הקלטת הגזענית שמעתם על הקלטת שאמינם הקליט בצעירותו נגד חברה אפרו-אמריקאית שהייתה לו!!
T tal המקורית New member 19/11/03 #1 ../images/Emo188.gifהקלטת הגזענית שמעתם על הקלטת שאמינם הקליט בצעירותו נגד חברה אפרו-אמריקאית שהייתה לו!!
../images/Emo188.gifהקלטת הגזענית שמעתם על הקלטת שאמינם הקליט בצעירותו נגד חברה אפרו-אמריקאית שהייתה לו!!
K k k1 New member 19/11/03 #2 כן שמעתי על זה... וגם שמעתי את הקלטת עצמה... בנזינו פרסם את זה אבל זה שהוא גזען נשמע לי ממש לא הגיוני....כי כל סביבת העבודה שלו היא שחורה...החברים שלו וזה.... אין לי מושג איך להעלות את זה לפורום...אם מישהו יודע שיגיד לי...
כן שמעתי על זה... וגם שמעתי את הקלטת עצמה... בנזינו פרסם את זה אבל זה שהוא גזען נשמע לי ממש לא הגיוני....כי כל סביבת העבודה שלו היא שחורה...החברים שלו וזה.... אין לי מושג איך להעלות את זה לפורום...אם מישהו יודע שיגיד לי...
F FuSe New member 19/11/03 #3 מה באמת?! לא שמעתי על זה! אני חייב לשמוע את זה...את יכולה לשלוח לי את זה באיסיקיו?
K k k1 New member 19/11/03 #4 אין לי בעיה לנסות אבל.... זה לא שמור לי איפשהו....זתומרת לא הורדתי את זה או משהו יש לי את זה ב-windows media player מישהו שם את זה בפורום מוזיקה שחורה.... מה האייסי שלך?
אין לי בעיה לנסות אבל.... זה לא שמור לי איפשהו....זתומרת לא הורדתי את זה או משהו יש לי את זה ב-windows media player מישהו שם את זה בפורום מוזיקה שחורה.... מה האייסי שלך?
C chocolate addict New member 21/11/03 #5 זה בטח עוד צורה של ההומור המעוות של -שלו- הוא לא גזען......דה