...If You're Not

הגר לי

New member
../images/Emo188.gif ...If You're Not ../images/Emo188.gif

מה דעתי על הקליפ? לא יודעת האמת...אני לא חושבת שאני מתה עליו, סתם קליפ חמוד. לא נראה כאילו השקיעו בו יותר מדיי סתם קליפ כיפי כזה. המון ניצבים....(הבנתי שכולם סטודנטים לאומנות/משחק וששאניה דיברה פעם על מישהו שהצחיק אותה במיוחד שם, אחד מהניצבים) האמת ששאניה מתארת את הקליפ עצמו הכי טוב: I just said, "Look, we're going to have fun, we're going to dance, we're going to move, just film us. And that's what we did, all day. There was nothing structured about that. We didn't get together and choreograph. We really played and had fun. פשוט - FUN. הנה מה שהיא אמרה על אחד מהניצבים: Well, there was a guy that was-he killed me. He was actually from Canada. What a great character he was. He's going to be great actor. Great comedian or something. But he was, he was kind of like doing the disco corny guy.

הגר לי

New member
שכחתי שני דברים!

האחד - לשים תמונה ! השני - הדבר הכי מצויין בקליפ זה ששאניה לובשת אדום. אני כל כך אוהבת אותה באדום - זה פשוט מחמיא לה!

m L m

New member
סוף סוף הגענו לקליפ האהוב עלי ביותר

יש! הקטע שהגר הביאה הוא בדיוק הסיבה שאני אוהבת את הקליפ! זה נראה כאילו הם פשוט עשו חיים. פשוט רקדו ללא תסריט והשתוללו וזה מדהים בעיני. חוצמזה שהחולצה האדומה של שאניה גונבת את כל ההצגה
בקליפ הזה שאניה נראת פשוט מאושרת וזה משמח אותי ותמיד גורם לי להסתכל על הקליפ למרות שראיתי אותו אלפי פעם. כל פעם אני מוצאת משהו חדש וכל פעם אני צוחקת מהפרצופים של שאניה שחוטפים לה את המיקרופון
בקיצור- כמו שאתם יודעים זה הקליפ האהוב עלי ביותר ולכן מי שלא ראה אותו שיראה מהר!

sharabigfan

New member
2 מילים -קליפ כיפי

אני אוהבת בשיר את הקטע של התופים והדוחף שהולך שם זה מאוד נחמד לראות גם את הבעות הפנים של שאניה תודו שזה כיף:) החולצה האדומה מחמיאה לשאניה היא תמיד נראית מעולה בצבע אדום והולך שם אושר כיף לי לראות את שאניה מחייכת רוקדת זה מעלה את המורל שיר יפה וקליפ מאושר:)

Katherine

New member
קליפ חמוד

לא מהאהובים עליי, אבל חביב ביותר כולם נראים כאילו הם באו השתוללו ועשו חיים וזה ממש נחמד, שאנייה כמובן מדהימה באדום ואת השיר אני דווקא אוהבת יותר מהקליפ

למעלה