סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo188.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!:]

שלגיה 14

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע" חמישי! הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נחשו!
ספר השבוע: סדר דין פלילי - ספר החקיקה וסיכומי פסיקה (וכן, קראתי גם בתהילים
) סרט השבוע: לא היה לי זמן סדרת השבוע: לא היה לי זמן שיר/דיסק השבוע: הדיסק הראשון של אוהדי! לא שמעתי אותו הרבה זמן. ציטוט השבוע: "שלום. מדברת בילי, במה אוכל לעזור?.."
תמונת השבוע:.. מממ.. איריס? תעזיר לי פה?
שבוע נפלא שיהיה לנו

השבוע שלי:

היום הכי טוב בשבוע: חמישי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לפגוש את כולכם במפגש ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: האנטומיה של גריי שיר\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: הלוואי והשבוע הקרוב יהיה טוב כמו השבוע שהיה.

ranch22

New member
אני!

היום הכי טוב בשבוע: חמישי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המפגש, המפגש שאחרי המפגש :) ספר השבוע: פסיכו' פיזיולוגית, מבוא לפסיכו'. סרט השבוע:לא ראיתי בכלל.. סדרת השבוע:לא ראיתי גם.... שיר\דיסק השבוע:"בגלל הלילה"... ציטוט השבוע:הציטוט של גלי :) ללא ספק :) תמונת השבוע:מממ.... אין עוד.

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: כמו כולם, חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כמו כולם, המפגש ספר השבוע: אין סרט השבוע: פתאום נזכרתי שיש מלא סרטים שאני רוצה לראות... סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: אממ... היו הרבה ציטוט השבוע: כמו גלי, "בילי":) תמונת השבוע: אין שבוע נפלא לכולם

ZoHaRoT

New member
מסכמשת

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיעור ספורט מושלם ומפגש כייפי!! ספר השבוע: - סרט השבוע: - סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: taylor swift- breath ציטוט השבוע: אני סנילית. אני לא זוכרת. תמונת השבוע: --

למעלה