הם

zviki8

New member
../images/Emo188.gif הם ../images/Emo188.gif

הם!! ישבו בחדר, כמעט שעה שלמה. בכל זאת, מספר המילים שחלפו בשממה היה קטן ממספר האנשים שישבו בחדר בהשלמה. הם ישבו והמבטים חלפו, כזרם של חשמל הניתז בעוצמה, מאחד לשני ובחזרה במעגל. הם דיברו ללא קול והשתיקה רעמה כנתז גל! עיניה זעקו "אני אוהבת אותך" עיניו שידרו "עד כלות,אני אוהב אותך" המבטים שלה נדדו לקירות, לתמונות, לארון, המבטים שלו חלפו בין הריצפה, התיקרה והחלון. היא בהתה בנקודה אחת על הקיר והוא דוקא את החולצה שלה, רצה להכיר. אז היא קמה ממקומה, התמתחה ופנתה. לעברו הסתובבה, אמרה שלום והלכה. הוא נשאר שם לבד, והבין שאף מילה ביניהם לא חלפה, כל זמן הפגישה.

ritarita

New member
אם הם לא היו ´אומרים´ אהבה...

לא הייתי מנחשת בכלל שיש פה רגש בכלל.. ולדעתי.. הוא דווקא את חולצתה, רצה להתיר..

zviki8

New member
הם, המשך

את חולצתה ביקש להתיר את מכנסיה לפשוט בלי להשאיר אף פריט לבוש על גופה לא להותיר. אך היא את גבה אליו הפנתה, לא סובבה את ראשה אחורה ופנתה, מן החדר יצאה אל הכביש ולא נענתה. והוא נשאר מאחור, חולם... את ריח שערה באפו, נושם. נזכר בעבר, עורג לעתיד ודומם.

ritarita

New member
בדיוק הנקודה שלי...

זאת לא אהבה.. אולי נדמה לו שכך..אבל היא יודעת שלא..לכן הלכה.. וקקטוס...אין דבר רע באהבה גופנית.. אם שני הצדדים רוצים אם יש תאווה הדדית לא חד-צדדית

ככה שיחקה אותה,צביקי ???

עשתה שני גלים,ונעלמה? עדיין,לא הבנתי את הקטע שלה: אוקיי,אז הוא חיפש רק את גופה אבל היא-מה היא אצלו חיפשה ?

zviki8

New member
עזבתי אותו

עזבתי אותך מחוסר ברירה, חנקת אותי באהבתך. לא נתת מרגוע, רצית בי לנגוע, להשאיר חותמך. חשבתי שיהיה לך אכפת, שתנסה אותי להחזיר באחת. אך אתה שיחקת את הלא מושג, הנפגע, ולי נתת ללכת בלי לומר מילה של חרטה, לא רצית שאני ארגיש, לא ידעת להיות רגיש. זה כל כך כואב, בלעדייך לחיות, לבוא לבית ריק ולבד להיות, לא להריח עוד את עשן הסיגריות. הותרתי אחרי מכתב, מלא צער,כאב ורגש חשבתי שאתה תבין ואחרי תשוב ותבקש, אך העת חלפה ואתה לא כאן והזמן גולש.

טעויות

טעויות שאנו לעיתים עושים מביאות אותנו למקומות לא רצויים משם-אין חזרה,ולא ניסים..

למעלה