סופ"ש

../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות. שיר השבוע לא של איגי- Green Day - Jesus of Suburbia, Useless ID - No Time For Me to Be a Teenager, אפרת גוש - יהיה פה דם, הסליחה ואני, תומר יוסף - מה לא בסדר, אני רוצה לזוז, איש קטן, Arctic Monkeys - Baby I'm Yours. מה שכחתי? >< משהו שעשה את השבוע- לא יודעת. משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- אין לי מושג. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים. מה קניתם השבוע?- לא זוכרת. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
שבוע חרא! >< תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ירדנוז
,ולכל השאר. P:

eliormagick

New member
אין לי מה לומר לך אהובי...../images/Emo14.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב תמיד נפגע... שוב שיר השבוע לא של איגי- היהודים- לעולם מצידי משהו שעשה את השבוע- תכלס? אין משהו שהרס את השבוע- הכל בעיקר המנהלת בעבודה בילוי השבוע- סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- חולצה O: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הנערף נראה תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני רוצה דיסק חדש שלה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ממ למנהלת P:
שכחתי תשם שלך אבל \= אני כל הזמן שוכח שמות...

עדי XD

New member
וואו, השבוע עבר מהר מדי.

שיר השבוע של איגי- בדרך למלווקי
חבר שלי ואני הכנו קליפ D: שיר השבוע לא של איגי- אין. זה מה שקורה ששומעים אותו שיר בלופים. משהו שעשה את השבוע- לחברה הכי טובה שלי נולדה בת דודה. משהו שהרס את השבוע- הופעתי במחזמר, ואחרי ההופעה אנשים פשוט לא מחאו כפיים. משום מה דווקא בהופעה שאחריה מחאו כפיים בטירוף. קהל יבש? בילוי השבוע- לאכול גלידה בגשם. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- עקרות בית נואשות. אני מכורה! מה קניתם השבוע?- סיגריות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להדליק נר חנוכה עם אחי הקטן :) תמונה שבא לשים- אינליכוח

לאיור

New member
מימימימימיייי.י....../images/Emo47.gif../images/Emo72.gif../images/Emo220.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של איגי- בובות... שיר השבוע לא של איגי- כל מיני של אהוד בנאי ולד זפלין, משהו שעשה את השבוע- כל השבוע היה טוב
לא היה משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע- לבוא לבצפר בחופש חנוכה
בילוי השבוע- רמת השרון ואח"כ אצל הבני דודים הבלונדינים של מאיה, סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שנות ה-70 עונה 5
, בובות, מה קניתם השבוע?- מכנס בגריפ מכנס בהיינס סיגריות והיום כל מיני דברים מיוחדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לנסוע עם מאיה ניצ וזהר לקיבוץץץץץץץץ
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אתמול רציתי יצאנו אני מאיה ועוד חברה לעשן, כעונש על זה אני החלקתי באמצע הרחוב, נפלתי לתוך שלולית כולי הייתי רטובה ומלאה בבוץ ואחרי שקמתי פתאום אני רואה את הטלפון שלי צף במים. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לדנע הגורה הבלונדינית
ולמאיה.. ישר כוח .. תודה על החופשה הקטנה שסידרת לנו

לאיור

New member
...****

בטעות בקשות הערות וכל החרטא הזה.. בלי המילה רציתי איך לעזאזל הא נדחפה לשם... ושכחתי להוסיף לשם משפט
"מאיה וניצן צחקו עלי וזה היה מאוד לא יפה מצידם.! כלבות
"

Ronushnush

New member
They only want you when you're seventeen

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע- יום הולדת
משהו שהרס את השבוע- לא חושבת שהיה משהו כזה בילוי השבוע- אממ אילת בספוטניות, ושלישי עם חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רב"י מה קניתם השבוע?- שתיה צעיף וסיכות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר חוגגים עם החברים :) תמונה שבא לשים- נה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חודש בלי
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שעשה לי טוב ביומולדת.

Peeeach

New member
[=

שיר השבוע של איגי- אנערף.. שיר השבוע לא של איגי- מעצבי דעת הקהל - פורטיסחרוף משהו שעשה את השבוע- בית ריק [= משהו שהרס את השבוע- שומדבר [= בילוי השבוע- בית ריק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נסיעה לערד? | ולראות את חבריקו. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאמא חח

kepit

New member
כואב לי הגרוןןןן#&^#~!@!$^%#^#?*&<

שיר השבוע של איגי- ממ לאדעת..ודווקא שמעתי אותה השבוע
שיר השבוע לא של איגי-סנד מי אנג'ל או משו כזה של הסקורפיונס..חח אין לי כוח לאנגלית
משהו שעשה את השבוע-היה לי כיף בצפון
משהו שהרס את השבוע-כואב לי הגרון:S
בילוי השבוע-הבית של מורD: סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הארי פוטר השביעי(?) מה קניתם השבוע?-ממ חאדעת.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת לנאור..אולי לסוע לערד..וממ לאדעת מה עוד.. תמונה שבא לשים-נראלי שהיא קצת מפחידה\מכוערת אבל לאנורא היא מהיום
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נא לא להיבהל מהתמונה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-קחו..

Peeeach

New member
"בילוי השבוע-הבית של מורD:" - חסר לך אחרת D:

תמונה יפה מיידלע

למעלה