חורף.......

i l0ve u

New member
../images/Emo188.gifחורף.......

שוקו חם
שמיכת פוךךך חמימהה לשבת בבית ולהתכרבל עם מי שאוהבים <כולל המחשב/בגדים/כלב/טלוויזיה ....> חורף.... טוב סורי אבל קשה לי קצת להתיחס לדברים האלה כי אני ממש לא שוכחת את המחלות, היובש בשפתיים<ומי יודע איפה עוד ..>, ההתקררויות וההתצטננויות, הרוחח, הברד, הגשם המציק שלא נותן לצאת לשומקום, המעילי דוב וכל השאר אוישששש שונאת ת'חורףףףף
טוב נאמר בשמן שאני נוטפת מים אחרי שאני ועוד 2 חברות הברזנו מהביתצפר והלכנו לחברה שלי בגשם ובברד הבנ"זזז הזה והגענו אליה נוטפות ואז חזרתי הביתה בגשם חיכיתי חצי שעה בחוץ לאחותי כי לא היה לי מפתח ... פאקינגג חורףףףףףףףףףףףףף אוישששששש וגם אי אפשר לצאת מהבית בחורף!!! מתי יגיע קיץ?????????????????????????? <ואיתו היומלדת שלי
> טוב ם בא לכם תמשיכו את זה לשרשור
או שתרשמו משו על החורף

אדוושי

New member
אני מזה מצוננת

גמרתי גליל שלם היום בבציפר ועוד בשעה האחרונה לא נשאר לי!
חוצמזה אני אוהבת חורף! רק כי אין לי בגדים אז זה קצת מרגישאבל בתכלס זה הכי כייף להתרטב ולהיות בפוך ולשתות חמים ואחחח כמה רומנטי
רק כייף שיש לי עם מי לחלוק את זה

SuGar and SpicE

New member
חורףףף!!../images/Emo186.gif../images/Emo184.gif../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

החורף נפל עליי לגמרי בהפתעה חמישי היה קיץ סופבוע לא שמתי לב כל כך למזג האוויר (היה לי מבחן) ופתאום
ביום ראשון אני מגלה שקררררר וקמתי מאוחר אז התלבשתי מהר עם גופיה ומשקפי שמש ולא שמתי לב בכלל שהגיע.. החורף
והיום ממש ממש חורפי
אז מצד אחד זה נחמד אבל מצד שני הייתי שמחה יותר להרגיש את המעבר בין הקיץ לחורף חחח...טוב אבל חפיף

אוי, אדווה את כל כך צודקת!

אני כל כל רוצה מישהו לחלוק איתו את זה..........אוףףףףףףף

../images/Emo186.gifחורף../images/Emo186.gif

אף פעם לא הייתי סגור על עצמי איזו תקופה אני הכי אוהב.. מה שכן, אחרי מה שעברתי בימים האחרונים - אני בטוח שאני אוהב את הקיץ מאשר את החורף
אני כבררררר חולה
עד לפני יומיים כאב לי הגרון ועכשיו אני מצונן בצורה מפחידה.. תשאלו את בר.. גמרתי לה היום את הגליל של הנייר טואלט
(
בר
) בקיצור - נראה לי שזה הולך להיות חורף קשההה וקררר
*מחכה בקוצר רוח לקיץ*

ש פ י צ ר

New member
מה מצונן !?!?!?!

איך זה אפשרי ?!?!?!? יכול להיות שלא התחסנת נגד שפעת ? אני מקבל חיסון כל שנה ב10 שנים האחרונות ולא יצא לי להיות חולה בזמן הזה, פה ושם קצת מיגרנות וזהו אני יושב בלי חולצה עם חלון פתוח... מה זה ה"חום" של מישור החוף לעומת הקור והשלג של שכם...

אדוושי

New member
מה הקשררררר?!!

