סוף שבוע!

../images/Emo188.gifסוף שבוע!../images/Emo188.gif

סיכום שבועי!
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן אוונסנס אמריקן איידול מייפל סטורי מיי כמיקל רומנס האח הגדול מתגייסים מתמטיקה (מי המזוכיסט?
) שנת שירות ומכינות iPod ו-iPhone (האייפוד המסכן שלי...
הוא עוד לא תוקן, אבל עוד לא ניסיתי הכל.)
עשרת הפעילים (11) LadySilkworm (נו, הפעם נכנסת
) (12) Touched By Angels (13) Raven13 (13) היויו (14) Fairywitch (19) feel the revenge (34) bachner1 (61) Brombit (81) shirlapes (124) אטומיק בייגל
דברים מעניינים שקרו פה השבוע
סיבוב נוסף (וקשה) של החולייה החלשה - הצביעו!
שרשור פורים! שתפו אותנו. :)
מסיבת התחפושות של נייטוויש! היו מגניבים והשתתפו.
תהיות לגבי מילות הדמו של TPATP, ה...מפורשות יותר P: (קישור מצורף)
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: *השבוע אין "שאלת השבוע", אלא שאלון השבוע! ענו על השאלון בשרשור פורים. :) סוף שבוע מגניב!

גשם../images/Emo99.gif

אמן/אלבום השבוע: Katra, הכרתי אתמול. שמעתי איזה מיליון ביוטיוב, היא (/הם... זו אמורה להיות להקה אבל זה על שם הזמרת
) די טובה. זו אותה אחת שהשתתפה בקדם האירוויזיון בפינלנד ב2007 עם שיר שיש בו קטע קצרצר זהה לג'יליאן של ווית'ין.
משהו טוב שקרה השבוע: פורים, ופל בר עם חברות, עברתי למבחני ההמשך לדובר צה"ל, קיבלתי זימון ראשוני (רק כנס בינתיים) לאשכול מודיעין (דירוג ראשון במנילה וזה), היה ביטול אחד בספורט, אחד הקקטוסים שלי התחיל לגדל גבעול עם ניצני פרחים
, נהיה חורפי שוב, וסוער כמו החיים אתמול והיום *-*
משהו רע שקרה השבוע: חם בתחילת השבוע, פורים הוקדם והשבוע (והחיים) שלי נהרס(ו), עייפות טראגית כל החיים, מבחן מסריח במתמוות היום (מקסימום 87, סביר שהרבה פחות) כשלשאר ביה"ס ול3 יח' מהשכבה שלנו יש חופש >_>, לחץ ותסכול מכל העבודות המחורבנות שיש לי בתקופה הקרובה (מחשבים שאין לי מושג מה החומר, מה עושים, איך ולמתי. אזרחות שזה תקוע כמו החיים ואין זמן לעשות את זה. ביודע שזה פשוט תחת אחד גדול.) תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:
חופש!
מפגש קטנ
צריך לעשות משהו לעבודה באזרחות ואין לנו מאוד מתי ולא נראה לי שאנחנו סגורים על איך ומה לעשות...
באפי חדש!
מתחילה עונה חדשה של הטופ מודל!
מיון ההמשך לדובר צה"ל
בר מצווה לאח של הילה. יהיה מוזר שנהיה שם עם כל המשפחה שלה אבל מילא. XD (אין לי בגדים
לפחות זה בצהריים ולא נורא רשמי שכזה) ספר/סרט/סדרת השבוע:
באפיייייייי
(כשעבדתי עם הילה במשך 15-16 שעות ברצף על התחפושת, כל הזמן היה ברקע באפי עונה 6. איזה כיף זה היה
), אבודים. לא היה בכלל הימימ (והאוס) השבוע
אה וגם אלן דג'נרס בקטנה כי יום אחד אוליביה וויילד התארחה שם (או שזה היה בשבוע שעבר? מילא) ויום אחד ניל פטריק האריס התארח שם משחק השבוע: סימס D: המלצת השבוע: למדוד מדויק יותר כשקונים בדים. אתם עלולים להיתקע עם מטרים על גבי מטרים של טול ללא שימוש
(וזה גם סוגשל עולה הרבה כסף
) ציטוט/י השבוע:
~ילדה מהגוש השני מברברת בקול בשכבה~ רכזת הגוש שלנו (בדיוק לימדה אצלנו): תדברי יותר בקול... ~סוגרת את הדלת~ הילדה: את לא יכולה לצעוק עליי! (כאילו כי היא לא בגוש שלה...)
~מורה לוקחת לשני ילדים דף של איש תלוי~ ~הילדים נקרעים מצחוק~ המורה (קוראת את הדף): ~הלם~ אני אחזיר לכם את ז... (זה היה "יש לך מחדד בפות") מישהו: מה ההגדרה? המורה: כלי כתיבה. מה אתם שומעים עכשיו? One More Time With Feeling - רג'ינה ספקטור
, ואז Norra El Norra (Entering the Ark) - אורפנד לנד (אני מתה על סולו הפסנתר בסוף. וזה נשמע ממש סימסי, זה מצחיק
) אחר: אמג לא חוזרים לביה"ס עד יום שלישי!!! (אבל יש דברים לעשות לביה"ס בזמן הזה ;;;; אוף, כיעור ;;;;;;) הודגש באמצעות מדגישומטיק

היויו

New member
KATRA מעולים. יש לי את BEAST WITHIN

אחלה אלבום. אפילו השמעתי אותו כשתיקלטתי בדארק
.

Brombit

New member
סולו מיווווווווווווווו ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: NOTA שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Lacuna Coil - Stately Lover אמן/אלבום השבוע: כלומוש משהו טוב שקרה השבוע: התקדמות קטנטנה בתחום הדיבור משהו רע שקרה השבוע: ה'מטפלת' ראתה בזה התקדמות מצוינת => הנמכת ציפיות רצינית. העיקר האישה הראשית מבטיחה נסים ונפלאות
+ חלמתי עליו עם הגירלפרנד. זה היה טיפשי מצד המח שלי
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: לדברוש :] ספר/סרט/סדרת השבוע: קצת האח הגדול כמו תמיד סרטון השבוע: נה משחק השבוע: HeartLight
המלצת השבוע: הנ"ל + אופטימיות, גישה חיובית, אמונה בעצמכם וכן הלאה קלישאות ציטוט/י השבוע: נה :] תמונת השבוע: דמיינו עץ שהפרחים האדומים שלו נפלו ומקיפים אותו בססגוניות מה אתם שומעים עכשיו? אמא שלי אומרת דבר מה אחר: החיים בזבל אם זורקים אותם אליו. הו, התחכום
בהרגשה שלי הם בזבל מטבעם

למעלה