סופ"ש קסום

../images/Emo188.gifסופ"ש קסום../images/Emo188.gif

סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן אוונסנס א-מיניים צמחונות וטבעונות איך פגשתי את אמא מתגייסים הריון ולידה - תמיכה זוגיות פתוחה ואחרת בינו לבינה טלנובלות
עשרת הפעילים (25) Endogenisis (27) Sanguine Sky (29) shirlapes (38) larisa125 (40) אטומיק בייגל (60) yael627 (63) bachner1 (77) LadySilkworm (79) Fairywitch (122) Brombit
דברים מעניינים שקרו פה בשבוע האחרון
האינקוויזיציה - חוקרים את ניצן!
סיבוב נוסף של החוליה החלשה - הצביעו! |מטאל|משחק מטאל מוזיקלי - סיבוב שני!
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה: שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים כרגע? אחר: שאלת השבוע - מצפים לסערה המדוברת או חוששים ממנה? סופ"ש נפלא לכולם!

Brombit

New member
אני .הכמ כחם גפד ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה: לא שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה: Delain - Sever אמן/אלבום השבוע: קצת Draconian - Where Lovers Mourn משהו טוב שקרה השבוע: בגדים, פלאפל משהו רע שקרה השבוע: כלום :) תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: להמשיך ספר/סרט/סדרת השבוע: "למה מה?!" סרטון השבוע: לא משחק השבוע: סוליטייר עכביש המלצת השבוע: לא ציטוט/י השבוע: לא תמונת השבוע: לא מה אתם שומעים כרגע? לא בזמן השאלון אחר: לא משנה שאלת השבוע - מצפים לסערה המדוברת או חוששים ממנה? לא זה ולא זה

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifשה-לה-לה../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה:Elevenpath שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה:Xandria - Firestorm אמן/אלבום השבוע: אין ספציפי. משהו טוב שקרה השבוע: חנוכדברא
משהו רע שקרה השבוע: השריפה שהתחילה לפני שבוע, והתוצאות שעדיין נמשכות
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: אין משהו מיוחד. ספר/סרט/סדרת השבוע:"האח הגדול" חזר!!!!! קולולולולו! וספר: המדריך למצית בתי כותבים בניו-אינגלנד / ברוק קלארק תראו איזו כריכה מגניבה: http://www.text.org.il/index.php?book=1002079 מה שכן, זה קצת קריפי שקראתי ספר על הצתות דווקא בשבועיים האחרונים
סרטון השבוע:
משחק השבוע: עדיין עם רסטורנט סיטי בפייס
והחווה, כמובן. המלצת השבוע: זוהר, תצטרפי לפייסבוק כבר! ציטוט/י השבוע: "מד-איי מודי - כי לגוף יש חלקי חילוף!" (פרסומת מתוך המופע שלנו בחנוכדברא). תמונת השבוע:
מה אתם שומעים כרגע? "האח הגדול" ברקע |מכורה| אחר: אני מתגעגעת לאנשים בעבודה שהייתה לי
שאלת השבוע - מצפים לסערה המדוברת או חוששים ממנה? חוששים
אני שונאת חורף, אבל אני בעיקר שונאת רעמים - הם מפחידים אותי נורא. אפילו כשהייתי ילדה לא פחדתי מהם כמו עכשיו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

בתירח

New member
חעחע ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה: I Walk Alone שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה: Rainmaker - Iron Maiden אמן/אלבום השבוע: Iron Maiden משהו טוב שקרה השבוע: גשם!! ועוד מלא דברים.. חברים חדשים, השתחררות מתקופת יובש... היה שבוע מדהים. משהו רע שקרה השבוע: פגעתי בחבר קרוב :\ תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: מבחן ענק בהיסטוריה.. מתכננת גם לסיים את הספר המעולה שאני קוראת עכשיו. ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- The Game של ניל שטראוס, סרט- מגנוליה. סדרה - האח הגדול. סרטון השבוע: - משחק השבוע: - המלצת השבוע: לא לחשוב יותר מדי, פשוט לזרום... ציטוט/י השבוע: "אין דבר העומד בפני הרצון! אבל אם עומד ואין רצון, תמיד יש את יד ימין :)" תמונת השבוע: - מה אתם שומעים כרגע? את האח הגדול... אני חייבת להיגמל Oם אחר: האח הגדול זאת תוכנית טובה. תגידו מה שתגידו, תת רמה וכו', זאת פשוט תוכנית טובה! שאלת השבוע - מצפים לסערה המדוברת או חוששים ממנה? מצפה ונהנית מכל רגע ממנה... שלא תיגמר!!

