משעמם לי

CatchMeToo

New member
../images/Emo188.gifמשעמם לי../images/Emo188.gif

טוב משעמם לי ולא נראה לי שאני אצליח לישון בגלל שהתעוררתי בשלוש בצהריים, אז אני אמליץ לכם על שירים נחמדים ואם גם אתם רוצים להמליץ אז בבקשה... Assorted JellyBeans- rebel yell Offspring- hit that נקמת עוללים- פעיל של דיבורים שייגעצ- עושה ביד Home Grown- wow, she dumb Madness- baggy rtousers All- million bucks (שירה את תאוהבי את השיר הזה נראה לי, אימרי ת'תאוהב ת'להקה הזאת בכלליות) Man Alive- a million people ד'ר קספר- בואי דינה The Clash- white riot Smash4$- train (סקא רוסי ל-פ-נ-י-ם!!) לא כשר-lately... Limp Bizkit- break stuff NoFX- the moron brothers יאלה אין לי כוח יותר, לילה טוב...

הנה כמה איכויות

Salem - Act Of War Salem - Who will comfort me now Pantera - Psycho Holiday Slayer - Diciple R.A.T.M - Freedom Sodom - Marines Sodom - Napalm in the morning Behemoth - hidden in a fog Naglfar - כל אלבום "שאול" Morbid Angel - Ceasars Palace Death - Painkiller Judas Priest - Painkiller Meshuggah - Future Breed Machine Nine inch nails -Close (i wanna fuck you like an animal) Nine inch nails - The fragile האזנה נעימה.

ממ

אני יותר הולך לכיוון אלבום הגניחות המלא של אמא שלך ואם כבר משהו רגוע אז לך תשמע Enya

מסתבר

New member
קשוח שכמותך

death - crystal mountian death - voice of the soul (את זה כולם להוריד, כולם! למי שלא מוצא שיבקש ממני) behemoth - decade of therion kreator - command of the blaze carcass - buried dreams arch enemy - Tears Of The Dead at the gates - sluaghter of the soul amon amarth - The Dragons' Flight Across the Waves cannibal corpse - fucked with a knife testament - eyes of wrath בכל מקרה אפחד לא מוריד את זה, אז אני יתלהב בקשיחות שלי ולא ינסה להתאים את זה לכל אוזן מאזינה =)

מסתבר

New member
יהודונית פריקית אולי...

יהודון - גרופית של היהודים יהודונית - גרופית של היהודים

FiFi 59

New member
זה היה אמור להיות מטאליסט...

אופס.. אני לא שומעת יהודים!!!! פיכסססססס

עכשיו ברצינות

כל השרשורים האלה כבר מאוסים אם מישהו שומע מוזיקה שאתם לא אוהבים - אתם יורדים על כמה שהיא הומואית ושהוא הומו. אם מישהו שומע מוזיקה שאתם כן אוהבים - או שהוא מושפע או שהוא לא מחדש לכם שום דבר.. ולסיכום: לא משנה איזה מוזיקה אתה שומע בסוף ידפקו אותך מאחור.

Oi va av Oi

New member
זה אשכול שאמור לעבוד טוב מאוד,רק אנ

שים כל הזמן עושים את הקטע של לכתוב את השירים שהם הכי אוהבים והם רואים את זה בתור המלצה...(גוטי וגונן דוגמא שהם הפציצו ברשימה הקשחוה שלהם שבליינד אפחד לא ישמע את הדברים שהם אמרו,טל זה לא נחשב) קיצר זה לא פועל

למעלה