הישרדות 1309 - Mutiny

RedDevil17

New member
../images/Emo188.gif הישרדות 1309 - Mutiny ../images/Emo188.gif

אמור להיות אחלה פרק היום.

../images/Emo58.gif1309

ללא ספק הפרק הכי טוב בעונה הנוראית הזו. אני לא חושב שרציתי יותר נצחון של שבט כמו שרציתי שאייטו יביסו את רארו. העריכה הייתה פשוט מעולה. אז מה, יש לנו 10 מושבעים? או אולי 9 וגמר של שלושה? ואולי 7 וגמר של ארבעה? למי אכפת
כמובן שישנה אפשרות שהם פשוט לא רוצים שמישהי כמו דני תגיע לפיינל אז במידה וג'ני או רבקה ינצחו, הם פשוט יתעלמו ויכתירו את המקום השני
תורת הוודו: בקי ואוזי (ורק אלוהים יודע איך הרביעיה של אייטו תצליח לשרוד עכשיו)

willo

New member
|ספיולר| 1309

אם נעשה פרפרזה על דיברי ביבי:- הם מ ט ו מ ט מ י ם!!! הרעיון בהתחלה היה טוב, מי רוצה להחליף שבט והנה קנדיס קופצת בראש, מה את חושבת לעצמך וג'ונתן - קנדיס עשתה את זה בשביל אדם ופברטי אבל לכם יש קבוצה חזקה איתכם. מעולם לא שמחתי כמו הנצחונות של איטו ואני מקווה שהם ימשיכו לנצח ולא יהיה איחוד עד שרארו יטחנו לאפר. ואחר כך בהצבעה, נייט אתה כל כך מטומטם, אדאם משחק איתך, הוא בברית עם קנדיס ועכשיו ללבנים יש רוב. הקטע שבראד כבר במושבעים חזק, מענין מתי יספרו את זה לאיטו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

באמת הייתה עריכה טובה. אפילו אוזי היה בסדר הפרק. חבל שקראתי ספוילרים וידעתי מי יעוף. לדעתי האיחוד יהיה מעניין. נראה לי שהלא-לבנים מרארו יקלטו למה קנדיס וג'ונתן עברו שבט ויתאחדו עם אייטו נגד הלבנים. קנדיס דמות מוזרה. מצד אחד היא נשמה טובה כזאת, מצד שני היא יודעת לשחק את המשחק. לא יודע אם לאהוב אותה או לשנוא אותה. אהבתי מאוד את שני האתגרים. חבל שהאתגר חסינות קצת נהרס כשיול מצא שיטה שהרסה את כל העקרון של האתגר.

viveros

New member
../images/Emo58.gif

קנדיס היא נחש. אייטו היו צריכים לקלוט את זה כבר מחילופי ה-i love you עם אדם באחת ממועצות השבט האחרונות ולהעיף אותה לאלף עזאזלים. אני חשבתי שהיא בטח שכנעה אותם שהיא תצרף את אדם לברית שלהם ובגלל זה הם העדיפו להשאיר אותה, אבל מתברר שהם היו פשוט עיוורים. בכל מקרה, עכשיו לאייטו יש רביעייה חזקה (אולי חוץ מסנדרה...), ואין כמו שנאה לאחד את הכוחות.אני מהמר שאחד מרביעיית אייט גם זוכה (יול או אוזי, ליתר דיוק). לאוזי יש יתרון דווקא בזה שהוא לא משתייך לברית ספציפית - הוא עדיין לא הרגיז אף אחד. די ברור שכשיגיע האיחוד הוא יזכה בכל האתגרים, ואז הדרך שלו לגמר סלולה. בניגוד לעונה הקודמת, העונה הזאת חסרה דמויות מעניינות וצבעוניות, אבל היא מחפה על זה בטוויסטים מפתיעים (ולפי הפרומו, כנראה שעוד אחד כזה מחכה לנו בשבוע הבא) ובאתגרים מעניינים. לפחות זה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif 1309

