סופשבוע

Ice Queen 7

New member
../images/Emo188.gifסופשבוע../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבוע טוב ושארוני לכולם

../images/Emo1.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH, TC, IQ שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה
אלבום השבוע: Prey For Nothing - Violence Divine מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: חופש? דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש, מבחן במתמטיקה, וגיליתי שהשבוע אופקים המזדיין של הבצפר נופל על ההופעה של בצפר ועל המסיבה שעושים לכבוד אפיקה >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טאריה!#@!
D: אתר השבוע: מאכל השבוע: סושי ושוקולד ספר השבוע: דרקונים דל דמדומי הסתיו - רומח הדרקון סרט/סדרת השבוע: מחשבות פליליות ציטוט השבוע: אין לי כוח לשים
תמונת השבוע:

Gilado 69

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo187.gifפטריות אולא להיות../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: overcome, caged
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: התחנה- מי שכתב אותך
אלבום השבוע: אולי פורטה של היהודים, אבל אין כל כך אלבום השבוע...
מה את/ה שומע/ת עכשיו: היהודים- פעמון מלחמה
דבר טוב שקרה השבוע: בראשית
דבר רע שקרה השבוע:קרו מספיק דברים רעים..><"
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טאריה!
אתר השבוע:תפוז, המייספייס של התחנה XD
מאכל השבוע: פטריות! סתם לא, אממ דלי עם אייס פסיפלורה =]
ספר השבוע: כל החיים לפניו, כי חייב..
סרט/סדרת השבוע: המנסרים מטקסס!!!
ציטוט השבוע: יש מלאא מאזריעלי
תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
שארון

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ לאדעת. TC אני מניחה
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לאדעת. כל מיני++
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: צ'ייסינג דה דראגון - אפיקה
דבר טוב שקרה השבוע: הוא עבר ממש מהר
דבר רע שקרה השבוע: נגמר החופש }:
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
:פיתוחקולפעמיים+פוגשתאתטל+מפגשמעריצים של טאריה
: אני אל הולכת לטאריה, להופעה, זא
אתר השבוע: -
מאכל השבוע: -
ספר השבוע: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה, אנגלית~
סרט/סדרת השבוע: ד"ר הוווווווווווו
!!!
ציטוט השבוע: -
תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישארון

It Snow In Hell

New member
../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין:The Truth Beneath The Rose שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Nightwish - Slaying The Dreamer Arch Enemy - we will rise Cradle Of Filth - Nymphetamine אלבום השבוע:Nightwish - Century Child מה את/ה שומע/ת עכשיו:Nightwish - Slaying The Dreamer דבר טוב שקרה השבוע:פגשתי את החברים מהבית ספר. דבר רע שקרה השבוע:ניגמר החופש.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לקבל ציון גבוה וטוב במבחנים. אתר השבוע:- מאכל השבוע:- ספר השבוע:- סרט/סדרת השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

Ice Queen 7

New member
טרללה

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pale שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Theater of Tragedy - Venus אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Sting - Fields of Gold דבר טוב שקרה השבוע: המחשב חזר מתיקון דבר רע שקרה השבוע: הייתי שבוע בלי מחשב וזה היה מתסכל
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טאריה D: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פסטה ספר השבוע: אחוות הטבעת סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה ציטוט השבוע: חרגול בּיצוֹת מלכוּתי אומר/ת (22:49): יואו זה כמו השאלה התקועה שעמית שאל את שיר ואותי היום. זה היה משהו כזה: אם הייתה הגרלה של שק מלא בפותים, ואת היית שולפת ככה והיה יוצא לך בולבול - מה היית עושה איתו? זורקת אותו לפח או מעיפה אותו על איזה מישהו שמעצבן אותך? תמונת השבוע: שציצים

TheImpactBoy

New member
TOP 10

(21) bachner1 (30) Fairywitch (31) Endogenisis (46) TheImpactBoy (55) Brombit (62) Gilado 69 (65) היויו (77) אטומיק בייגל (92) Ice Queen 7 (110) מגרש השוודים המצב קשה, אין עבודה, אין שפה, קשה.

../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the beach boys- this whole world
אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: hair soundtrack - Hare Krishna
הבס שם כל כך מדהיםםםםם דבר טוב שקרה השבוע: ת"א, חופש, בוב, פגשתי את הראל D: דבר רע שקרה השבוע: אחותי סתומה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טאריה D: אתר השבוע: פייסבוק |מכורה קשות| מאכל השבוע: פסטה עם רוטב ורוד (רוטבלבן+רוטב עגבניות+כל מיני קשקושים אחרים), קיש תרד וגבינתעיזים, צ'יפס עם גלידה וקטשופ, פיצה, מגנוםשוקולד, טים-טאם
ספר השבוע: New Moon סרט/סדרת השבוע: דוגמה, אינדיאנה ג'ונס וממלכת גולגולת הבדולח (הריסון
) ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ערוך טיפה כי הצילום ממש הרס את הצבעים :{

Learn To Fly

New member
../images/Emo2.gif

חשבתי שאני היחידה בעולם שאוהבת את HARE KRISHNA! אני ממש מאוהבת בשיר הזה P:

שיר ענק../images/Emo47.gif

אני מתה על הבס ועל הזאתי שעושה את ה"אהההההההההההה" הזה ברקע
אה, ודרך אגב, זאת מור (up to no good) למרות שלא הייתי כאן מלאא זמן ++

Learn To Fly

New member
גם אני אוהבת את ה"אהההההה" ברקע../images/Emo6.gif

והכי את הקטע של ה- "Marijuana marijuana Juana juana mari mari" זה כזה שיר כיפי

SheWillBeLoved

New member
להלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: כלמיני מאמא אדמה. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מלא סית'ר, דיוויד קוק וקרן פלס.
אלבום השבוע: סית'ר - וואן קולד נייט
!!!! הו גאד איזה אלבום טוב. מה את/ה שומע/ת עכשיו: ברוקן - סית'ר & איימי לי. דבר טוב שקרה השבוע: יומיים מדהימים בצפון.
דבר רע שקרה השבוע: אע, הרגשה כללית לא משהו, עשיתי בדיקת דם והרגשתי די רע אח"כ
אבל בסדר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המ, שיעבור מהר.
שאני אתקדם בשיעורי נהיגה וכל מיני כאלואים. אתר השבוע: פייסבוק, לא מאמינה שהצלחתי להתמכר.
מאכל השבוע: פנקייקים עם סירופ מייפל ושוקולד
אלוהי. ספר השבוע: הריפוי של שופנהאואר, התחלתי לקרוא, נראה מבטיח. סרט/סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: נניח והיה משהו..
תמונת השבוע:

../images/Emo45.gifפייסבוק זה השטן!

עמדתי על שלי בנחרצות ולא הסכמתי להצטרף, ואז טסתי לאמריקה ולכולם שם יש פייסבוק אז פתחתי.. ועכשיו אני ממש מכורה לזה :{

למעלה