופשת כשלא שילה ולא מורגן נמצאות שם כדי לתבל את העניינים?
סשה הראתה לכם כמה היא מושפעת מאיתנו בכך שחשפה את מכתבי האיום האנונימיים שהיא שלחה ל CBS. אנחנו רוצות להבהיר שסשה לא קשורה אלינו בכל צורה - אנחנו לא מתעסקות עם חובבנים כמוה. סשה, אנחנו מייעצות לך לנעול את הדלתות הלילה ולשמור טוב-טוב על התינוק שלך - מורגן מחפשת תינוק חדש לאמץ...
הפרקים השבוע היו משעממים להחריד. girlontop, לא אריק צריך למות אלא את וסטפני!
עוד שרשור ע"י, הפתעה הפתעה, girlontop הגיע לעמוד הראשי. אם את חושבת שטיילור במרוקו היה דבר ביזארי עוד לא ראית עדיין כלום!
אה, ואל תשכחו את החיילת המהממת שלנו, שלאחרונה הפכה להיות great girl. היא אוהבת את ג'קי מאוד ומחכה בקוצר רוח לראות אותה בדצמבר. great girl, השאלה היא אם ג'קי תחיה עד אז?
סקר ע"י girlontop (האם היא תמצא חיים יום אחד?): איזה זוג מגעיל אתכם יותר? התשובה שלנו: סטפני עם כל אחד. איכס, זקנה!
יום הולדת שמח לסייד הנודד! בטח מרגש לחגוג את היומולדת האחרון שלך אי-פעם...
המעצבן של השבוע: GuyK והרעיון המחריד שלו להרוג את שילה. אנחנו עוד נראה מי ייהרג, גיא.
ברוק כן מכוערת וכל המייקאפ שבעולם לא יעזור לה. תפסיקו לפרסם תמונות שלה, הן גורמות לנו להקיא!
SoldieRonit: תפגשי אותנו הלילה במקום הקבוע כדי להעביר את הנשקים שגנבת עבורנו.
Scarlett, rachelMcfadden, לינע18 וכל מי ששכחנו לאיים עליו-שיהיה לכם סוף שבוע נוראי ושבת מלחמה.

ani88

New member
איזו התחשבות!

תודה לשילה ולמורגן שהתחשבו בדיסלקטים שביננו וסוף סוף פרסמו הודעה בעברית!
מה עשיתם עם יניב שהוא לא פרסם את הפרק האירון של אה"ב שלו אנחנו מחכים בקוצר
???????????????

NarihS

New member
../images/Emo6.gifאחלה סיכום../images/Emo6.gif

סוף סוף קצת משו מעניין קורה פה בפורום

girlontop

New member
היי אתה!

מזמן לא ראיתי אותך בסביבה
שילה ומורגן - אחלה סיכום! הצחקתן אותי בטירוף!

Mighty Morphin

New member
שלום גם לך, טלי ../images/Emo13.gif

טוב להיות פה שוב! אני מקווה לקחת חלק יותר פעיל בזמן הקרוב...

NarihS

New member
הא ו.....

ברוק כן יפההה
ואתן ממש עיוורות שאתן לא חושבות ככה
ודרך אגב! מורגן ושילה לא אמורות לשנוא את ברוק כל כך! היא הייתה חברה של שתיהן! איזה כיף למורגן ושילה שהייתה להן חברה מדהימה כמו ברוקי
אני במקומן הייתי עסוקה בהלסתכל עליה כל היום

NarihS

New member
../images/Emo12.gifהם היו לא?

בהתחלה כשברוקי לקחה אותה לחברה, ו.. לא יודעת, ככה שמעתי
אז כנראה שמעתי לא נכון

S c a r l e t t

New member
הן לא היו חברות....

ברוק שכרה את מורגן ואז היא גילתה שהיא ורידג' יצאו פעם אז היא נעשתה כביכול חברה שלה כדי שטילור תקנא
טיפוסי לברוק

ani88

New member
גם אני זוכרת שהן היו חברות

אמנם במעורפל, אבל נראה לי שזה היה בתקופה בה התחלתי לצפות בסדרה, בערך לפני 4 שנים

Guy K

New member
שתיכן מטורללות ../images/Emo6.gif

תודה על הסיכום המלבב

יניב1

New member
ממש משוגעות אבל סיכמו יפה. ואני חי!

רק עכשיו הגעתי הביתה מיום ארוך ומפרך אתם מאמינים? אבל לא שכחתי את ההבטחה שלי לפרק מסעיר במיוחד. הוא כבר מוכן ויעלה ממש בדקות הקרובות, פשוט היו גם בעיות להיכנס לאתר של תפוז אז לא הצלחתי. בכל מקרה שילה ומורגן כדאי להן לקרוא את הפרק הזה, כי הן מופיעות בו הרבה המשוגעות האלה, איזה סיכום הן דפקו, הרגו אותי. שתי מטורפות!

למעלה