סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo188.gifסיכום שבועי../images/Emo62.gif

שהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: משהו מצחיק שקרה לך השבוע: מעשה טוב שעשית: אמן / להקת / שיר השבוע: סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוהב חורף? שבת שלום לכולם

yaeli20

New member
עונה לה לה ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: *אחרי מלא מלא מלא מלא זמן שהתכוונתי והתכננתי אבל לא יצא לי... בישלתי! * עשיתי יום קניות עם חברה * שיחה כיפית עם בחור חמוד שאני אוהבת
* שילמתי סוף סוף שכר לימוד! * אחרי אין ספור שעות התכתבות סוף סוף דיברתי בטלפון עם חברה חדשה משהו רע שקרה לך השבוע: *חמש דקות ונעלמו לי 10,000 שקל מחשבון הבנק (שכר לימוד) *כאבה לי נורא השן במשך כמה ימים משהו מצחיק שקרה לך השבוע: *דברים קטנים שהיה צריך להיות שם בשביל להבין...
מעשה טוב שעשית: *עזרתי לחברה לקנות לחבר החדש שלה מתנת יומולדת...(זה נחשב?) אמן / להקת / שיר השבוע: * האמת הרבה מזרחית... חברה מנסה לשכנע אותי שזה אחלה מוזיקה... סרט / ספר השבוע: *מצלמים פיות (היום בשעה שש ורבע בהוט סרטים) מאכל השבוע: *אורז עם בצל מטוגן פטריות וחזה עוף מוקפץ *מוקפץ עם מלא מלא מלא ירקות *סלט תפוחי אדמה *פסטה עם חזה עוף ותרד התחדשות השבוע: *ציוד לבית ספר (השם ישמור!)
תמונת השבוע: בהודעה הבאה... ציטוט / מילת השבוע: * "תקשיבי תקשיבי למילים!!" חברה פוקדת על יעלי להפסיק לעשות פרצופים ולהקשיבים למילים בשירים מזרחיים... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: * יום אחרון של חופש *יום ראשון של לימודים * פגישות עם חברים ביום חמישי אוהב חורף? *מטורפת על החורף!!!! שיהיה כל השנה סתיו חורף ואביב ואני מאושרת! שבת שלום ובהצלחה לכל מי שמתחיל ללמוד שבוע הבא!

yaeli20

New member
תמונת השבוע

אל תשאלו אותי למה אבל אני נדלקתי על התמונה הזו.

funky n

New member
עונה

שהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי הרבה ספורט זה נחשב לטוב? אומנות ודברים כיפיים,אה וגם שיעור מוזיקה
ניגנתי על תופים חיחי , אה וגם מפגש נחמד שהיה למרות שהייתי סחוטה משהו רע שקרה לך השבוע: לא הרזתי למרות כל הספורט, ארנב נשך אותי ועשה עליי קקי
, דוד שלי עיצבן אותי, הרבה עצבים בכלל משהו מצחיק שקרה לך השבוע: לא ממש מצחיק,יותר מוזר..הייתי בחתונה של חרדים והיה מוזר ומפחיד קצת(חלק מסויים),והיה גם חלק יפה (לראות את כל הכובעים השחורים רוקדים
מעשה טוב שעשית: לא הרבצתי לאנשים שמגיע להם
ועוד התנהגתי אליהם יפה, היה לי תפקיד כלשהו וילדה אחת אמרה לי שהיא רוצה גם לעשות אז נתתי לה קצת
אמן / להקת / שיר השבוע: שני עולמות-רמי קליינשטיין ולינור אברגיל, שיר אהבה אינדיאני, BAD DAY-DANIEL משהו סרט / ספר השבוע: אני לא קוראת ספרים! מאכל השבוע: אממ..לחם ?
אכלתי בעיקר סנדוויצים, טוב והקינוח של היום בערב (משקה כלשהו בטעם מלון,יאמי! ) התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות את התמונה,אולי אחר כך ציטוט / מילת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר יותר נכון..לאבא יש יומולדת עם המשפחה,מקווה שזה יעבור בשלום.. אוהב חורף? אממ לא יודעת,אוהבת אבל לא אוהבת כשקופאות הרגליים ושמתרטבים וזה..יש לי רגישות למזגי אויר קיצוניים :-| שבת שלום לכולם

../images/Emo102.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע ממש נחמד ... אין לי על מה לפרט. משהו רע שקרה לך השבוע: ב"ה טפו טפו..
! לא קרו דברים רעים. משהו מצחיק שקרה לך השבוע: הדבר המצחיק שהיה לפישפושית השבוע הצחיק אותי. מעשה טוב שעשית: העברתי פעולת שבת בתנועה
. אמן / להקת / שיר השבוע: -באה מאהבה/יהודת רביץ. -אחלום לנצח/מופע האנבות של דוקטור קספר. -אין מקום אחר/משינה סרט / ספר השבוע:
מאכל השבוע: ת"א מוקרם
התחדשות השבוע: יומן 2009 תשס"ט תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יש לי יום הולדת לועזי ביום ראשון וביום שלישי עיברי. אוהב חורף?כן

funky n

New member
אבל איך זה הצחיק אותך אם לא היית בחתונה? ../images/Emo12.gif

הי

משהו טוב: הלכתי עם אבא לסרט משהו רע:איזה ילד בכיתה "ירד" עלי אז הבאתי לו מכות ובסוף אני עפתי הביתה משהו מצחיק:הכלב שלי בלע לאחי את הנגן... מעשה טוב:ראיתי עם אחי בוב ספוג....... אמו:קרן פלס להקה:פינק פלוי שיר:פיגו 92 ספר השבוע: ?? סרט:רעם טרופי חובה לראות!!!!!!! תמונת השבוע:?? משהו שאני מצפה לו:?? אוהב חורף:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה