סיכום שבועי

riktal

New member
../images/Emo188.gif סיכום שבועי ../images/Emo42.gif

מבין כל הסדרות שהחלו לחזור - לאיזה סדרה הכי התגעגעת? משהו נחמד/מעצבן שקרה השבוע מישהו ששימח/עצבן אותך השבוע סדרות השבוע משהו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא את סוף השבוע אני אעביר ב... סרט/ספר מומלץ שיר השבוע וידאו תמונה שבוע שקט שיהיה לכולנו!

shirani2010

New member
טוב אז ככה ..

סדרה שהכי התגעגעתי : איך לא על טבעי ....at last משהו נחמד שקרה השבוע : הרמת כוסית בחברה שאני עובדת בה היה מטורף שתינו ורקדנו בלי סוף סדרת השבוע : hello על טבעי כבר אמרתי משהו שאתה מצפה לו שבוע הבא : טוב זה די קל חג גם לא עובדים יומיים גם מקבלים כסף וגם מתראים עם כל המשפחה איך לא . את סוף השבוע אני אעביר ב.. חגיגת יום הולדת לבת שלי המושלמת לפחות בשבילי וכמובן בעל טבעי עונה 7!!!! סרט מומלץ : לעולם אל תיכנע 2 כי יש שם הרבה חתיכים שיר השבוע : adele - one and only מכורה ... וידאו - ג'ארד גונב למישה את המיקרופון ומישה לא נשאר חייב http://youtu.be/nu_P1qOYst4 תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

מבין כל הסדרות שהחלו לחזור - לאיזה סדרה הכי התגעגעת? הכי התגעגעתי לגלי. עד שגלי לא חזרה לא החשבתי את תחילת החזרה של כל הסדרות שחזרו להתחלת החזרה של הסדרות...משהו נחמד שקרה השבוע: יום ההולדת ביום שבת. מישהו ששימח/עצבן אותך: אנשים בבסיס. גם שימחו וגם עיצבנו. סדרות השבוע: הכי הכי גלי. לא מזמן סיימתי צפייה שלישית בפרק (אלה כי התלהבתי, אבל היה נחמד ואני שמחהשחזר, אז...). משהו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא: הסדרות. את סוף השבוע אני אעביר ב... לראות את הפרק שוב? אולי להתקדם עם ד"ר הו, להשלים את הפרק החדש של יומני הערפד, לקרוא... סרט מומלץ: The Rock- הפריצה לאלקטרז. ספר: משחקי הרעב. שיר: כרגיל מלא גרסאות של Defying Gravity הגרסה של גלי, של וויקד ושל ליה סלונגה וג'ניפר פז ל- For Good השירים מהפרק הראשון בעונה השלישית שלי גלי הסאונד טראק של ד"ר הוריבל Somewhere Only We Know - של Keane ושל גלי. וידאו: ווידונסקי (אממ...אתר מעריצים שאני אוהבת שמפרסם ספויילרים, ידיעות וכו' לגבי יצירות של ג'וס ווידון ושל אנשים שעבדו איתו...) פירסמו סרטן ישן שממש אהבתי- לאוהבי\לאוהבות ד"ר. הוריבל: http://www.youtube.com/watch?v=MgJxGKBad3M ועוד סרטון... מצטערת, קשה לי להחליט ביניהם.
אני יודעת שהחלטתי להשתדל לא לחפור יותר על באפי, אבל לא אני לא מצליחה...
סרטון שמשלב הארי פוטר, באפי וקצת AVPM. אמנם לא הכי מקורי, אבל חמוד. הבעיה היא שחשוב להבין את ההקשר מבאפי בשביל להבין את הסרטון... http://www.youtube.com/watch?v=Kd9IHZ4KrRY&feature=related תמונה: - משהו נוסף שאת/ה רוצה להוסיף: שבוע טוב לכולם\לכולן!

אכן כיף שגלי חזרו..../images/Emo13.gif

אבל לא ממש התרשמתי מהפרק הראשון...רק את השיר האחרון בסוף הפרק ממש אהבתי..
כרגיל הכל קורה שם ממש מהר..חשבתי שייקח כמה פרקים עד שבליין יעבור למקינלי..ונראה לי שאני קצת אתגעגע לסגנון הייחודי של הוורבלס עם הקולות רקע..זה היה ממש מגניב..למרות שבעיקר בליין עושה את הוורבלס.. נראה מה יהיה בהמשך..

Ayelet 363

New member
אני ראיתי את הפרק כבר 4 פעמים ../images/Emo6.gif

למרות שגם אני לא הכי התרשמתי. בעיקר התגעגעתי... אז ראיתי 4 פעמים. הפרק היחיד שראיתי יותר פעמים, 9 פעמים, היה הפרק האהוב עליי- 2.16. אה, והיד עוד נטויה. בנוגע לשניהם.
בא לי שוב. אני דווקא אהבתי את השירים. לא הכי הכי, אבל אהבתי. הסגנון הייחודי של הוורבלרס.... כן, אני מסכימה. אבל לפחות עכשיו אפשר לשמוע את דארן שר נקי גם בסדרה.

לירונת

New member
את יודעת, הגעתי למסקנה שאני ממש לא אוהבת

את הקיצוניות שבה הם מראים את רייצ'ל ברי. כל ילדה אחרת כבר מזמן הייתה חוטפת איזו כאפה (מטאפורית כמובן) מהסביבה שהייתה מחזירה אותה לקרקע. זה פשוט נראה לי מציאותי שאל מול השתלטנות הבלתי נסבלת שלה כל השאר פשוט שותקים.

Ayelet 363

New member
לי דווקא לא הכי אכפת

גם לא ממש שמתי לב לזה.
קצת, אבל לא ממש.

משי22

New member
דווקא היא משתפרת לדעתי...

בעונה הראשונה היא באמת הייתה בלתי נסבלת ואין ל מושג איך לא החטיפו לה כל פרק, אבל בזמן האחרון היא קצת יותר נורמלית. עדיין מתלהבת מעצמה בטירוף, אבל יותר נותנת מקום גם לאנשים אחרים סביבה לחיות... הדיבורים שלה לקווין ולקורט היו כנים וממש נחמדים. והאמת שאני מתה על הקיצוניות שבה... היא לא נורמלית, אבל בצורה חמודה.

לירונת

New member
../images/Emo13.gif

מבין כל הסדרות שהחלו לחזור - לאיזה סדרה הכי התגעגעת?
על טבעי כמובן והמפץ הגדול
משהו נחמד/מעצבן שקרה השבוע
ארוחה משפחתית עם המשפחה בצפון-היה כיף כ"כ :) ועם זאת, מיגרנה מיום רביעי שעברה רק אתמול :/ וכאב גרון שלא עוזב אותי
מישהו ששימח/עצבן אותך השבוע
סופסוף ההרשמה לקורסים באוניברסיטה מאחוריי :p סדרות השבוע
המפץ ועל טבעי אופקורס
משהו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא
ראש השנה
את סוף השבוע אני אעביר ב...
אתמול הייתי בצפון אבל היום בבית סרט/ספר מומלץ
מזמן לא קראתי משהו טוב... הספרים שהשאלתי לאחרונה מהספרייה היו גרועים כל כך >< שיר השבוע
walking on sunshune- כי קצת שמחה אף פעם לא מזיקה
וידאו
אני לא יודעת אם החתול אמיתי, אבל לא הפסקתי לצחוק בפעם הראשונה שחברה שלי הראתה לי את זה http://www.youtube.com/watch?v=MAGtoYVTyEI&feature=related תמונה

לירונת

New member
טנקיו ../images/Emo24.gif יאא את יודעת, קראתי עכשיו

בימד"ב שהציעו לקריסטן בל את התפקיד של רובי אבל היא דחתה אותו אז הם ליהקו את קייטי קסידי במקומה. לא ידעתי את זה

באמת?!?! אומייגאש ../images/Emo2.gif

אני לא מאמינההה!! טוב כנראה שהיה לה פרויקטים אחרים שיותר עניינו אותה אבל...איך איך היא סירבה לג'נס?
תארו לכן מה היה קורה אם היא כן היתה מסכימה..!!

לירונת

New member
אני לא יודעת מה היה קורה, אבל נראה לי שאת

היית קופצת עד התקרה
גמני לא יודעת איך אפשר לסרב לשחק לצד הגברברים האלה

riktal

New member
סיכום שלי ../images/Emo9.gif

מבין כל הסדרות שהחלו לחזור - לאיזה סדרה הכי התגעגעת? המון: על טבעי, יומני הערפד (למרות שרק לפני שבועיים סיימתי לראות את העונה השניה
), המנטליסט, מרפאה פרטית, גלי (כמובן)...הרשימה לא נגמרת
. משהו נחמד/מעצבן שקרה השבוע - מעצבן כי התברר לי שכרטיסי הטיסה לשנה הבאה יקרים מאוד
מישהו ששימח/עצבן אותך השבוע - הסוכנת שלי עצבנה אותי כשסיפרה לי את זה
סדרות השבוע - אני במרתון של 90210 (בפרק השישי). מלבד זה ראיתי כמה פרקים של סייק בסוף השבוע כדי להעלות את מצב הרוח. משהו שאת/ה מצפה לו בשבוע הבא - ראש השנה=חופש!!!! אבל זה גם אחד החגים הכי אהובים עלי
את סוף השבוע אני אעביר ב-את סוף השבוע העברתי בעיקר במחשב ובטלויזיה (מרתון 90210 כבר אמרתי?
) סרט/ספר מומלץ - ראיתי את חטיפה ביום שישי, סרט שחיכיתי לו כחצי שנה והוא לא איכזב אותי בכלל. ספר - אני עדיין קוראת את הספר של סייק, אבל נשארו לי "רק" 75 עמודים
. שיר השבוע - http://www.youtube.com/watch?v=iwIFKqv2mq4 - הללויה בגירסה מתוך האמי (עצוב בגלל ההקשר אבל גרסה ענקית) וידאו - http://www.youtube.com/watch?v=uOn2q__I4IQ - ראיון עם ג'יימס ודולי מסייק על הכוכבים אורחים של העונה השישית. ג'יימס (כרגיל) נראה מהמם!!!
תמונה - התמונה הכי אהובה עלי של ג'יימס אי פעם!!!

riktal

New member
חטיפה זה עם טיילור לאוטנר (מדמדומים)

זה מספר על בחור צעיר שמגלה יום אחד שהוריו הם לא ההורים האמיתיים שלו. זה סרט אקשן לפי מיטב המסורת ובעיני הוא סרט גדול. לא השתעממתי אפילו רגע אחד לאורך כל הסרט

למעלה