../images/Emo224.gif[:
מי עשה לכם ת'שבוע: אהמ,על טבעי..כמה שצחקתי מהפרק האחרון XD מי עצבן אותכם השבוע:אמא שלי!! אני שונאת שהיא מעירה אותי בבוקר!!!ובטעות שצעקתי עליה..ואז קלטתי שצעקתי עליה וקמתיXD אני לא יכולה לסבול את זה ><''.מה הבעיה של אבא שלי?!למה הוא לא יכולה להעיר אותי?!?!?! שיר השבוע: Santana - Smooth !!
וידיאו השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=cDggufu2YG4&feature=related לא לאנשים בעלי לב חלש! XD או לשנואי ג'ייק ג'ילנהול (למרות שאין כאלה XD
) או שרוצים לראות לו את סנטה קלאוסXD ספר\סרט\סדרת השבוע: לא קראתי ספר =.= אבל אני צריכה לקרוא תוך שבוע ! כי יש לי עבודה ד.ד סרט:דיסטרביה סדרה:אהמ...חברים(?) דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:ואי..היה לי סיור של"ח ועשנו משחק עם כובעים,נגיד עם יש לך חולצה ירוק..רוץ לקחת ת'כובע..או אם אתה חושב שאתה יפה..ודברים כאלה.. ואני כל הזמן ניסיתי לקחת ת'כובע..ומתישהו לא הקשבתי מה הוא אמר ורצתי לקחת ת'כובע .. והוא מנע ממני לקחת אותו ולא הבנתי למה אף אחד לא לוקח,פתאום שמתי לב שהוא אמר "מי לא רוצה להיות בכיתה הזאת?" ואני כמו מפגרת לקחתי ת'כובע ולא הקשבתי T_T זה היה כ"כ מביך ומשפיל!!והייתי בטוחה שלא ידברו איתי יותר וזה ד.ד תמונת השבוע:Escape the fate? ------------->kiss! XDDDDDDDD