שרשור-שיר.

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifשרשור-שיר.

שימו לב זה רק על הדיימונדז, כמובן
השיר האהוב עלייך- שהיית רוצה להלחין אותו- לכתוב את המילים שבו- השיר שאם יוסיפו אותו, לא משנה איפה, תוכל לצאת ולהגיד 'וואו, איזה הופעה'- שהיית מעדיף להיות בו לבד בהופעה- רק עם עוד בנאדם אחד- עם כולם- שאם אתה מסתגר בחדר ושומע אותו, אתה מרגיש הכי טוב בעולם- הכי רע בעולם- שלא משנה כמה פעמים תשמע אותו, הוא לא יימאס- שלא תהיה מוכן שההורים שלך ישמעו אותו- שבזכותו הכרת את הדיימונדז- שהיית רוצה להקדיש למישהו- שהיית רוצה להתחתן כשהוא ברקע- שיהיה בלוויה שלך- ולסיום, השיר שהכי עושה לך את זה, בכל מצב-

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif../images/Emo3.gif

השיר האהוב עלייך
רוצה אל החופש
שהיית רוצה להלחין אותו
וואי.. לא יודעת חח
לכתוב את המילים שבו
^^
השיר שאם יוסיפו אותו, לא משנה איפה, תוכל לצאת ולהגיד 'וואו, איזה הופעה'
נראה לי, הלב שלי נשבר
שהיית מעדיף להיות בו לבד בהופעה
להתעורר מחלום
רק עם עוד בנאדם אחד
תעתועים
עם כולם
בוא נזרום
שאם אתה מסתגר בחדר ושומע אותו, אתה מרגיש הכי טוב בעולם
רוצה אל החופש
הכי רע בעולם
לא עולה לי שיר כרגע..
שלא משנה כמה פעמים תשמע אותו, הוא לא יימאס
אם זה רצוף, ימאס מכל שיר, גם כאלה שהם לא של הבנות..
שלא תהיה מוכן שההורים שלך ישמעו אותו
לא עולה לי כרגע
שבזכותו הכרת את הדיימונדז
בוא נזרום
שהיית רוצה להקדיש למישהו
להיות איתך/אתה הכוכב
שהיית רוצה להתחתן כשהוא ברקע
אני חושבת שאהבה מטורפת
שיהיה בלוויה שלך
רוצה אל החופש
ולסיום, השיר שהכי עושה לך את זה, בכל מצב
רוצה אל החופש הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gif../images/Emo208.gif

עונה גם... השיר האהוב עלייך-תעתועים שהיית רוצה להלחין אותו-להתעורר מחלום לכתוב את המילים שבו-כמו נחש השיר שאם יוסיפו אותו, לא משנה איפה, תוכל לצאת ולהגיד 'וואו, איזה הופעה'-רוצה אל החופש שהיית מעדיף להיות בו לבד בהופעה-^^ רק עם עוד בנאדם אחד-להיות איתך
עם כולם-בוא נזרום שאם אתה מסתגר בחדר ושומע אותו, אתה מרגיש הכי טוב בעולם-רוצה אל החופש הכי רע בעולם-כמו נחש שלא משנה כמה פעמים תשמע אותו, הוא לא יימאס-רוצה אל החופש שלא תהיה מוכן שההורים שלך ישמעו אותו-אהמ..
שבזכותו הכרת את הדיימונדז-כח האהבה שהיית רוצה להקדיש למישהו-להיות איתך שהיית רוצה להתחתן כשהוא ברקע-להיות איתך שיהיה בלוויה שלך-רוצה אל החופש ולסיום, השיר שהכי עושה לך את זה, בכל מצב-בוא נזרום!

למעלה