סקר חדש מה דעתך על הסינגל החדש [או איך שצביקה קורא לזה- די ג'יי...] של נינט כולם מוזמנים להצביע
P perrinat New member 16/11/03 #1 ../images/Emo188.gifסקר חדש../images/Emo103.gif מה דעתך על הסינגל החדש [או איך שצביקה קורא לזה- די ג'יי... ] של נינט כולם מוזמנים להצביע
../images/Emo188.gifסקר חדש../images/Emo103.gif מה דעתך על הסינגל החדש [או איך שצביקה קורא לזה- די ג'יי... ] של נינט כולם מוזמנים להצביע
ט טיטול לא נקי New member 16/11/03 #6 ../images/Emo127.gifהצבעתי ../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif
S star of love New member 16/11/03 #7 לדעתי ... אני א חושבת שבשיר היא מראה את יכולות הקול שלה... אז הצבעתי היא: !!! ונצל"ש קטן אם אני כבר רושמת פה.. לדעתי התוכנית לא הייתה צריכה לזכות בתוכנית השנה...
לדעתי ... אני א חושבת שבשיר היא מראה את יכולות הקול שלה... אז הצבעתי היא: !!! ונצל"ש קטן אם אני כבר רושמת פה.. לדעתי התוכנית לא הייתה צריכה לזכות בתוכנית השנה...
R rabbit1 New member 16/11/03 #9 ../images/Emo127.gif שיר מהמם כבר חשבתי שאני אצטרך לחכות עד היום בשביל לקנות אותו... אבל במקרה אתמול בערב הייתי באופיס דיפו , ופתאום אני רואה את זה שם! כמובן שעכשיו זה כבר "טוחן" לי את המערכת...
../images/Emo127.gif שיר מהמם כבר חשבתי שאני אצטרך לחכות עד היום בשביל לקנות אותו... אבל במקרה אתמול בערב הייתי באופיס דיפו , ופתאום אני רואה את זה שם! כמובן שעכשיו זה כבר "טוחן" לי את המערכת...
A aYaLoLy New member 16/11/03 #10 ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif|