חדשות מהמצעד ב-100FM :)

o Unicorn o

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo41.gifחדשות מהמצעד ב-100FM :)../images/Emo41.gif../images/Emo188.gif

היום היה את המצעד השנתי 2008 של 100FM :] האחים ג'ונאס זכו ב..:
השיר Burnin' Up מקום 17
מקום שני בתגלית השנה
השיר SOS מקום 5
מקום ראשון להקת השנה כל הכבוד לאחים ג'ונאס D:::

ndnd123

New member
חחח לא היה שווה לראות את זה בכלל!!

איך האישה הזאתי ירדה העליהם האחים יונה היא קוראת להם!! תכף הייתי מכתיף לה כפה! באמת כל הכבוד להם אבל למה הם שמים שירים משנת 2007?? זה מצעד 2008@! תגידי באתי לשים את העידכון הזה באתר שלי אבל ראיתי שאת כבר שמת אז אני יכול לשים ולכתוב קרדיט לo Unicorn o מפוום האחים ג'ונאס בתפוז?? תודה עים תסכימי! _____________________________________________________________________________________________ תמיד טוב להיכנס לאתר הזה !! www.jonasfan.tipo.co.il ואתם מוזמנים להגיב בפורום!!

o Unicorn o

New member
../images/Emo188.gifכן בכיף =]

ו-SOS הגיע לרדיו בקיץ, ו-Burnin' Up לא מזמן, ככה שזה נחשב לשל השנה הזו.
וגם שאני שמעתי שהיא אמרה האחים יונה! חוצפנית!
אבל דווקא היה שירים יפים:]

ndnd123

New member
תודה!! את צודקת..

אבל זה היה צפוי שאי קיסד א גירל יגיע למקום ה1!! אבל למה וומנייזר?? מקום 11? זה לא מובן חח... דרך אגב הפורם הזה מת בקושי 4 אנשים יש בפורום שמתכתבים! חחחח

o Unicorn o

New member
../images/Emo188.gifבאמת חבל שלא פעיל פה.. :(

כן וגם היה צפוי שקטי פרי תגלית השנה.. וגם אני שונאת את השיר וומנייזר

roey406

New member
דווקא היה מגיע לו יותר.

יותר גבוה מאיי קיסד אה גירל זה בטוח סתם שיר שהתלהבו ממנו יותר מדי

ndnd123

New member
וומנייזר מגעיל? וומנייזר זה שיר השנה לפי דעתי

איי קיסד אי גרל באמת צודקים שזה שיר יפה אבל זה שיר שמתלהבים איתו יותר מידיי והוא היה צריך להיות מקום 2 SOS מקום 3 (או מקום ראשון) הבעיה שלו מכירים אותם!!! בריטני ספירס 3 שירים שלה במצעד במקומות טובים וגם היא זכתה בזמרת השנה.!! והאחים ג'ונאס עשו מהפך!!!!!!! עוד מעט יצא האלבום החדש שלהם... מאוכזב מאוד לפי דעתי!! הפורום הזה אתם חייבים לפרסם אותו!!! מה קורה תתעוררו אני במקרה נפלתי פו אתם חייבים לפרסם אותו!! הנהלת תפוז תסגור את הפורום מחוסר התענינות!

roey406

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה..

מישהו יודע להתעסק עם פוטושופ וכאלה? שנפרסם תמונה מעוצבת של הפורום בתפוז..

ndnd123

New member
לי יש פוטו ואני מומחה בדברים האלה הבעיה....

שזה לא יוצא לי יפה אבל אני יודע להתעסק ועשיתי עיצובים שלהם יפים מאוד!!!! אני יכול לעשות הרבה כאלה אני ממש טוב בזה!! אנחנו חייבים לפרסם את הפורום הזה דחוף! נחלק תפקידים אני יעשה פוטו! אחד יפרסם את הפורום ואני אשמח אם אוכל לעזור!

roey406

New member
אני אפרסם בכל מיני פורומים בתפוז

חח ויצא לך ממש יפה

למעלה