עצוב פה!

../images/Emo188.gif עצוב פה!

עצוב כמה שהפורום הפך ללא רלוונטי. מנהל הפורום I - עזבה. מנהל הפורום II - נהיה עסוק מאוד. מזל"ט. משתתפי הפורום בקושי ומעלים תכנים. מנהל פורום לא מנהל ולא מכניס בעצמו. רוב הגולשים הפעילים נמצאים בקשתות החיצוניות מאוד של התעשיה. אילו שנמצאים בלב התעשיה, כמו בפיפ שואו טוב, באים להציץ ויוצאים. שרשור דג זהב, הסתכם באולי 20 תגובות ונדחק כלא היה. בכניסה לפורום עדיין רצה הודעה מתחילת 2006. "מהפכה" שהפורום עבר הסתכמה בצביעה באדום של שמות האנשים. הפורום הפך ללשכת שירות של פרסומות לסטודנטים. סקופים עסיסיים ו/או הדלפות אין כבר על מה לדבר. אין אשם או לא אשם. האם הפורום עדיין רלוונטי? עצוב.

שלא תחשוב שא השתעשעתי עם הרעיון...

וכשכתבתי את אשר כתבתי (יגורתי את אשר יוגרתי...) עברתי שניה לפני אצלכם במזבלה אבל הבעיה (יתרון?!) שהתחושה אצלכם היא משהו אלטרנטיבי אבל מה לעשות...אנשים בתעשיה צמאים למיינסטרים, הצגת קריאטיב של הביצה כחול לבן, ביקורת נוקבת, פידבקים נעימים, זריקת בוץ על אסי/מירן/אדלר/גדעון - קצת רוע וצרות עין ציונית אופיינית. איפשהוא צריכה לצמוח אלטרנטיבה...בין השעמומון התפוזי למזבלה האלטרנטיבית. ועדיין עצוב. שימו לב - מירן הרים קלות את הכפפה והקפיץ את שרשור דג זהב מישהו העלה משהו? מישהו אמר? ניבא? הגיב? פני הדור כפני הכלב. גורנישט. חבל. עצוב.

המשרדים עושים טובה שהם שולחים חומרים...

אם הם היו שולחים... אז המזבלה הייתה נראית אחרת. אני פועל לשנות את זה :)

egomaniac

New member
צודקת!

אני מנסה פה כבר כמה זמן להעלות פה דיונים ולא מצליח. השיא היה כשכתבתי למירן מכתב פתוח כפתיחה דיון על קריאייטיב אינטראקטיבי. הוא ראה את המכתב כראוי ומעניין אבל לא התפתח ממנו שום דיון (כי הוא היה עייף באותו הערב...) ככה גם ניסיתי להעלות לדיון את הירידה בקריאייטיב של גיתם שאז כולם חשדו בי שאני אסי שביט. ולפני יומיים כתבתי על הקיר בכיכר רבין שבאומן והוט עושים שם עבודה מצויינת וכולם חשבו שאני מבאומן. בקיצור, גם אני על סף יאוש מהפורום. ואני בהחלט לא מהשוליים הסהרוריים של עולם הפרסום.

רה-ארגון בפרסום פלד והפורום שותק?

בסדר, את כנראה צודקת ברוב מה שכתבת ואכן, אין הרבה מה לעשות מעבר לזה שכל האנשים שהפורום הזה חשוב להם ובמיוחד אותם אנשים שמאוד אוהבים לבקר פה אבל לא מתאמצים לכתוב מילה, יתגייסו ויעוררו את המקום הזה (וואו איזה משפט ארוך יצא לי). אני באופן אישי חושב שמאוד מתאים ואף מתבקש שהחבר'ה של המזבלה יתגייסו לעזור בהנהלת הפורום אבל הם מסרבים (בגלל שדורי מנהל את הפורום הצחיח ב-ynet)/. אולי פנייה מאסיבית יותר של חברי הפורום אליהם תעזור.

קשה כבר להפתיע...

תבין, לאחר פיטורי שירה-אורן, נוצר רף מאד גבוה בכל מה שקשור במקאן. צריך לקרות שם משהו מספיק דראסטי, דרמה אמיתית, על-מנת שיתעורר כאן דיון רכילותי מעניין אודותיהם. ואפרופו מקאן, לפעמים, אני באמת לא יודע אם לקריאטיב שם יש סתם הומור פנימי דלוח (איזה נועזות קשר בראלית מצידנו, שמנו גרבילים הורסים וכתבנו "קבלו זוג גרבילים שחוגגים את השנה החדשה" במודעה של מגדל! שיו... איזה מאגניבים אנחנו שיו...) או שסתם נורא-נורא עצלנים שם. על כל פנים, שנה אזרחית טובה לי ולעולם הפרסום. לחיי פרסומות טובות יותר, שנפסיק לפחד - ויותר להעז!

המזבלה זו אופצייה קלה

אני הייתי שמח לראות מנהל פורום מהתעשייה, אחד שיצא לו לפצח כמה בריפיים אמיתיים בחייו. המזבלה עושה עבודה בסדר, והיא אלטרנטיבה בריאה. אבל אם הפורום הזה מתיימר להיות מקצועי, כדאי שיילך עם הקונספט עד הסוף.

במקום לקטר תתחילי להגיב

זה לא מספיק להעלות מודעות של המשרד שלך פעם בשנה. רוצה שהפורום יחיה? תתחילי לכתוב יותר, תבקרי דברים שנמצאים באוויר ותגידי לחברים שלך במשרד שמציצים בפורום 3000 פעם ביום שיתחילו לתת בראש. אין טעם להתחיל דיונים למה הפורום לא פעיל. צריך פשוט להפעיל אותו וזהו.

זה מפני שכולם בקומונה

אי אפשר לא להעלות הודעות ותכנים ואז לבוא בטענות ששומם ולא מעניין כאן. צריך כאן מישהו שישקיע מזמנו ויעדכן את התוכן וגם את המסגרת - בחירת הגולשים מ 2006 בפינה השמאלית העליונה , אולי אפשר להשיג גם את אות הפורום הנבחר לשנת תשפ"ז וכמה תמונות בשחור לבן של גברים עם שביל בצד ובריליינטין לשים ליד. ואולי אלה בכלל הבלוגים והרשתות החברתיות שמרוקנים את הפורומים מתוכן, וזה תהליך שעובר לא רק כאן.

mrOrange22

New member
קצת כדי לשמח את האוירה.....

אחד הסרטונים הדבילים אם כי מצחיקים שתראו........

למעלה