במילה אחת- טוויסטפסט עונה שהתחילה (יחסית) רגוע, כשנראה היה שה"יחודיות" היחידה תהיה שבטים מקוטלגים לפי גזעים, הופכת משניה לשניה פסטיבל ענקי של טוויסטים שלא היה מבייש את רוקדים עם כוכבים (מה אתם יודעים, הצבא לא פגע ביכולת שלי לייצר בדיחות קרש איומות). בדר"כ הייתי אומר את זה בנימה שלילית, אבל איכשהו העונה, חוץ מהחיבה הבלתי מוסברת שלי לג'ונתן (גם אחרי המהלך של היום, שאגב אחרי כמה הרהורים היה בו סוג של הגיון כי לא ממש מתו עליו גם בשבט שלו והוא די היה בדרך החוצה. לא שהוא היה מודע לזה) הטוויסטפסט הזה מעורר אצלי סוג של עניין בעונה שהיה חסר לי בה די מתחילתה. אז כן, אני מודה, העונה אני אוהב את הטוויסטים. אחרת מה ישאר לי לאהוב? את האתגרים שחוזרים על עצמם כל שבוע (תשחו, תוציאו משהו מהמים, תרכיבו אותו)? את השחקנים שאולי לשניים מהם יש מושג מה בכלל הם עושים שם? את יול בעל האנטומיה הביזארית והלא סינית בעליל? מבחינתי הטוויסטים וחילופי הדברים בין ג'ונת'ן לג'ף מצילים את העונה משיעמום מטורף.

nb3507

New member
../images/Emo58.gif

פרק פשוט ענק. היה לי די ברור שקנדיס תעבור צד אבל מה שג'ונתן עשה היהדי טיפשי היה לו ברית די יציבה עם יול ועכשיו שני השבטים יראו בו כבוגד.אין ספק שאוזי הוא המתמודד הכי חזק רק חבל שאין לו שום ברית.הימור שלי הוא שיול מנצח,במיוחד לאור העובדה שהרבה מתגלים כבוגדים והוא נשאר אמין יחסית

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1309

פרק מצויין. אהבתי מאוד את הטוויסט, ויותר מזה את העובדה שאייטו נצחו בחסינות כי ברארו הרבה יותר מעניין מה יקרה. לנייט יש קריאה מעניינת של המשחק ובינתיים הוא היחיד ברארו שאני מעודד להצליח. העובדה שג'ונתן שרד את ההדחה תיתן לו תחושה של ביטחון ואני בטוח שהוא יעשה שטות בפרק הבא ואם שוב רארו יפסידו אין לי ספק שהם יפטרו ממנו. העונה הזו לדעתי ממש מוצלחת, וחבל (לפי הפרומו לפרק הבא) שהם עושים עוד טוויסט כי חבל שאנשים יזכרו יותר את הטוויסטים ופחות את המשחק.

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif1309

גאונות. פשוט ככה. להתחיל חבר מושבעים עוד לפני מיזוג? מעניין מי יוריד את העיניים מהמסך _עכשיו_. הישרדות
. בראד מטומטם. פשוט ככה. יכול להיות שהוא היה נשאר אם הוא היה אומר "כן". מה, אף אחד שם לא יודע לשחק את המשחק? אתם לא אמורים להגיד את האמת לאף אחד! מטומטמים. :| האמת, די צפיתי שיבוא טוויסט כלשהו בהמשך המשחק. לא חשבתי שזה יהיה חילוף שבטים כזה, אלא יותר משהו בכיוון Immunity Idol שני [אחרי שיול מצא את הראשון - בפרק השני, no less]. מה שחבל הוא שהם לא נותנים יותר מדי טוויסטים אחרי המיזוג, ובשלב הזה הכל תלוי בשורדים. לא נראה כאילו אחרי המיזוג יהיה מעניין, נכון לעכשיו. אלא אם כן הרארו-ים הלא-לבנים יבינו שהם צריכים להעיף את הלבנים ויחברו עם אייטו [מה שלא יקרה]. קיצר, חבל על העונה הזו. אני מתגעגע ל-4. הו, קאת'י.