מה הקשר בכלל לשפעת ולצינון !? זה לא אותו דבר מה גם שכל אדם נהיה מצונן בממוצע 6 פעמים בשנה

ש פ י צ ר

New member
הצטננות ושפעת

הצטטנות היא אחד התחלואים הנפוצים ביותר, העוברים מאדם לאדם. מדובר בזיהום וריאלי של דרכי הנשימה הנגרם ע"י למעלה מ200 סוגים שונים של וירוסים. חשיפה לאוויר קר מגבירה אז הסיכוי לתחלואה. ההבדל בין הצטננות לשפעת היא חומרת הנזק הנוצר ע"י הוירוס לשפעת נזקים חמורים יותר ותופעת לוואי שלה שאין להצטננות היא עלית החום אל מעל 38 מעלות. אדם ממוצע לוקה בהצטננות 3 פעמים בשנה [לא 6] והסיכוי לתחלואה גבוה יותר אצל ילדים מכוון שמערכת החיסונית שלהם חלשה יותר. טיפול אנטיביוטי אינו מסיעע מכוון שמדובר בוירוסים ולא בזיהום בקטריאלי. חיסון כנגד שפעת מחסן גם כנגד וירוסים חמורים פחות מהורוסים המוגדרים במשפחת ה"שפעת" ולכן הסיכוי להצטננות נמוך בצורה דראסטית אל מול בן אדם שלא מחוסן. טל מה שלי יש פעם בשנה זה אלרגיה עונתית שנפתארת בדרך כלל עם 10 טבליות של לורסטין שנלקחות במשך שבוע.

אדוושי

New member
ברדיש

א.באמת נראה לך שאני יקרא את ההרצאה הזו שכתבת לי? יש לי כח!? אנשים תעשו רווחים ב. הצטננות זה לאו דווקא שפעת

../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

שפיצר - שחזרנו ביחד מאכדיה בחופש הגדול סיפרת לי שאתה מקבל פעם בשנה זריקה, לעומתי שאני לא מקבל זריקה כל שנה..
חוצמזה בד"כ מזריקים ת'זריקה הזו לזקנים.. הם חולים הרבה וכל פעם שהם חולים זה בלאגן אחד שלם אז אותם מחסנים ככה פעם בשנה בפני כל המחלות. אני נראה לך זקן

ayelet 1

New member
טל, תיהיה בריא ומהר!!! חוץ מזה...

אני מאוד אוהבת חורף..! מטריות, מעילים ושכבות!! וכמובן, להתרכבל כשקר לנו!!! אני רק לא אוהבת מעילים גדולים... חוץ מזה- חורף זה טוף!!1

טל?!../images/Emo12.gif

אתה מנהל???????????????? אמא כמה דברים השתנו!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה קורה עם אורו'ש? הוא הפסיק להיות מנהל בגלל הלחץ של בית ספר? תעדכנו אותי!

חחחח תודה../images/Emo25.gif

אור נאלץ לצאת מהניהול ולרוב בגלל בעיות במחשב.. אני מקווה שבעתיד הוא אולי יחזור לנהל .. (איתי כמובן
) הוא בהחלט חסר פה

../images/Emo187.gif../images/Emo188.gif../images/Emo113.gifאמממ ....

חח מה קורה?... אני הכי אוהבת תחורף....זה פשוט כיף להיות חולה... לפני שבוע הייתי קצת חולה..(חח קצת...)... כאב לי הגרון ולא היה לי קול וזה נשמע ממש מצחיק ודפוק...הקול שלי היה צרוד (..אבל קצת סקסי חחח...) ובקיץ בכלל.... באמצע חופש גדול באמצע החום הישראלי ביוני הייתי חולה עם 41 מעלות חום!.... והיה סיפור...חחחח אמממ טל...שתיהיה בריא... ושהרבה פה תיהיו פה בריאים..( כן גם אני עכשיו מצוננת...)...
ואיזה חמודים הסימנים החדשים...חחח....
ו...זהו בנתיים....

למעלה