סיפור

../images/Emo188.gif סיפור

היי. אני בת 39, גרושה עם 2 בנים מקסימים, ורציתי לשתף אתכם באירוע מדהים שאני עוברת. אחרי גרושיי, כמו רבים מאיתנו, קרעתי את התחת בעבודה, והגעתי למצב(טפו טפו טפו) האופטימלי שבו אני מפרנסת את ילדיי בכבוד רב. עדיין חיפשתי דרך להגיע לעצמאות כלכלית, שבה אוכל באמת להפסיק את מירוץ העכברים, להוריד קצת רגל מהגז, ולרוות מעט נחת, מצב שבו אוכל לבחור מה אעשה, מתי, מה אקנה, וכמובן בית לי ולבנים. ידעתי שבעבודה קשה אצליח לשרוד+, אבל לא אצליח לחסוך מי יודע מה... קראתי את הספר אבא עשיר אבא עני(רוברט קאיוסאקי), ונחשפתי לראשונה לאפשרות של "הכנסה פאסיבית". לא ידעתי כל כך מה עושים עם הרעיון המהפכני הזה- עד עכשיו. במקרה נפלה בחלקי הזדמנות כזולפני כחודש. ומאז- השתנו חיי. אין לי מילים לספר ולשתף אתכם בהתפתחות שעברתי בחודש הזה. אני עוברת אימונים עסקיים, פוגשת אנשים מקסימים, חווה חויות , ומצליחה בגדול. אני לא באה למכור לכם דבר, ולא לשכנע. רק לשתף אתכם ברעיון . לא אפנה אתכם לאתרים, ולא אעמיס עליכם פרטים. אם תרצו לשמוע עוד- אשמח דרך מסרים. תודה לכל מי שקרא בסבלנות.

הכנסה פסיבית?....

את כאילו יושבת בבית רגליים על השולחן, מפצחת גרעינים, צופה בשיר שלנו... והכסף ככה נכנס לחשבון הבנק בפסיביות?... לא מאמין לזה....וגם לא שולח אלייך מסר... כסף בא רק בעבודה קשה, או בתורשה........ ולפעמים גם בלוטו... הפעם לא.

אני כבר תפוס...../images/Emo3.gif

...צודקת.. חתן עשיר, או כלה עשירה.. אבל אלה כמו שאת בטח יודעת, מתחתנים בינם לבין עצמם... פעם שמעתי מישהיא שלמדה לשחק גולף ולא בגלל שאהבה גולף.. היתה נוסעת במיוחד לשחק גולף בקיסריה, ותתפלאי, אבל בסוף היא מצאה לה עשיר.. לא יודע מה קורה איתה היום, אבל לכאלה שאין להם ערכים (חוץ מכסף) יש הרבה שיטות איך להגדיל את חשבון הבנק ולהישאר בחיים.. בשביל זה לא צריך לנסוע עד קיסרייה..
החוכמה זה להרגיש עשיר ומאושר גם כשאתה לא ממש עשיר..

../images/Emo45.gif ממש ככה...

ואני...אני עשיר בחלקי ..מרוצה ממה שיש.. קודם לקיסריה צריך לקחת כמה שיעורים בגולף..לא?... אז תתחילי כאן.. ונראה לאן יגיע הכדור..

לא...לא...אין קצורי דרך!

שאני אתן לחתני העשיר לשבת ולחכות לי ימים ולילות?? בחורה טובה אנוכי בעלת לב זהב. לא אתן לו להמתין דקה יותר ממה שצריך! כזאת אני..נשמה טובה...

Ima Adama

New member
דווקא שמעתי שמעבודה לא מתעשרים

רק משתעבדים... בעידן שאף אחד לא יודע כלום בתי ספר נפתחים ומתעשרים (לא המדריכים)

שמעת נכון..../images/Emo9.gif

בטח לא מהעבודה שלי...שבתקופה האחרונה אפילו סיפוק לא היה... אבל בין לבין משתדלים לא לשכוח לחיות הכי טוב שאפשר ...אף פעם לא.. ואולי..אולי פעם השליח מהלוטו יבקר גם אצלי...

Ima Adama

New member
כן כן... התקווה הקטנה והאכזרית...

לחיות טוב זה מספיק... תחשוב אם בחכיון לשליח אתה סובל או נהנה...

אייל 401

New member
קצינון

אז וואלה תפסה אותי הגברת שעה לפני ... אז כן זה עובד אני שם סביר באותה הצלחה פסיבית -זה לא הכי מדוייק ,כי בפסיביות מאבדים את המומנט . אבל שווה

ככה גם חינכו אותי

הכנסה פאסיבית יכולה להיות בצורות שונות ומגוונות. ואתה בטח מכיר חלק מהן. השכרת נכס, בורסה(סיכון),כתיבת ספרים או שירים(שכר סופרים ואמנים).... זמן=כסף- לא מתחייב בכל משוואה. אתה יכול למנף את השכר שלך בעזרת עובדים שיעבדו בעסק שלך, בעזרת זמן גלובלי (פה לילה- בעולם בוקר וכולם עובדים), ועוד דרכים רבות. אני בעד עבודה ועמל כפיים. גם אם אהיה מליונרית- לא אשב ברגליים על השולחן ואפצח גרעינים.... ועדיין ביכולתי לשאוף, כאם חד הורית, לעצמאות כלכלית, ולכל אפשרות של התפתחות עסקית או אישית.

עזבי

אין קליטה בתדר 200...... המינוף היחידי שרץ פה זה רק אם תביאי לינקים ישירים מ 57...507...או סתם על ככה הגב גם זו צורה פאסיבית לביצוע מינוף..... ועל אותו המשקל בו זמנית לבדוק אם לתיקרה נדרשת יד נוספת של סיוד והשקעה...
רגליים על השולחן.....אממ... זה תמיד טוב :} מזל שטראמפ וקיוסאקי לא גולשים לנו פה...

NoaModiin

New member
קוראת את הספר ממש עכשיו

והוא משפיע עלי חזק. החלטתי לפקוח עיניים ולנסות לצאת ממירוץ העכברים. בדיוק עכשיו נרשמתי לסדנא חד פעמית של Investweek אני מאמינה בזה !

למעלה