Desert Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo188.gifDesert Weekend../images/Emo188.gif

למרות שזה לא הכי מדוייק <: ושוב - אם אתם רואים שעד שבת בערב לא נפתח סיכום שבועי, אנא פתחו את הפינה בעצמכם! שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאוי נו באמת.

אין לי זמן לסכם, אז פשוט תראו את התמונות ששמתי בשרשור אוף. אחזור עוד שבועיים. >_>;

NoAmItA ChAn

New member
שבת היה יום בלתי נשכח בשבילי

שיר השבוע של MCR? המממ.. פארטי פויזן וסינג :) וגם קנסר. שיר השבוע בכללי? Path, Pray!, I Don't Care, Grace, I'm Not Jesus, Romance, Nothing Else Matters, The Unforgiven - Apocalyptica Untitled 1, Untitled 2, Glosoli - Sigur Ros Comfortably Numb, Mother, Nobody Home, Vera, The Thin Ice, Is There Anybody Out There - Pink Floyd Vox Populi, From Yesterday, Attack, Kings And Queens, This Is War, Stranger In A Strange Land, Closer To The Edge - 30 Seconds To Mars אמן/אלבום השבוע? אפוקליפטיקה
סיגור רוס, פינק פלויד ו-30סטמ :) סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "האביר האפל", "ביטלג'וס" שראיתי פעם ראשונה בחיי, "10 הדברים שאני שונאת בך". ספר - "פשוט עד מוות". אני מקווה לסיים אותו לפני הגיוס! תוכנית - כרגיל: אמריקן איידול, האח הגדול, היפה והחנון, ארץ נהדרת, על טבעי. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ביקרתי את מי שהייתה הבייביסיטרית שלי, ומאוד נהניתי איתה ^___^
עברתי טסטטטטטטטטט!!!5#?<5?<52ץ.# אני כל כך מאושרת, דיי! D:
באתי לקארין ואכלנו יחד בבית קפה, ואז באנו אליה הביתה XP
ישנתי אצל סבתא שלי! איזה פינוק :)
קיבלתי ממנה שרשרת מקסימה של עיגול מזהב ועיגול קטן יותר מיהלומים <: ומחברתה\שכנה שלה שקרובה למשפחה שלנו קיבלתי כרטיס לקנייה בסטימצקי D: והכל לכבוד הגיוס\הרישיון\יומולדת 18 שהיה XD
שיעור גיטרה ברביעי D:
זה היה שיעור הגיטרה "הרשמי" האחרון שלי בשנתיים הקרובות >:
חברה שלי וידיד טוב שלי באו אליי בחמישי וחברה שלי גם נשארה לישון DD: שיחקנו גיטר הירו וראינו סרטים והיה ממש כיף! ^____^
נפגשתי עם עטר בשישי!
שיעור גיטרה\חזרה גנרלית בשישי של הטריו גיטרות שלנו.
נפל לי היהלום מטבעת הזהב שלי. למזלי זכרתי ששמעתי משהו קטן נופל, ותוך כמה דקות של חיפושים מצאתי אותו על הרצפה. סבתא שלי מאוד התרגזה (קנינו יחד את הטבעת לסיום הלימודים שלי) ואמרה שנלך לצורף שיכין טבעת חדשה.
בשבת היה הקונצרט הכי טוב שלי EVER!!! הוא היה בבית שלי, ולא בקונסרבטוריון או בבית של המורה שלי, כי הוא נחשב "קונצרט גיוס" בשבילי. האווירה הייתה כל כך כייפית ומהנה, וניגנתי מלאאא יצירות יחסית, אבל נורא נהניתי! למרות הלחץ והרעידות, האווירה כנראה הייתה זו שגרמה לצליל שלי להישמע טוב יותר ממה שציפיתי. במיוחד נהניתי מהדואו שלי ושל המורה שלי (שסבתא שלי ביקשה שנעשה בהדרן, ובאמת הלך יותר מוצלח בפעם השנייה) ומהטריו של המורה שלי-תלמידה נוספת-אני. ולסיום הקונצרט, עשיתי להורים שלי הפתעה וניגנתי את Is There Anybody Out There של פינק פלויד, כי אני יודעת שההורים שלי, ובמיוחד אבא שלי, מאוד אוהבים לשמוע אותי מנגנת את זה. ובאמת כשסיימתי לנגן ראיתי שלאבא שלי נקוות דמעות בעיניים. אז הוא ואמא שלי באו וחיבקו אותי בסוף הקונצרט. והיה לי פשוט כל כך כיף. ואחר כך טחנתי אוכל (רוגלעכים וכאלה! ונשארו עוד הרבה, ככה שיש לי ארוחות בוקר לימים הקרובים D;), שיחקתי קצת בגיטר הירו עם ילד שגם ניגן בקונצרט ואפילו לימדנו את המורה שלנו לשחק (למרות שלא הכי הלך לה XP). ואין, פשוט אחרי הקונצרט הייתי בהיי מטורף. ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? ללכת לדואר לשלם על הרישיון, לפגוש חברה שלי ועוד חברה, ללכת לתערוכת תכשיטים עם אמא, לטייל עם אבא, לשחק ביליארד עם חברים, לסדר תיק לצבא ו.. להתגייס!! תמונת השבוע? X

