POLICE 1

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שיהיה לכולכם ערב חם ושמח ,מזג האויר
משתולל

aviev1

New member
פואדה סר לוביאס דה אאואה מינראל?

הכותל תיירת מבקרת ברחבת הכותל בירושלים, היא מסתכלת בענין על המתרחש ורואה.יהודי קשיש שבדיוק גמר להתפלל מקפל את הטלית ומתחיל ללכת משם. היא ניגשת אליו ושואלת "האם אפשר לשוחח איתך?" היהודי: "בבקשה" התיירת: "באיזה תכיפות אתה מתפלל ככה כאן?" היהודי עונה "כל יום מזה כבר ארכעים שנה". העיתונאית: "ולמה אתה מתפלל?" היהודי: אני מתפלל שהיהודים והפלסטינים יחיו בשלום בלי ריבים ומלחמות ושכל הילדים שלנו יגדלו בשובע בשלווה ובביטחון" העיתונאית: "ממש נהדר, ואיך אתה מרגיש אחרי שאתה מתפלל ככה כבר ארבעים שנה" היהודי: "כאילו אני מדבר לקיר"

רותי ב.

New member
פואדה סר לוביאס דה אאואה מינראל?

אתה יודע הזכרת לי שסיפרו לי לא פעם - שפעם כאשר היתה מצוקת מים קשה היו אוספים את מי הגשמים לצרכים שונים בבית?? אי אגורה קרס לוב'יאס דה אגואס מינראל??

אסטרלו

New member
../images/Emo9.gif לוב'יה מיניראל אז בואנה אידאה

מי מאדרה מה קונטאב'ה קה מטיאן קובאלס אפ'וארה פארה ארקוז'ר אגואה דה לוב'יה אי לאב'אר לה קאבסה - לוס קאב'יוס. דיזן קה לוס קאב'יוס סה אזן פארלאק (מבריק)

POLICE 1

New member
בירור מלוות חובה שהונפקו וטרם נפדו

אתר של בנק ישראל לבדיקת מילוות

רותי ב.

New member
איזה אתר חשוב .. ../images/Emo51.gif

סאב'ס קי אונה ב'ס מי חואה קון לוס פאפלס דה לאס איגרות מלווה בטחון (אסטוס קה סאליירון אל אניו 1950 - 1952 (דוס דה 20 לא"י) - אה בנק ישראל, אי אייה מי דיש'רון קה לאס פואדו דאר אל מוזיאו, פור קה נו ב'אלן נאדה, אמה סטאן אין "בואן קונדסיון" ?? סיגורו קה לאס טנגו דאיינדה, אמה נו סה קואלו פואדו אזר קון אסטוס

POLICE 1

New member
לאס מלוות דה בנק ישראל --רותי

רותי אקי אס פאיס דה לדרונס סאבן טומר לאס פארס אי נו דאר נאדה קואלו קה דיגה קומו דישרון לוס גששים "קבלת שבת" מאס דאסטו קואלו ספואיידה אזר קון אסטו

aviev1

New member
רותי אני לא יודע כמה שווים הניירות

אבל שתחום העבודה שלי נוגע בעניין יש לי בעבודה מספר טלפון של נציב תלונות הציבור בבנק ישראל שאליו צריך לפנות. שבוע הבא אם אזכור כמובן אמסור לך כאן את מספר הטלפון

ש ח ר ש

New member
רותי נו ארה מלוה בטחון ארה

מלוה עממי אי נו ואלן ני און מיל ני גרוש נאדה

אסטרלו

New member
יה לו ב'ידי אן לה גאזטה אנטס

דוס טרז סמאנאס. פישין אסקריב'י אל נומרו דה לה תעודת זהות מיה אי נו איי נאדה

לוב'יאס, רלמפאגוס, טְרוּאֵלוֹס אי

פֶּדְרִיסְקוֹ......נו איס קי מי אקודר אסטאס פלב'ראס - לוס טופי אין אל מילון דיל פורום בואנה טדרה אי נוג'ה קאיינטיקו אה טודוס

נוצ'אדה בואינה הטודוס אוי ללוב'יה

נו קאדו אן חיפה אסטה טאדרה קאדו ,אבל הרוחות והקור אסטה מטאנדו. זה לא דומה מהקור והשלגים בעולם אך קר קר מאוד,קאלי אונה קופה דה צ'איי אי אסטאר דבשו דלקולצ'ה. אלב'רמוס

aviev1

New member
נוצ'דה בואנה בשמונה לבנה?

יום אחד לפנות ערב חזר איש אחד מהעבודה הביתה ומצא את הבית ממש הפוך. שלושת ילדיו, עדיין בפיג'מות, שיחקו בחוץ בתוך הבוץ, כאשר מסביבם אריזות של חטיפים מפוזרות על פני כל החצר הקידמית. דלת המכונית של אישתו פתוחה וגם דלת הכניסה לבית. כאשר נכנס הביתה ראה שהבלגאן גדול בהרבה. נברשת תאורה היתה זרוקה על הרצפה ושטיח הכניסה היה זרוק בערימה ליד הקיר. בחדר המשפחה, הטלוויזיה הציגה בקולי קולות סרט מצויר והחדר היה זרוע צעצועים ופרטי לבוש שונים. הכיור במטבח היה מלא כלים. שאריות ארוחת הבוקר היו מפוזרות על הדלפק. האוכל של הכלב היה מפוזר על הרצפה וכוס שבורה היתה מונחת מתחת לשולחן וכמו-כן ערימת חול קטנה שהיתה מפוזרת ליד הדלת האחורית. הוא עלה מיד במדרגות, מדלג מעל צעצועים נוספים וערימות של בגדים, לחפש את אשתו, הוא היה ממש מודאג שאולי היא חולה או שקרה לה משהו רציני. הוא נכנס לחדר השינה ומצא אותה שוכבת ומתבטלת בהנאה במיטה, עדיין בפיג'מה, קוראת רומן. היא הסתכלה אליו, חייכה ושאלה איך עבר עליו היום. הגבר היה מבולבל לחלוטין ושאל את אשתו: "מה קרה פה היום?" היא חייכה אליו שוב וענתה: "נכון שבכל יום כשאתה חוזר מהעבודה, אתה שואל אותי, מה כבר לעזאזל עשיתי היום?" "כן" ענה האיש כולו נדהם. והיא עונה: "אז היום לא עשיתי את זה!!!!"

tsiporganeden

New member
ככה מגיע לו!!! מה לעזאזל עשית היום?

עכשיו שיראה מה היא עושה במשך היום. ברבו.

רותי ב.

New member
באארורררר , לא שמים לב כשהכל

מסודר ומתוקן ונקי ... זה גם הזכיר לי איזה כמה קטעים מהעבודה, אבל זה לפעם אחרת.

למעלה