מבצע טב"ע

../images/Emo188.gifמבצע טב"ע../images/Emo29.gif

הכרטיס קול שלי לא עובד
מה שקצת מקשה עליי לפרסם את הבחירות לפרקים שהיו השבוע... אז אני רק אעלה לפליקס את הבחירות מפרקים 17 ו18, וכשאני אצליח לתקן את הכרטיס, גם הבחירות יעלו.

../images/Emo141.gifבחירה - פרק 19../images/Emo95.gif

כרטיס הקול קם לדחייה! סצינה #1 - רננה מספרת לאפרת שכפיר החליט להשתנות, מדברות על אהבה ["נו,אז תיכנסי! יש מלאאאא מנייאקים בים, מחכים לפגוש אותך ורק אותך"] סצינה #2 - רננה וכפיר על השינויים בחייו ["לסדאם היית פותחת עם יותר שמחת חיים" "הוא באמת לא היה פה מזמן"] סצינה #3 - המשך כפיר ורננה ["אני אפילו אפסיק לראות אקזיט!" / "תשתנה כמה שאתה רוצה, מה זה קשור אליי?"]

נו נכון../images/Emo3.gif

זאת היתה כל הכוונה
רציתי שהיא תתן לי את הכינוי "לא לקחתי כדורים" אבל בינתיים היא לא זמינה במסרים
וחוץ אני בעד לקיחת כינויים שמתאימים לאופי

../images/Emo223.gifבחירה - פרק 20../images/Emo16.gif

סצינה #1 - אפרת חוזרת הביתה עם פאות ["יו, זה כאילו, מה זה קוסמי כזה, כי כאילו, גם אני במצב רוח מה זה סבבה כאילו! לא היה חיקוי משהו, אוקיי." / "תמיד רציתי להיות ג'ינג'ית"
] - איזו סצינה חמודה
סצינה #2 - אפרת ורננה משתעממות באסימוב, דנה ושירה מגיעות ["אל תדאגי, עוד שתיים שלוש ארבעה חמש שש שבע ייגרים את תקפצצי פה כמו כלבה מיוחמת על השולחן"] סצינה #3 - המשך ערב הבנות ["יווווו כאילו, אפשר גם? נעשה רביעייה, מה אכפת לך??"] סצינה #4 - ישיבה על הפרק הראשון ["ז-ה ל-א מ-ק-צ-ו-ע-י-!"] סצינה #5 - השיחה של רננה ושחר ["בואי דברי איתי גבר!"]

../images/Emo210.gifבחירה - פרק 21../images/Emo72.gif

סצינה #1 - דנה באה לעבוד על טקסטים ["איך אפשר לנשום עם כל העשן הזה?" "אל תדאגי, אני לא אמות כ"כ מהר"] סצינה #2 - המשך דנה ורננה, כפיר בא ["דנה, אני לא מבינה פשוט, למה תמיד באותו קטע את שמה לעצמך ידיים על החזה?"] - סצינה מעווולהה
סצינה #3 - דנה מתחפפת ["חשבתי שלך תמיד יוצא משהו."] סצינה #4 - כפיר מציע לרננה ידידות
["אתה לא מפסיק לבוא הא?" "את לא מפסיקה לפתוח לי" "אני אפסיק אם אתה תפסיק!"] סצינה #5 - המשך שיחת הידידות ["אני פשוט המון זמן לא אמרתי את המילה הזאת. ידידים. עוד מעט אני אגיד שאני בדיכי!" / "יש לי מלא חברות! יש לי מלא חברות! יש לי את אפרת ויש לי... יש לי חברות"] - עוד סצינה מעולה

../images/Emo160.gifבחירה - פרק 22../images/Emo103.gif

סצינה #1 - רננה מספרת לאפרת שכפיר רוצה להיות ידידים ["אני לא יודעת, אבל הוא איש מאוד חשוב, על פעם שהוא בא כולם אומרים איווה קפטן!"] סצינה #2 - אפרת ורננה על אהבה ודנה ["אל תשחקי אותה, את בדיוק כמו כולם" "אבל ברחוב סומסום אמרו שכל אחד הוא מיוחד!" / "יותר מידי girl talk עושה לי אולקוס"] סצינה #3 - רננה פותחת לאפרת כרטיס באתר היכרויות ["ראש פתוח" "מיואשת מהחיים"]

למעלה