D:
עץ|
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Walking in the Air של נייטוויש
דבר טוב שקרה השבוע: עברתי לביולוגיה ממחשבים, סיור ביולוגי בחמישי-שישי (שמנמני סלעעעע
), ביטולים במתמוות כל השבוע (כשאצלי זה היה רק בראשון בעצם כי השאר היו בזמן הסיור), 100 בבגרות בע"פ באנגלית.
דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת :0
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בגרותאטרון של חברה ^^ ומקווה לסגור סופית את העניין עם מחשבים - שיתממש או שיצא לי מהמערכת. אני רוצה לראות אם אני יכולה לסיים 5 יח' מחשבים בלי להיות בשיעורים, כי השנה למדתי בכיתה את רוב החומר ואת השאר אולי אוכל להשלים לבד, ובשנה הבאה החומר מועט וממש קל אז נראה מה יהיה.
מאכל השבוע: עוגות למיניהן נראה לי XD אה! עוגתותימושלמת (קנויה הפעם) שאכלתי אתמול.
סרט/סדרת השבוע: בת בולין האחרת/אבודים+האח הגדול VIP
ציטוט השבוע:
מורה לתרגום, לילד ששאל 3 פעמים על כל דבר קטן שהוא כבר אמור לדעת: תגיד, מה זה ENGLISH אתה יודע? הילד: כן, אנגלית.
לינוי: הבדיחה הזאת כ"כ 2009. ... 6.
מורה להיסטוריה על יהודים
: אנחנו גמישים! סריגמיש!
מחנכת: זה לא קל להיות רשג"ד. לינוי: יצא לך חרוז! אה... זה לא.
לינוי: הקדשתי פעם שיר לאח שלי כשהוא היה ב... אה... איפשהו של ערבים.
ילדה נכנסת באיחור לשיעור: הייתה לי בעיה עם חברה. רכזת: מי זו החברה? ~השם של החבר שלה~?
~ילד אומר שאם ייחטף כחייל, הוא לא ירצה שיחזירו אותו במחיר כבד~ רכזת: מה זה, אני אלך להחזיר אותך!
בסיור ישנו בבי"ס שדה, והיו מיטות קומותיים בחדרים. אז על הקרש של מיטה עליונה אחת בחדר שלנו היו מסטיקים, וכמה בנות הדביקו קרקר על אחד המסטיקים האלה. XDDD אז הילה על הקרקר: זה צריך להיות מסטיק טרי כדי שזה ידבק. ילדה אחרת: או שזה היה מסטיק לא טרי ומישהו ליקק אותו.
ילדה: אולי במקרר יש מים חמים.
ילדה ~יורדת מהמיטה העליונה~: אָוו, יש פה תקרה.
~חושך, כולן במיטות~ זאת שמעליה היה הקרקר: אוי, לא הורדתי את הקרקר.
ילדה לילדה מעצבנת ששיחקה אותה כל כאאאךךךך שיכורה וסתם הייתה מפגרת, והפריעה לנו לישון
: הדבר הבא שאני הולכת לעשות זה מה זה להביא לכאן את ~המורה~... ולתת לה לישון כאן במקומך.
~ילדה אוכלת מנחמה פירה בלי מים (היא לא השיגה XD)~ ~אני מציעה תפוצ'יפס~ היא: אני לא יכולה לראות תפוחי אדמה כרגע.
מורע אומר/ת (19:07): החלטנו מעכשיו שאנחנו שלישיית אבז"ם (זוֹעָרִית) אומר/ת (19:10): רגע מה זה אבז"ם? מורע אומר/ת (19:10): אדמה ב זוער מורע (זוֹעָרִית) אומר/ת (19:10): ב? XDDDD מורע אומר/ת (19:10): כדי שזה יהיה אבזם ולא אזם כי אבזם זה מאאאגניב יותר
~אני מברברת על זה שהרכזת כנראה הבריזה לי ולעוד מישהי מתגבור באזרחות~ Maayan

אומר/ת (22:55): תעמדי בחצר עם שקית מים , ותראי איך תקבלי ממנה תגבור
~אמא שלי קנתה בשר במיליון שקל בערך, וזה נשאר איכשהו בסופר~ מורע אומר/ת (16:05): ככה זה כשאוכלים בשר (זוֹעָרִית) אומר/ת (16:05): פפט כמה כסף הולך על בשר (זוֹעָרִית) אומר/ת (16:05): נכון (זוֹעָרִית) אומר/ת (16:05): כמו עישון - מגעיל, לא בריא ויקר
מורע אומר/ת (16:05):
מורע אומר/ת (16:05): תארי לך את אלה שאוכלים בשר מעושן
Maayan

אומר/ת (21:30): הגיעו המיקודיות במתמטיקה. Maayan

אומר/ת (21:30): מעיין לא הולכת לקרוא הגדה של פסח, מעיין הולגת לקרוא הגדה של משפט הסינוסים. Maayan

אומר/ת (21:30): מעיין לא תדבר על הפרמידות במצרים, מעיין תדבר על הפרמידות במרחב.
מורע אומר/ת
(21:35): טוב אני אשאל אותה מורע אומר/ת
(21:43): אוי נכון אני צריכה לשאול אותה מורע אומר/ת (21:43): רגע XD יש כמה ציטוטים ממש ישנים (חלקם בני שנה פחות כמה ימים, ואחד בן שנה היום O_O) שהיו לי בפלאפון ורק השבוע העתקתי לקבצי טקסט במחשב אז הנה. D:
אני: בלהבלה גשם חוץ מבירושלים וב"ש. אבא: ערי המדבר. אני: ירושלים היא מדבר בצל גשם. למדתי את זה בשל"ח ואני לא זוכרת מה זה אומר. אבא: לא. זה מדבר, בָצַל, גשם. זה מה שמאפיין את ירושלים.
אח אחד על "המנסרים מטקסס": זה מבוסס על סיפור אמיתי. אח שני: גם שר הטבעות.
אמא: אני רואה משהו שמתחיל באות א'. אח: עץ!
אח שלי: כולם מרוויחים מזה שאני מתגייס. עמרי מקבל עוד ארון, אבא מקבל עוד מיטה, אמא מקבלת שקט כשאבא יישן למטה, זוהר מקבלת דג, סליחה שאני אומר לך את זה ככה...
אני: אבא אתה יודע מה מצאתי במצלמה? אבא: סנדוויץ'?
אני: צבעו פה את הכביש? אבא: כן, כי הצבע הקודם היה חמץ. (זה היה בפסח בשנה שעברה
)
תמונת השבוע: דמיינו תמונה אקראית של שמנמני סלע/גדיים של יעלים/משהו מגניב אחר שצילמתי בסיור. עוד לא העברתי תמונות למחשב. P:
הודגש באמצעות מדגישומטיק