שבת שלום

אנשושים חביבים,

ראשית, סליחה על הנטישה... ו... מישהו יכול לעשות refill על מה שקרה השבוע בארגנטינה? יעני, במורדים? אוקי דוקי, אני הולכת לישון לי *מפהקת*... כי אני ממש עייפה.
אניווי, אז, כן, זהו. תודה.

מיכלי! ../images/Emo13.gif

לאן נעלמת?! *מסתכלת לצדדים* (חח למדתי ממך) גם אני קצת נטשתי בגלל הלימודים וכאלה (עלק!) אבל עכשיו אני פה. ומה זה refil אם מותר לי לשאול? ותמונה

La NaNi

New member
../images/Emo63.gifחדשות רבלדה (בארגנטינה)...

ישר מההפקה בארגנטינה :
בינואר יצאו גלידות של ר-וואי, בטעמים וצורות שונות... הקלטת של התיאטרון בקרוב בחנויות שם ואצלנו גם... ובחנויות בארגנטינה יש משקפיים של המורדים...
בדיסק החדש יכללו השירים : "קוליוט סקסי", 2 שניות, חלמתי עליך, הרמיקס של "סוויט בייבי" ועוד הרבה...
בסביבות מרץ-מאי מתחילה העונה החדשה של המורדים בארגטינה. כולם בכיתה י´, הנושאים המדוברים יהיו הפלות, יחסי מין, חברים אמיתיים, ועלילה מדהימה... ניצן

גלידות????

משקפיים נורמאלי קלטות -בטוח אני אקנה שיגיע הדיסק -אותו דבר כמו הקלטות אבל גלידות???? והכי טוב העונה ה2

קולללללללללללללל

אני הכי נדלקתי על המשקפי שמש נשמע ממש מדליק!!!!! ומה הקטע של הגלידה????? אבל זה נשמע נחמד! באמת הקלטת וידיאו של התאטרון תגיע לארץ???? ומה זה העונה השנייה מי כבר תיהיה בהריון????מיה,מריצה,פילאר????. העונה הזו לא כל כך תדבר אלייחץ מחברים אמייתיים אני יהיה אז רק בכיתה ח´ העונה הזו עוד מילה אבל עונה הבאה לא כל כך.

Scoob¥ Doo

New member
../images/Emo188.gifשבת שלום../images/Emo15.gif

וסוף שבוע מצויין לחברי הפורום....

למעלה