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif נשמע שהיה לך שבוע מדהים!

בהצלחה בגיוס ומזלטוב על הטסט וזה

ronali001

New member
וואי איזה שבוע כיפי היה לך!D:

בהצלחה בגיוס,תחסרי לנו כאן /:

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמשת ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR? Demilition Love שיר השבוע בכללי? Foo Fighters - Let it die / stranger things happen אמן/אלבום השבוע? foo fighters the white stripes סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? על טבעי וסמולוויל
כמה חיכיתי!!!!! ולא איכזב בכלל אני חייבת לציין וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=FVKh-pVNDAM&feature=related דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הסטרייפס הודיעו על פירוק ברביעי....ואני התפרקתי יחד איתם...אחת הלהקות הכי אהובות עלי וחלום שלי לראות אותם בלייב פשוט התנפץ לו...
על טבעי וסמולוויל חזרו סוף סוף!!
התאהבתי בפו פייטרס חחח
מועד ב' במתמטיקה לא יודעת עד כמה טוב הוא היה.... לא מצליחה לחשוב על עוד משהו
ציטוטי השבוע? Q: "If someone gave you a million dollars, would you shave your head?" Frank: *Laughs* "Um.. Yeah. I've done it before for free, so okay!" frank:"When i was little my parents useto hold me down on my bed&scare me w/masks.I dontknow why they thot it was funny but i hated it" Fan: "I've got your high school photos!" Gerard: "I've got YOUR high school photos. Weird, right?" Gerard:If forty is the new twenty thirty would be the new ten תכנונים לשבוע הבא? מחר בגרות באזרחות יום שלישי בגרות בספורט (אחחח הכישלון...) חגיגה של סיום אזרחות!!! חחחחחח תמונת השבוע? זה הציור שסיימתי השבוע של איאן ווטקינז סוף סוף

lilison13

New member
חרא שבוע :(

אוף רציתי לפתוח אתמול ושחכתי שיר השבוע של MCR? אע אנאערף,שוב נלך על DEAD שיר השבוע בכללי? maroon 5 - can't stop השיר הזה פשוט נכתב בול עליי רק שאין לי מושג על מי אני חושבת בינתיים XD אמן/אלבום השבוע? MAROON5 סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? איך פגשתי את אמא-שחכתי שהם חזרו מהפגרה*-* שקרניות קטנות ויפות-גם חזור מהפגרה!!*-* דבר טוב/רע שקרה השבוע? חרא שבוע,מאוד חרא.והזה שאחריו שוב מתחיל חרא. ציטוטי השבוע? מהה ששמתי בחתימה במודגש תכנונים לשבוע הבא? לא דעת,למות או משו אע לקנות מחשב נייד סוףסוף תמונת השבוע? בארני

למעלה