יכול להיות שזו את שראיתי בחטף שלשום? ../images/Emo12.gif

ליד הסנטר, מיהרתי אז לא יכולתי לעצור ולראות אם זו באמת את

בתירח

New member
אכן!

גם אני חשבתי שראיתי אותך, אבל ברחת והבנתי את זה רק כמה שניות אחרי שראיתי אותך... חחח

LadySilkworm

New member
פעם ב..כדאי לענות

השאלון שיר/י השבוע של נייטוויש או טאריה: אין שיר/י השבוע לא של נייטוויש או טאריה: כל מיני והרבה אמן/אלבום השבוע: ג'ון לנון
משהו טוב שקרה השבוע: אייפוד חדש ביום חמישי- בשיא הספונטניות. היה לי אישור לצאת מוקדם מהבסיס, אבא שלי בא לקחת אותי ונסענו, וגם אכלנו שקשוקה טעימה. משהו רע שקרה השבוע: don't even ask תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: שיהיה גרוע\יותר גרוע משבוע שעבר ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- מליון רסיסים קטנים, סרט- וול-אי
, סדרה- לא ראיתי סרטון השבוע: - משחק השבוע:- המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע: - מה אתם שומעים כרגע? את הטלוויזיה אחר: - שאלת השבוע - מצפים לסערה המדוברת או חוששים ממנה? מצפה מאוד :)

נמנמ

אמן/אלבום השבוע: רוב הסופ"ש שמעתי מוזיקה מדיסקים פיזיים ולא מפלייליסט ממוחשב, זה היה כיף. D: שמעתי דיסק בי-סיידס מגניב של רונה שהכינה מישהי מהפורום שלה, ודיסק אוסף כפול של שירי דיסני, ודיסק אוסף אחר של שירי דיסני, ובערך חצי מTSF (כי שמעתי רק באוטו בנסיעה די קצרה), ודיסק של בוסה שקיבלתי בחינם מתישהו. משהו טוב שקרה השבוע: היה כיף עם הילדים הרבה מהזמן. היה כיף בכשרונות צעירים ביום רביעי, ובהפנינג עם בנק לאומי ביום ראשון, ובטורניר נגד ילדים מקיבוץ כלשהו ביום חמישי. נהיה קר וחורפי! *-* פגשתי את השציצים (לממש ממש מעט זמן
). משהו רע שקרה השבוע: היה מבולגן ומתסכל, היה די קשה. לא ניצחנו בכשרונות (הילדים די פישלו. אבל בכל מקרה, המופעים הממש טובים לא זכו בכלל והמקום הראשון היה מופע לא כזה מדהים
). בקושי הרגיש כאילו בכלל פגשתי את השציצים כי זה היה קצרצר. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
שיהיה טובבבבבבבבבבבבבב בטיול. X___________X ספר/סרט/סדרת השבוע:
עדיין הנסיך הקטנטן / - /
הימימ
משחק השבוע: סימס מה אתם שומעים כרגע? בדיוק נגמר Call Of The Sea - Kamelot והתחיל עיני זהב כחולות - יהודית רביץ אחר: אני סוגרת השבת אז נתראה עוד שבועיים שאלת השבוע - מצפים לסערה המדוברת או חוששים ממנה? ציפיתי ממש וקצת איכזב. P: היו רוחות והיה קר והיה גשם, אבל ממש טיפה גשם, ובכלל לא היו ברקים ורעמים וברד. :( הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

כמו שכתבתי פה, נתראה עוד שבועיים

אני מקווה לחזור ולהתעלף ממיליוני ההודעות שיש לי להשלים...
שבוע מקסים לכולם. :)

למעלה