../images/Emo58.gif

חבל לי על בראד. מעבר לכל הטעויות הבסיסיות שלו בכל הדברים שהוא אמר ("כל אדם בשביל עצמו", "אני לא בוטח באף אחד") הטעות הכי גדולה שלו הייתה שהוא לא עבר שבט. נכון, להיות "ההוא שעבר שבט" זה לא טוב, בטח שאתה לא יודע מה הולך בשבט השני, אבל ברגע שקנדיס עברה הוא היה צריך להבין ש: א) כנראה שאייטו לא כל כך מאוחדים כמו שזה נראה, וב) כנראה שקנדיס מרגישה מספיק בטוחה עם אדם ופרבטי כדי לעבור על בליינד, וזה היה די והותר בשביל לעבור (שלא לדבר על זה שהוא לא ממש הסתדר ברארו + הוא הסתדר בזמנו מצוין עם יול ובקי). אני נורא רוצה שג'ונתן ישאר עוד הרבה זמן, אבל אני לא ממש אופטימי. הוא די מחוסל והטעות היחידה שלו זה שהוא בוטח בקנדיס הרבה יותר מדי. את קנדיס, אגב, אני ממש אוהב. אני לא יודע אם זו ההחלטה הכי נבונה, רק הזמן יגיד, אבל לפחות היא לא מפחדת לפעול. קצת מוזר שכבר התחילו המושבעים, מה שגורם לחשוב שיהיו שלושה בגמר. ההפקה לא תסתכן במצב של תיקו.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

גמר משולש=תשעה מושבעים-> תיקו 3-3-3 משולש לא פותר את בעיית התיקו. בגלל זה אני לא בטוח שאני מבין מה עובר להפקה בראש

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif1309

נחמד להיות בקצב של כולם. העונה הזאת ממש מוזרה, אין לה ממש כיוון בינתיים............... רק אני חושב שיכול להיות משהו בסגנון שהשורדים יצביעו למי יהיה בחבר מושבעים או משהו כזה? לא נראה לי הגיוני שישברו את ה 7 מושבעים. מעבר לזה זה באמת היה פרק הכי טוב עד עכשיו. בעיני ההחלטה של ג'ונתן היתה טובה. קנדיס עברה, אם הוא היה נשאר באייטו, שם במילא לא בטחו בו יול ואוזי היו מתאחדים, לוקחים את הבנות ומעיפים אותו. לפחות ברארו יש לו סיכוי קצת יותר גדול להתאחד עם הלבנים ואולי אם הוא ישרוד עד המיזוג הוא יוכל להישאר לפחות 4 הצבעות. אני לא זוכר מי אמר את זה אבל הוא צודק, קצת חבל שכל מה שיזכרו מהעונה הזאת זה חמש עשרה אלף טוויסטים כל שני פרקים.

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif1309 - ניחוש שכזה.

אולי חבר המושבעים יזכה להדיח מישהו [שאין לו חסינות אישית], ובגלל שזה חבר המושבעים שהדיח - הוא לא יגיע לשם. אומשהו כזה. או ש, כמו שאמרת, השבט יבחר להוציא מישהו/שלושה מחבר המושבעים [כדי שיהיה 7 או 9 - לדעתי, זה יהיה עניין חד פעמי ויהיה חבר מושבעים של 9].

Boran

New member
../images/Emo58.gif עוד ניחוש. וגם בי.בי 7

כמו שבמשפטי מושבעים גדולים, לפני המשפט יש לכל צד זכות לפסול איזה 3 מושבעים שהצד השני בוחר, אולי גם פה יהיה כזה דבר. כאילו, כדי שיהיה יותר מעניין ממקרים כמו היידי בטוח מצביעה לג'נה, פסקל בטוח מצביע לנליה, שון בטוח מצביע לוספיה וכאלה. יכול להיות, שכמו שבביג בראדר 7 נתנו לאחד מהפיינליסטים את הזכות לבחור מושבע אחד ולבטל את הקול שלו, יכולהיות שגם פה תהיה איזו תחרות שהמנצח בה יוכל לבחור לבטל את אחד המושבעים, או שכל שורד בפיינל 3 יבחר מושבע אחד לבטל (ואז מקום 3 יועף וישלים את ה-7). משהו כזה.

Boran

New member
כן ../images/Emo58.gif

מייק בוגי
זכה בזכות לבטל את קולות אחד המושבעים אחרי ההצבעה ולפני גילוי הקולות, והוא ביטל את הקול של מרסלס הקוף.

למעלה